Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

üst göz kapağımdan birinde düşüklük vardı, diğerinde de dikiş izi ,İkisi birbirinden çok farklıydı ,dikiş izini çok büyük oranda iyileştirdi oradaki kasları onardı. Kendi kesi izlerini de çok güzel sakladı
Dikişlerim alındı, şuan çok yeni olmasına rağmen ayna elimden düşmüyor:))

İlerleyen haftalarda tam olarak iyileştiğinde daha da güzel görünecek inşallah

üst göz kapağı ameliyatı diye araştırabilirsiniz. Yapılan yöntemi.

Burnum da yamuktu, benimle çok uğraştı Necdet Bey anlayacağınız:))
İki ameliyatı birlikte yaptı..
Yarın burnumun üzerindeki alçı ve içindeki kalıpları çıkarıcak çok heyecanlıyım...

seni ekledim kabul edermisin? bu arada sadelina yeni resimlerini büyük merakla bekliyorum:) özellikle önden fotonu istiyorumm. bayramdan sonra necdet beye muayene gidicem inşallah..

Dün benim de atelim ve tamponlarım çıkarıldı, burnumu ilk kez gördüm, çok mutluyum tam olarak istediğim burnu ayna da gördüm, hissettiğim şeyleri anlatamam.. Necdet bey ameliyat öncesi benim bütün çatlaklıklarıma katlandı ,canım benim. Ona götürdüğüm burun modeli fotoğraflarını hiç tuhaf karşılamadı, yamuk burnumu düzelttiği gibi, istediğim burun şeklini de yaptı:) Şuanda bandajlı...
.. Kendi kendine nazarın değecek dikkat et dedi bana:))

Buradan onu tanımam için vesile olan arkadaşlara teşekkürler Harikaevre ve sadelina :)
Umarım benim verdiğim bilgilerin de birilerine faydası olur

canım bende kararsız kaldım dr necdet beyin telefonu var mı?ankarada ameliyat yapıp yapmadığını öğrenmek istiyorum..

Arkadaşlar siteye üye olup, birkaç mesaj yazan ve her mesajında doktor adı veren üyelere lütfen inanmayın.Paylaşım yapmak istiyorsanız niçin hemen doktor adı vererek mesaj yazıyorsunuz?? Üstelik her mesajda doktorun adı özellikle yazılmış.Kırıcı olmak istemem ama, siteye hemen üye olup,direk doktor adı verilen mesajlara , bilinçli üyeler asla inanmıyor bilesiniz.Üstelik bu tip mesajlar birçok kişinin yanlış yönlendirilmesine ve zarar görmesine yol açıyor.
Gerçekten ameliyat olduysanız isteyene doktor adını özelden yazabilirsinizi.Böylesi hiç ama hiç inandırıcı değil bilesiniz.
Sadece bu topickde değil diğer topiklerde de aynı reklam dolu mesajlar aldı başını gidiyor.Biz nereden bileceğiz sizin gerçek bir hasta olup olmadığınızı ? Burada doktor yanında çalışıp, hasta resimlerini gösterip kendi ameliyat olmuş gibi gösteren o kadar çok üye var ki .Arkadaşlar her yazılana hemen inanmayın.Lütfen araştırın doğru doktoru kendiniz bulun.Sevgiler...

Son düzenleme:
Evet siteye yeni üye oldum çünkü son haftalarda ameliyatlarım için araştırma yaparken keşfettim. Ameliyatlar sonrasında da kendimi toparladığımda hemen üye olup paylaşmak istedim. Çünkü benim de tercihimde burada okuduklarımın etkisi oldu.
Kendi yaşadıklarımı ve hissettiklerimi paylaşmak istedim tabi ki dr umunda adını verdim.Bu sizi niye bu kadar etkiledi anlamadım sonuçta insanlar birbirine fikir verebilir ama tercihlerde kimse kimseyi tamamı ile etkileyemez.
Doktorumun burada adını rahatlıkla verebilirim , farkındamısınız bilmiyorum ama şuanda Necdet Uçar hasta yorumları konusundasınız. benimde burada yaptığım yorum çok normal.
Yine de böyle tepkileri de normal buluyorum şüphe duyabilirsiniz. Kimse kimseyi tanımıyor burada tanıyamazda hepimiz takma bir isimle girip birbirimize fikir veriyoruz(sizin deyiminizle her yazılana inanmamak lazım )
ama adı üstünde internet ortamı yani sanal malesef ki yüzyüze görüşemiyoruz. Yine de bu kadar şüphe içinde kalacaksanız , kendinize bu kadar sıkıntı yapacaksanız gerçek kişlerle birebir yapacağınız görüşmeler daha etkili olabilir. Burada bu sıkıntıları hep hizssedebilirsiniz diye söylüyorum.Ben de sizi kırmak istemem tabi ki.
İsteyen istediğine inanır , istediği fikri alır istemediğini almaz, böyle bir doktor var sanal değil yani
Hergün ameliyatlar yapıyor, benim ameliyatlarımı da çok başarılı yaptı şuanda çok mutluyum hepsi bu.
Evet bence de herkez araştırıp en doğru doktoru kendisi bulmalı, bu sitede fikirlerini paylaşan kimsenin buradan birini alıp doktoruna götürdüğünü sanmayın endişelenmeyin.
Burada onlarca doktor ismi var, herkez yaşadıklarını ve doktorlarını rahatça paylaşıyor. Siz üzülmeyin olurmu.
herkese sevgiler

Aşağıdaki bilgileri bir başka forum da buradaki arkadaşlarla paylaşmışsınız, aman dikkat burada insanları bu kadar etkilememek gerektiğini siz söylemiştiniz., tabi sizi kırmak istemem yanlış anlamayın:)

Dolgularla ilgili ne kadar bilgilisiniz öyle
Bende dolgu yaptırmayı düşünüyorum da .. Okuyalım bakalım ayrıntılı olarak..

Merhaba, sorunuza ben cevap vereyim.Madde kalıcı olduğu için imza istiyorlar.Ayrıca AQUAMİD dolguda asla tehlikeli bir dolgu değildir.Bu konuda hiçbir bilgisi olmayan kişilerin yazdıklarına inanmayın.Tek komplikasyonu enfeksiyondur.Enfeksiyon sebebi steril şartlarda yapılmaması ve sonradan gereken kurallara uyulmamasıdır.Kalıcı dolguyu o kadar gözünüzde büyütmeyin.Bu konuda tecrübem ve deneyimim olmasa inanın bunları yazmam.Ama o kadar korkunç şeyler uyduruluyorki duyan poliakrilamid jel dolguyu yani aquamid veya aqualifi silikon zanneder.İki dolguda poliakrilamid jel türevidir yani AYNI JENERASYON DOLGUDR.TEK FARKI AQUAMİD KALICIDR.AQUALİFF 5 YIL KALICIYMIŞ.
Benim tanıdığım bir sürüri nsan var biride ablam 2003 de aquamid yaptırdılar hiçbir komplikasyon görülmedi.Tersine en büyük komlikasyonlar geçici dolguda özellikle teosyalde oluyor.Geçici dolgu olduğu için önemsenmiyor.
Aquamid denildiği gibi kötü bir madde olsa şu anda hala Avrupa ülkelerinde kullanılmazdı.AQUAMİD CONTURA sitesine bakın.Contura şirketi üretici firmadır.2011 yılında yayınlanan yazıları var.Demekki hala iyi bir madde.
Bu arada ÇOK ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA.Poliakrilamid jel türevi dolgularda bir enfeksiyon söz konusu olduğunda bu konuda , bilgisiz doktorlar maalesef kortizon enjekte ediyorlar.Oysa üretici firma bu maddenin olduğu yere ASLA kortizon enjeksiyonu yapılmaması gerektiğini ve bütün koplikasyonların doktor hatasından kaynaklandığını yabancı sitelerde yazmışlar.Bizim doktorlarımız bu maddeyi tanımıyorlar.Hatta hyoloronik asit dışında dolguda bilimiyorlar.Oysa yaptıkları her maddenin içeriğini bilmek zorundalar.iÇERİĞİ BİLMEYİNCE ELBETTE BİR SÜRÜ SORUN ÇIKIYOR.BİRDE UYGULAMA TEKNİĞİ ÇOK ÖNEMLİ.ELBETTE HER MADDE AYNI ŞEKİLDE ENJEKTE EDİLEMEZ.ÖRNEĞİN artecol(pmma) çok ayrı bir uygulama tekniği gerektirir.Yani her komlikasyonda maddeyi suçlamayalım.Önce ispat gerekir.Zaten sadece fda onayı yok.Ama kalıcı hiçbir maddenin fda onayı zaten yok.
Bunları yazmamın nedeni aquamidle ilgili öyle seneryolar üretiliyorki dayanamadım.Sitesinin inceleyin 44000 kişide 55 kişide sadece enfeksiyon çıkmış.Benim tanıdığım hiçbir kişide komplikasyon olmadı.doktor unsuru ve bilgisi çok önemli.
Bir şey daha, hala bu maddenin istenmediği takdirde ancak kesilerek çıkarılabilceği söyleniyor.Bu en büyük yalan ve cehalet.Bu maddenin içeriğini ve nasıl çıkarılcağı konusunda deneyimi olmayan bir doktor elbette böyle smyler.Bu madde enjeksiyonla çekilip alınıyor.En büyük ispatı arkadaşım dudağına aquamid yaptırdı 5 yıl geçti ve dudağını kalın bulmaya başladı.Yapan doktora gitti dudağa enjeksiyonla serum fizyolojik verildi ve madde geri alındı.Yani çok korkmayın.Düşünün araştırın kalıcı isteyip isemediğinize kendiniz karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…