- Konu Sahibi EstetikEditor
-
seni ekledim kabul edermisin? bu arada sadelina yeni resimlerini büyük merakla bekliyorum:) özellikle önden fotonu istiyorumm. bayramdan sonra necdet beye muayene gidicem inşallah..
Arkadaşlar siteye üye olup, birkaç mesaj yazan ve her mesajında doktor adı veren üyelere lütfen inanmayın.Paylaşım yapmak istiyorsanız niçin hemen doktor adı vererek mesaj yazıyorsunuz?? Üstelik her mesajda doktorun adı özellikle yazılmış.Kırıcı olmak istemem ama, siteye hemen üye olup,direk doktor adı verilen mesajlara , bilinçli üyeler asla inanmıyor bilesiniz.Üstelik bu tip mesajlar birçok kişinin yanlış yönlendirilmesine ve zarar görmesine yol açıyor.
Gerçekten ameliyat olduysanız isteyene doktor adını özelden yazabilirsinizi.Böylesi hiç ama hiç inandırıcı değil bilesiniz.
Sadece bu topickde değil diğer topiklerde de aynı reklam dolu mesajlar aldı başını gidiyor.Biz nereden bileceğiz sizin gerçek bir hasta olup olmadığınızı ? Burada doktor yanında çalışıp, hasta resimlerini gösterip kendi ameliyat olmuş gibi gösteren o kadar çok üye var ki .Arkadaşlar her yazılana hemen inanmayın.Lütfen araştırın doğru doktoru kendiniz bulun.Sevgiler...
Dün benim de atelim ve tamponlarım çıkarıldı, burnumu ilk kez gördüm, çok mutluyum tam olarak istediğim burnu ayna da gördüm, hissettiğim şeyleri anlatamam.. Necdet bey ameliyat öncesi benim bütün çatlaklıklarıma katlandı ,canım benim. Ona götürdüğüm burun modeli fotoğraflarını hiç tuhaf karşılamadı, yamuk burnumu düzelttiği gibi, istediğim burun şeklini de yaptı:) Şuanda bandajlı...
.. Kendi kendine nazarın değecek dikkat et dedi bana:))
Buradan onu tanımam için vesile olan arkadaşlara teşekkürler Harikaevre ve sadelina :)
Umarım benim verdiğim bilgilerin de birilerine faydası olur
Arkadaşlar siteye üye olup, birkaç mesaj yazan ve her mesajında doktor adı veren üyelere lütfen inanmayın.Paylaşım yapmak istiyorsanız niçin hemen doktor adı vererek mesaj yazıyorsunuz?? Üstelik her mesajda doktorun adı özellikle yazılmış.Kırıcı olmak istemem ama, siteye hemen üye olup,direk doktor adı verilen mesajlara , bilinçli üyeler asla inanmıyor bilesiniz.Üstelik bu tip mesajlar birçok kişinin yanlış yönlendirilmesine ve zarar görmesine yol açıyor.
Gerçekten ameliyat olduysanız isteyene doktor adını özelden yazabilirsinizi.Böylesi hiç ama hiç inandırıcı değil bilesiniz.
Sadece bu topickde değil diğer topiklerde de aynı reklam dolu mesajlar aldı başını gidiyor.Biz nereden bileceğiz sizin gerçek bir hasta olup olmadığınızı ? Burada doktor yanında çalışıp, hasta resimlerini gösterip kendi ameliyat olmuş gibi gösteren o kadar çok üye var ki .Arkadaşlar her yazılana hemen inanmayın.Lütfen araştırın doğru doktoru kendiniz bulun.Sevgiler...
Aşağıdaki bilgileri bir başka forum da buradaki arkadaşlarla paylaşmışsınız, aman dikkat burada insanları bu kadar etkilememek gerektiğini siz söylemiştiniz., tabi sizi kırmak istemem yanlış anlamayın:)
Dolgularla ilgili ne kadar bilgilisiniz öyle
Bende dolgu yaptırmayı düşünüyorum da .. Okuyalım bakalım ayrıntılı olarak..
Merhaba, sorunuza ben cevap vereyim.Madde kalıcı olduğu için imza istiyorlar.Ayrıca AQUAMİD dolguda asla tehlikeli bir dolgu değildir.Bu konuda hiçbir bilgisi olmayan kişilerin yazdıklarına inanmayın.Tek komplikasyonu enfeksiyondur.Enfeksiyon sebebi steril şartlarda yapılmaması ve sonradan gereken kurallara uyulmamasıdır.Kalıcı dolguyu o kadar gözünüzde büyütmeyin.Bu konuda tecrübem ve deneyimim olmasa inanın bunları yazmam.Ama o kadar korkunç şeyler uyduruluyorki duyan poliakrilamid jel dolguyu yani aquamid veya aqualifi silikon zanneder.İki dolguda poliakrilamid jel türevidir yani AYNI JENERASYON DOLGUDR.TEK FARKI AQUAMİD KALICIDR.AQUALİFF 5 YIL KALICIYMIŞ.
Benim tanıdığım bir sürüri nsan var biride ablam 2003 de aquamid yaptırdılar hiçbir komplikasyon görülmedi.Tersine en büyük komlikasyonlar geçici dolguda özellikle teosyalde oluyor.Geçici dolgu olduğu için önemsenmiyor.
Aquamid denildiği gibi kötü bir madde olsa şu anda hala Avrupa ülkelerinde kullanılmazdı.AQUAMİD CONTURA sitesine bakın.Contura şirketi üretici firmadır.2011 yılında yayınlanan yazıları var.Demekki hala iyi bir madde.
Bu arada ÇOK ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA.Poliakrilamid jel türevi dolgularda bir enfeksiyon söz konusu olduğunda bu konuda , bilgisiz doktorlar maalesef kortizon enjekte ediyorlar.Oysa üretici firma bu maddenin olduğu yere ASLA kortizon enjeksiyonu yapılmaması gerektiğini ve bütün koplikasyonların doktor hatasından kaynaklandığını yabancı sitelerde yazmışlar.Bizim doktorlarımız bu maddeyi tanımıyorlar.Hatta hyoloronik asit dışında dolguda bilimiyorlar.Oysa yaptıkları her maddenin içeriğini bilmek zorundalar.iÇERİĞİ BİLMEYİNCE ELBETTE BİR SÜRÜ SORUN ÇIKIYOR.BİRDE UYGULAMA TEKNİĞİ ÇOK ÖNEMLİ.ELBETTE HER MADDE AYNI ŞEKİLDE ENJEKTE EDİLEMEZ.ÖRNEĞİN artecol(pmma) çok ayrı bir uygulama tekniği gerektirir.Yani her komlikasyonda maddeyi suçlamayalım.Önce ispat gerekir.Zaten sadece fda onayı yok.Ama kalıcı hiçbir maddenin fda onayı zaten yok.
Bunları yazmamın nedeni aquamidle ilgili öyle seneryolar üretiliyorki dayanamadım.Sitesinin inceleyin 44000 kişide 55 kişide sadece enfeksiyon çıkmış.Benim tanıdığım hiçbir kişide komplikasyon olmadı.doktor unsuru ve bilgisi çok önemli.
Bir şey daha, hala bu maddenin istenmediği takdirde ancak kesilerek çıkarılabilceği söyleniyor.Bu en büyük yalan ve cehalet.Bu maddenin içeriğini ve nasıl çıkarılcağı konusunda deneyimi olmayan bir doktor elbette böyle smyler.Bu madde enjeksiyonla çekilip alınıyor.En büyük ispatı arkadaşım dudağına aquamid yaptırdı 5 yıl geçti ve dudağını kalın bulmaya başladı.Yapan doktora gitti dudağa enjeksiyonla serum fizyolojik verildi ve madde geri alındı.Yani çok korkmayın.Düşünün araştırın kalıcı isteyip isemediğinize kendiniz karar verin.
bence arkadaşın üstüne çok gelmişsiniz dikkatli olmamamız gerektiğini vurgulamış sadece olmuyomu böle şeyler oluyo elbett
reklam dolu mesajlar aldı başını gııdyor demış bu topic için,ben nıye reklam yapayım necdet beyı tanımam etmem amelıyat oncesınde
Senin alıntı yaptığın yazı ile konunun ne alakası var hiç ama hiç anlıyamadım.YAZACAK BİR ŞEY BULAMADIN DA BENİM MESAJLARIMI MI ARAŞTIRDIN :)) BEN DOKTOR ADI MI VERMİŞİM ?????? Evet dolgu konusunda çok bilgiliyim .Aşağıdaki bilgileri bir başka forum da buradaki arkadaşlarla paylaşmışsınız, aman dikkat burada insanları bu kadar etkilememek gerektiğini siz söylemiştiniz., tabi sizi kırmak istemem yanlış anlamayın:)
Dolgularla ilgili ne kadar bilgilisiniz öyle
Bende dolgu yaptırmayı düşünüyorum da .. Okuyalım bakalım ayrıntılı olarak..
Merhaba, sorunuza ben cevap vereyim.Madde kalıcı olduğu için imza istiyorlar.Ayrıca AQUAMİD dolguda asla tehlikeli bir dolgu değildir.Bu konuda hiçbir bilgisi olmayan kişilerin yazdıklarına inanmayın.Tek komplikasyonu enfeksiyondur.Enfeksiyon sebebi steril şartlarda yapılmaması ve sonradan gereken kurallara uyulmamasıdır.Kalıcı dolguyu o kadar gözünüzde büyütmeyin.Bu konuda tecrübem ve deneyimim olmasa inanın bunları yazmam.Ama o kadar korkunç şeyler uyduruluyorki duyan poliakrilamid jel dolguyu yani aquamid veya aqualifi silikon zanneder.İki dolguda poliakrilamid jel türevidir yani AYNI JENERASYON DOLGUDR.TEK FARKI AQUAMİD KALICIDR.AQUALİFF 5 YIL KALICIYMIŞ.
Benim tanıdığım bir sürüri nsan var biride ablam 2003 de aquamid yaptırdılar hiçbir komplikasyon görülmedi.Tersine en büyük komlikasyonlar geçici dolguda özellikle teosyalde oluyor.Geçici dolgu olduğu için önemsenmiyor.
Aquamid denildiği gibi kötü bir madde olsa şu anda hala Avrupa ülkelerinde kullanılmazdı.AQUAMİD CONTURA sitesine bakın.Contura şirketi üretici firmadır.2011 yılında yayınlanan yazıları var.Demekki hala iyi bir madde.
Bu arada ÇOK ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA.Poliakrilamid jel türevi dolgularda bir enfeksiyon söz konusu olduğunda bu konuda , bilgisiz doktorlar maalesef kortizon enjekte ediyorlar.Oysa üretici firma bu maddenin olduğu yere ASLA kortizon enjeksiyonu yapılmaması gerektiğini ve bütün koplikasyonların doktor hatasından kaynaklandığını yabancı sitelerde yazmışlar.Bizim doktorlarımız bu maddeyi tanımıyorlar.Hatta hyoloronik asit dışında dolguda bilimiyorlar.Oysa yaptıkları her maddenin içeriğini bilmek zorundalar.iÇERİĞİ BİLMEYİNCE ELBETTE BİR SÜRÜ SORUN ÇIKIYOR.BİRDE UYGULAMA TEKNİĞİ ÇOK ÖNEMLİ.ELBETTE HER MADDE AYNI ŞEKİLDE ENJEKTE EDİLEMEZ.ÖRNEĞİN artecol(pmma) çok ayrı bir uygulama tekniği gerektirir.Yani her komlikasyonda maddeyi suçlamayalım.Önce ispat gerekir.Zaten sadece fda onayı yok.Ama kalıcı hiçbir maddenin fda onayı zaten yok.
Bunları yazmamın nedeni aquamidle ilgili öyle seneryolar üretiliyorki dayanamadım.Sitesinin inceleyin 44000 kişide 55 kişide sadece enfeksiyon çıkmış.Benim tanıdığım hiçbir kişide komplikasyon olmadı.doktor unsuru ve bilgisi çok önemli.
Bir şey daha, hala bu maddenin istenmediği takdirde ancak kesilerek çıkarılabilceği söyleniyor.Bu en büyük yalan ve cehalet.Bu maddenin içeriğini ve nasıl çıkarılcağı konusunda deneyimi olmayan bir doktor elbette böyle smyler.Bu madde enjeksiyonla çekilip alınıyor.En büyük ispatı arkadaşım dudağına aquamid yaptırdı 5 yıl geçti ve dudağını kalın bulmaya başladı.Yapan doktora gitti dudağa enjeksiyonla serum fizyolojik verildi ve madde geri alındı.Yani çok korkmayın.Düşünün araştırın kalıcı isteyip isemediğinize kendiniz karar verin.
Ben bilgi birikim olduğunu söyledim.Beni tanımıyorsun yazdıklarına dikkat et lütfen.Ben 52 yaşında hem eğitimci hemde estetik konusunda bir hayli deneyimi ve bilgisi olan biriyim.Sakın dalga geçer gibi garip mesajlar yazma.Canım bu dolgu ile alakalı bilgi neredeyse bi doktor yanında çalışan kadar var maşallah ,düşündürücü, doğrusu necdet beyin işine yapılan övgüyü memnuniyeti eleştirirken uyarırken öte yandan bunları paylaşması sizde benim düşündüğümümü düşünüyorsunuz yoksa
Baya baya bir bilgi birikimi kesinlikle canım ya
doktorlardan hatta şu dolgu markasını getiren ithalatçı firmadan falan bilgi almaya gerek kalmadı.. necdet Bey in yaptığı işi tabi ki övücez, 30 senedir gözümün üzerindeki izi ameliyatımın üzerinden 10 gün geçmeden %80 oranında iyileştirdiyse, ben daha ne isteyebilirim..Bakalım ilerleyen aylarda daha da iyileşecek bekliyorum..
bence arkadaşın üstüne çok gelmişsiniz dikkatli olmamamız gerektiğini vurgulamış sadece olmuyomu böle şeyler oluyo elbett
Canım sen niye üzerine alındın .Yanlış düşünmüşsün .reklam dolu mesajlar aldı başını gııdyor demış bu topic için,ben nıye reklam yapayım necdet beyı tanımam etmem amelıyat oncesınde
Canım elbette sizi kastetmedim .Zaten adı geçen doktoru hiç tanımam.Ama gerçekten doktor reklamları yüzünden ve burada yönlendirmeler nedeniyle çok kötü şeyler yaşanabiliyor.bence bizi kastettmemiştir cnm ben ne zamandır bu siteye üyeyim ve hep bu topicteyim ve senide burda herkes tanıyo üzerime alınmadımm bilee uyarmak için demiş heralde başkalarınıı
Terbiye ve nezaket sınırını aşma .Mesleğimi sormamışsın ama, doktor yanında çalıştığımı ima eden komik bir mesaj yazmışsın.Öğretmen olduğumu bu nedenle yazdım.Umarım anlamışsındır.sende yazdıklarına dikkat et, mesleğini de sorduğumu hatırlamıyorum,
sende insanları reklam yapıyor diye suçlama
Terbiye ve nezaket sınırını aşma .Mesleğimi sormamışsın ama, doktor yanında çalıştığımı ima eden komik bir mesaj yazmışsın.Öğretmen olduğumu bu nedenle yazdım.Umarım anlamışsındır.
Dolgularla ilgili bilgi verirkende dikkatli olmalı bence direkt yönlendirmeler de insanlara zarar verebilir. bakın ben dolgu yaptırıcam ya bu ismini verdiğiniz markadan bende zarar görürsem ...Bunu hiç düşündünüz mü ..
Birbirimizi kırdık çok üzgünüm.Elbette paylaşım yapmaya hakkın var.Burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz.Keşke diğer mesajları yazmadan önce, reklam amaçlı mesajlar yüzünden nasıl bir tehlike geçirdiğimi okusaydın.O zaman yazdıklarıma belki daha ılımlı yaklaşabilirdin.İnan bu siteye üye olduğum günden bu yana ben de ilk kez bu kadar kırıcı oldum.Ama dediğim gibi lütfen diğer mesajlarımı oku.Bu yazdıkların hiç hoş değil ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?