- 2 Mart 2011
- 591
- 33
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.961
Buci cnm odemeyi nasil yapiyorus ameliyat oncesimi yoksa sonrasimi?
Orda arabayi park etme alani varmi hastaneye ayit
canım ameliyattan 2-3 gün önce randevu veriyolar. o zaman gidip kan tahlili ve röntgen yapıyolar. parayıda ameliyat olcağın gün alıyolar. ameliyat günüde seni en az 3-4 saat öncesinden çağırıyolar zaten. yani benim ameliyatım 4de oldu ama beni saat 11de burda ol demişlerdi. işte gidince seni aşağı indiriyolar vezneden ödemeyi yapıp faturanı alıyosun. sonra görevli seni üst kata çıkarıp odana yerleştiriyorlar. bu kadar. bundan sonra sadece beklemek kalıyor sana. hatta odada beklemeyip kapıda durursan ameliyattan çıkan kişileride görebilirsin :)
ameliyata alcakları zaman aşağıdan arayıp ordaki hemşirelere söylüyolar. zaten sen odana girince sana önlük falan getiriyolar. hemşire sana ameliyat olcağını söyleyince onları giyip ameliyata hazır hale geliyosun. sonra kadın gelip sana damaryolu açıyor. sen öylece gidip sedyeye yatıyosun. ameliyat katına inmek için asansörün önüne götürüyolar. onun önündede kadın damaryolundan sana iğne yapıyor. o yaptığı neyse fena kafa yapıyor ben kahkaha atıyodum acaip gülesim geldi

ya kızlar biliyorum herşeyi detaylıca uzun uzun anlatıyorum. çünkü ben ameliyat olmadan önce böyle detaylara çok ihtiyacım vardı. ben bulamamıştım siz öğrenin merakta kalmayın diye anlatıyorum. umarım rahatsız olmuyosunuzdur uzun yazılarımdan.