- Konu Sahibi EstetikEditor
-
nihayet bende ameliyat oldum necdet bey çok iyi ilgili bi doktor inş burnumda güzel olur
nasıl gectı nasılsın gecmış olsun açık mı oldun kapalı teknıkmı,azcok şeklı bellıdır alcıda olsa
yaa bende necdet beyi düşünüyorum nasılsın şimdi ?
açık oldu canım çok şiş şuanda ama doktor fındık burunlu kız oldun dedi:
geçmiş olsun gözkapağı amelıyatı nedırMerhaba bende Necdet bey e göz kapağı ve burun ameliyatımı oldum cumartesi günü..
evet açık amelıyatta dikiş oldugu ıcın agrı olabılıyor ama daha güzel oluyor burunlar,necdet bey çok şirin dimi insanın yanagını sıkası gelıyor..eskı fotolarını koysana merak ettım burnunu
evet açık amelıyatta dikiş oldugu ıcın agrı olabılıyor ama daha güzel oluyor burunlar,necdet bey çok şirin dimi insanın yanagını sıkası gelıyor..eskı fotolarını koysana merak ettım burnunu
seni ekledim kabul edermisin? bu arada sadelina yeni resimlerini büyük merakla bekliyorum:) özellikle önden fotonu istiyorumm. bayramdan sonra necdet beye muayene gidicem inşallah..
Dün benim de atelim ve tamponlarım çıkarıldı, burnumu ilk kez gördüm, çok mutluyum tam olarak istediğim burnu ayna da gördüm, hissettiğim şeyleri anlatamam.. Necdet bey ameliyat öncesi benim bütün çatlaklıklarıma katlandı ,canım benim. Ona götürdüğüm burun modeli fotoğraflarını hiç tuhaf karşılamadı, yamuk burnumu düzelttiği gibi, istediğim burun şeklini de yaptı:) Şuanda bandajlı...
.. Kendi kendine nazarın değecek dikkat et dedi bana:))
Buradan onu tanımam için vesile olan arkadaşlara teşekkürler Harikaevre ve sadelina :)
Umarım benim verdiğim bilgilerin de birilerine faydası olur
canım necdet beyin cep telefon numarasını özelime mesaj atar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?