Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

burada arkadaşlar soruyor bızde cevap verıyoruz yardımcı olmak anlamında bunda da kotu bırşey gormuyorum,doktor ısmı verılmese nasıl ogrenebılırız kı,ustelık sadece olumlu yorumlar yok olumsuz yorumlarda olabılıyor..kımse kımseye ınanıcak kadar dıkkatsız degıl bence,hepımız bellı yaşlardkaı ınsanlarız..bende doktorumun adını cok zıkrettım cunku gerçekten memnunum,sahte kışılıklerde degılız,resımlerım var hastanede ısmım var ustelık raporumda var..
burda ınsanlar soruyor cevap vermeyelım mı,kımsenın reklamını yaptıgımızda yok,bu sayfayı yonetıcıler actı

iyi gecmesıne sevındım,bende harıkaevre sayesınde tanımıştım oncesınde adını bılmıyordum

ayrıca buradan okumak daha kolay oluyor her ozel mesaja sureklı cevapda veremeyız kı,sureklı soru zaten gelıyor özel mesajla..ayrıca bu sayfa yonetıcı tarafından açılmıştır soyledıklerınız hakarete gırer,hayatımda necdet beyı ne gordum ne duydum...samımı bır arkadaşım ona estetık oldu sonra benıde arkadaşım ıkna ettı,gerçek arkadaşım yanı burdan tanıdıgım bırı değil..ınsanlara vakıt ayırıp yardımcı olmaya calısıyorum bu yaptıgın hıc hos değil sinirim bozuldu ne bu ya reklammış..ben ogretmenım,ustelık burdakı arkadaşlar bana faceden gerçek ısmımlede ulaşıyor..benım doktorla ne samımıyetım varkı reklamını yapayım sadece dusuncelerımı yazdım cok mutlu oldugum ıcın .burda ıyılık yaptıgımızza ınsanı pişman edıyorsunuz..ben zaten amelıyat olduktan sonra bu sıteyı keşfettım bışeyler okumak ıcın

Canım bu dolgu ile alakalı bilgi neredeyse bi doktor yanında çalışan kadar var maşallah ,düşündürücü, doğrusu necdet beyin işine yapılan övgüyü memnuniyeti eleştirirken uyarırken öte yandan bunları paylaşması sizde benim düşündüğümümü düşünüyorsunuz yoksa

reklam dolu mesajlar aldı başını gııdyor demış bu topic için,ben nıye reklam yapayım necdet beyı tanımam etmem amelıyat oncesınde

bence bizi kastettmemiştir cnm ben ne zamandır bu siteye üyeyim ve hep bu topicteyim ve senide burda herkes tanıyo üzerime alınmadımm bilee uyarmak için demiş heralde başkalarınıı

Canım bu dolgu ile alakalı bilgi neredeyse bi doktor yanında çalışan kadar var maşallah ,düşündürücü, doğrusu necdet beyin işine yapılan övgüyü memnuniyeti eleştirirken uyarırken öte yandan bunları paylaşması sizde benim düşündüğümümü düşünüyorsunuz yoksa

Baya baya bir bilgi birikimi kesinlikle canım ya
doktorlardan hatta şu dolgu markasını getiren ithalatçı firmadan falan bilgi almaya gerek kalmadı..

necdet Bey in yaptığı işi tabi ki övücez, 30 senedir gözümün üzerindeki izi ameliyatımın üzerinden 10 gün geçmeden %80 oranında iyileştirdiyse, ben daha ne isteyebilirim..Bakalım ilerleyen aylarda daha da iyileşecek bekliyorum..

Senin alıntı yaptığın yazı ile konunun ne alakası var hiç ama hiç anlıyamadım.YAZACAK BİR ŞEY BULAMADIN DA BENİM MESAJLARIMI MI ARAŞTIRDIN :)) BEN DOKTOR ADI MI VERMİŞİM ?????? Evet dolgu konusunda çok bilgiliyim .
Yazdıklarına dikkat et ve benim mesajımı lütfen dikkatli oku .Ben memnun kaldığım doktorun adını bile vermemişim.Sen niçin yazdığın her mesajda doktor adını verme gereği duymuşsun.Hele ki, bu mesajından sonra senin gerçek hasta olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum.Ancak siteye yeni üye olanlar bu mesajlara ne yazıkki inannıyorlar.

Bilgi paylaşımını , teccrübelerden yola çıkarak paylaşmak başka bir şey, doktorların adını vererek reklam yapmak başka bir şey.Sanırım ikisini ayırt edebilecek kapasiten vardır.Yani benim paylaşımım kendi yaptırdığım dolgular ile iligilidir.Ama dikkat et doktor adı benim mesajlarımda yok.
Eğer benim gibi yıllardır bu sitede olsan, her konudaki bilgi birikimini paylaşarak güvenimizi kazanmış olsaydın, elbette sana inanırdım.Ama üye olduğun andan itibaren yazdığın bir kaç mesajın , ilk mesaj dahil hemen doktor adı veriyorsan inandırıcılığı olmuyor.Biz bu sitede bu durumlara çok alıştık.Ama ne yazık ki yeni üye olan arkadaşlar her yazılan mesajın gerçekliğine inanıyorlar.
İsmi geçen doktorlarımız elbette çok değerl, hekimler olabilirler.Ama bırakın insanlar kendileri tanıyp karar versinler.Unutmayın sizin memnun olduğunuz bir operasyondan , başka biri hiç mulu olmayabilir.O zaman suçlu ve sorumlu siz olursunuz.

Ben bilgi birikim olduğunu söyledim.Beni tanımıyorsun yazdıklarına dikkat et lütfen.Ben 52 yaşında hem eğitimci hemde estetik konusunda bir hayli deneyimi ve bilgisi olan biriyim.Sakın dalga geçer gibi garip mesajlar yazma.

bence arkadaşın üstüne çok gelmişsiniz dikkatli olmamamız gerektiğini vurgulamış sadece olmuyomu böle şeyler oluyo elbett

reklam dolu mesajlar aldı başını gııdyor demış bu topic için,ben nıye reklam yapayım necdet beyı tanımam etmem amelıyat oncesınde
Canım sen niye üzerine alındın .Yanlış düşünmüşsün .

bence bizi kastettmemiştir cnm ben ne zamandır bu siteye üyeyim ve hep bu topicteyim ve senide burda herkes tanıyo üzerime alınmadımm bilee uyarmak için demiş heralde başkalarınıı
Canım elbette sizi kastetmedim .Zaten adı geçen doktoru hiç tanımam.Ama gerçekten doktor reklamları yüzünden ve burada yönlendirmeler nedeniyle çok kötü şeyler yaşanabiliyor.
Hatta ben de bu mağdurlardan biriyim ne yazık ki.Biraz sağduyulu olan her üye mesajın niçin yazıldığını anlayacaktır.

Reklam amaçlı üye olanların var olduğu aşikar bir durum ama foto falan istendiğinde ortadan kayboluyorlar her nedense Ayrıca o kişiler tespit edildiğinde ''reklam amaçlı üyelik'' diye bir yazı var rumuzlarının yanında...

herkes burada fotoğrafını paylaşacak diye bir kural yok ki.
ayrıca bu yeni üyelik durumu nedir anlayamadım yeni üye olanların burada fikrini paylaşma hakkı yokmu...

sende yazdıklarına dikkat et, mesleğini de sorduğumu hatırlamıyorum,
sende insanları reklam yapıyor diye suçlama
Terbiye ve nezaket sınırını aşma .Mesleğimi sormamışsın ama, doktor yanında çalıştığımı ima eden komik bir mesaj yazmışsın.Öğretmen olduğumu bu nedenle yazdım.Umarım anlamışsındır.

Dolgularla ilgili bilgi verirkende dikkatli olmalı bence direkt yönlendirmeler de insanlara zarar verebilir. bakın ben dolgu yaptırıcam ya bu ismini verdiğiniz markadan bende zarar görürsem ...Bunu hiç düşündünüz mü ..

Bu yazdıkların hiç hoş değil ama...
Birbirimizi kırdık çok üzgünüm.Elbette paylaşım yapmaya hakkın var.Burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz.Keşke diğer mesajları yazmadan önce, reklam amaçlı mesajlar yüzünden nasıl bir tehlike geçirdiğimi okusaydın.O zaman yazdıklarıma belki daha ılımlı yaklaşabilirdin.İnan bu siteye üye olduğum günden bu yana ben de ilk kez bu kadar kırıcı oldum.Ama dediğim gibi lütfen diğer mesajlarımı oku.
Benim sorunum kesinlikle seninle değil.Sadece gerçek olmayan şeyleri yaşamış gibi gösteren kişilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…