Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ya kizlar benimde bi sorum olucakdi aslinda ben eminim ama ailen soruyor. Ben almanyada kaldigim icin pek bilmiyorum. Dun annem dayimla konistu turkiyede kalan dayim istanbulda capada calisiyo belki onunda bildigi iyi bi doktor vardir diye ama acikcasi onun soyledigi doktorlari arastiramadim yani google yaziyorum pek bilgi yok. Dayima bogazici tip merkezini sordum yani necdet ucari fiyatida uygun dedim kac dedi 2000-2500 dedim iste sonra dayim dediki kizim sen bilmessin onlar amelyatdan once birsuru tahlil falan yapicaklar amelyata uygunmusun degilmisin diye yani fiyati 4000 e falan cikar dedi 2000 sadece doktorun parasi falandir dedi anlatmaya calisdim ama anlamiyor hersey dahil 2250 tl dimi ama HERSEY

Ya kizlar benimde bi sorum olucakdi aslinda ben eminim ama ailen soruyor. Ben almanyada kaldigim icin pek bilmiyorum. Dun annem dayimla konistu turkiyede kalan dayim istanbulda capada calisiyo belki onunda bildigi iyi bi doktor vardir diye ama acikcasi onun soyledigi doktorlari arastiramadim yani google yaziyorum pek bilgi yok. Dayima bogazici tip merkezini sordum yani necdet ucari fiyatida uygun dedim kac dedi 2000-2500 dedim iste sonra dayim dediki kizim sen bilmessin onlar amelyatdan once birsuru tahlil falan yapicaklar amelyata uygunmusun degilmisin diye yani fiyati 4000 e falan cikar dedi 2000 sadece doktorun parasi falandir dedi anlatmaya calisdim ama anlamiyor hersey dahil 2250 tl dimi ama HERSEY

canim bencede hersey fiyata dahil. hatta ben randevu aldiimda sordum hani dedim sonradan bana extralar cikarmi falan diye cünkü ona göre hazirlanip gelicem dedim. tahlillerinde icin de olmasi lazim ama su an aklima geldi mesela diyelim tahlil yapiyorlar ve bir engel cikip ameliyat olamassan tabiki sadece tahlil parasini öder insan herhalde.
ama ben gitmeden tekrar arayip sorucam. bence sende ara sor emin olmak icin

bu arada dayinin önerdigi doktorlari yazabilirmisin buraya (bi sakincasi yoksa) merak ettim belki tanidik isimlerdir

Kizlar bu konuda n soyluyorum, ben kredi kartimdan anlastigim ucreti cektirdim ve sonra tek kr almadilar. Tahlil, film vs hersey icinde ve 6 ay boyunca butun muayeneler ve tahliller kntroller bu fiyatin icinde. Bende korkarak gittim. Ama gordumki kimse para vermiyor, vezneye birkere ugruyorsun. Zaten once parayi aliyorlar, veresiye calismiyorlar.

Bir de ben zorluk cektim, beni bilgilendirmemislerdi. Her kredi kaetina taksit yapmiyorlar arkadaslar. Advantage di benimki yapmadilar bilginiz olsun.

Toist ve Buci o kadar güzel cevaplamislarki sorulan soruyu, banada onlara katilmak kaliyor ;))

Tesekkurler derinn, umarim seninde olduktan sonrali tecrubelerini paylasabilecegin gunlerin gelir :)

Kizlarr bugun 5. Gunum. Kanama ve irin azicik artti. Ama daha iyiyim kalkiyorum uzun sure yorul,uyorum. Bugun kaslarimi aldim yavas yavas. Dun saclarmi yikattim yengeme. Sadece yuz ustu uyumak zorluyor beni. Ama herseye ragmen gayt saglikliyim bi problem yok.carsamba gunu tampon ve alci alinacak. Onu bekliyorum sabirsizlikla :)

@toist gecmis olsun Umarim gonlunce olmustur bende gun aldim hayirlisi olsun bakalim. Bu arada muayeneden sonrami odemeyi yapiyorsun???

Tesekkurler smurf. Ben muayene oldum, ameliyat gunu tahlillerimi yaptrdim fimimi cektirdim. Yavuz bey gordu filmlerimi ve yatis verdiler ozaman odedim. 2de odeyip 4te ameliyat oldum yani.

Canim yatis nedir? Peki saat kacta ordaydin 4 te ameliyata aldilar seni nekadar sure bekledin?
Bana sabah 8.30 muayeneye gel dediler ameliyat oglen olcak bilmiyim kacta. Sabah erkendegidip ameliyatta 14.ten sonra olucaksa cocukla perisan oluruz orda kizim kucuk1,5 yas henuz birakacakkimsede yok

Selam kızlar

Bana yardımcı olur musunuz Muhammed Bey ve Necdet Bey arasında kaldım.
Kemerli bir burnum ayrıca nefes alma problemim var.
Necdet Bey'den memnun musunuz ?
Ben olabildiğince doğal bir burun istiyorum.
Ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görebilme ihtimalim var mı?

ikisi de gayet iyi hekimler. ben necdet beye oldum gayet memnunum. eğer necdet beye olmasaydım ikinci tercihim muhammet bey olurdu. zaten tarzları nerdeyse aynı. ikisi de kişinin yüzüne uygun,en doğal ve güzel duracak burnu yapıyor. yani yaptıkları her bir burun birbirinden farklı.işin içine ücret faktörünü de soktuğumuzda necdet bey en mantıklı seçim oluyor. :31:

niye benim sorunlu bir burnum var ki. ameliyatta öncede böyleydi sonrada aynen böyle. ya kafasına göre resmen büyüyüp küçülüyor burnum! dün küçüktü bugün büyüdü. kızlar bu arada bugün denize gittim. güneşe çıkmamaya çalıştım şapka taktım şemsiye altında durdum gölgede. güneş kremi sürdüm. denizede 2-3 kere girdim kafamı sokup daldırmadım. ama sanırım burnuma falan su kaçtı. umarım mikrop falan kapmam. sanırım güneşe çıktığım için burnum şişti ondan büyük görünüyor. şuan bunları yazarken aklıma geldi :D

birde kızlar necdet bey kanatlarıma dokunmamıştı. zamanla burun kanatlarımda küçülür yada daralır mı?

Canim yatis nedir? Peki saat kacta ordaydin 4 te ameliyata aldilar seni nekadar sure bekledin?
Bana sabah 8.30 muayeneye gel dediler ameliyat oglen olcak bilmiyim kacta. Sabah erkendegidip ameliyatta 14.ten sonra olucaksa cocukla perisan oluruz orda kizim kucuk1,5 yas henuz birakacakkimsede yok

Canim beni 1de muayeneye cagirdilar. Once yavuz beye muayene oldum. 4de de ameliyat saati verdiler, yani yatis. 2de odaya aldilar canim. Odada cocugunla durabilirsiniz esinde var. 4 de odaya geliyorlar sedyeyle, damar yolunu aciyorlar. Ailen o sirada hep odanda. 6 bucuk gibi de ciktim sonra hep uyudum zaten. Ailen gezer dolanir. Rahat oda ortami. Cok sorun olmaz bence. Stres yapmani anliyorum cocukla cok zor, ama gececek zamanla uzulme. Moralini yuksek tut canim, inan pozitif olmak cok onemli.

niye benim sorunlu bir burnum var ki. ameliyatta öncede böyleydi sonrada aynen böyle. ya kafasına göre resmen büyüyüp küçülüyor burnum! dün küçüktü bugün büyüdü. kızlar bu arada bugün denize gittim. güneşe çıkmamaya çalıştım şapka taktım şemsiye altında durdum gölgede. güneş kremi sürdüm. denizede 2-3 kere girdim kafamı sokup daldırmadım. ama sanırım burnuma falan su kaçtı. umarım mikrop falan kapmam. sanırım güneşe çıktığım için burnum şişti ondan büyük görünüyor. şuan bunları yazarken aklıma geldi :D

birde kızlar necdet bey kanatlarıma dokunmamıştı. zamanla burun kanatlarımda küçülür yada daralır mı?

Yeni halini gordum canim, cok begendim. Onceki halini bilmiyorum ama sislerin indikce kanatlarin da kuculur belki. Cunku benimde kanatlarim suanda cok sis duruyor.

Ayrica cesaretine hayranim. Nasil gittin kumsala ya :) ben cesaret edemem sanirim su kacar diye. :)

toist,Buci ve changing cevaplarınız için çok teşekkürler :)
Bende dediklerinize aynen katılıyorum.Ve bu hafta Necdet beye görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. :)

changing senin resimlerin albümde varsa görebilir miyim?

toist,Buci ve changing cevaplarınız için çok teşekkürler :)
Bende dediklerinize aynen katılıyorum.Ve bu hafta Necdet beye görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. :)

changing senin resimlerin albümde varsa görebilir miyim?

Hayirli olur insallah gulmelek:)

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Burun deliklerim kurumus kan dolu ve ben hic dokunmadim simdiye kadar. Uclar neredeyse kapandi kurumus kanlardan. Onlari temizlemem gerekmiyor degil mi? Boyle gitsem tamponlari cikarmaya problem olurmu? Siz ne yaptiniz o kanlara?.

Hayirli olur insallah gulmelek:)

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Burun deliklerim kurumus kan dolu ve ben hic dokunmadim simdiye kadar. Uclar neredeyse kapandi kurumus kanlardan. Onlari temizlemem gerekmiyor degil mi? Boyle gitsem tamponlari cikarmaya problem olurmu? Siz ne yaptiniz o kanlara?.

canim, eger cok rahatsiz ediyorsa, kulak cöpüyle cok hafif dokundurarak temizle. yada iki gün daha disini sIkman lazim. tamponlar ici n sorun olacagini sanmiyorum, onlar temizler öyle cikarirlar

Back
X