Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yok canım bana kesinlikle istenmeyeceği söylendi. Ben şans faktörüne çok inandığım için başta belirttim, özellikle günay hanıma.olmayabilir, sorun çıkabilir dedim. Ve bana aynen şu cümleyi kullandı. " burnunuza bir darbe almadığınız sürece, bizden kaynaklanan sorunlarda ücretsiz sorunlarınızı gideriyoruz, revizyon yapıyoruz" bence istenmez, istenmemeli.

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

bana kalsa burnumda hiçbir değişiklik yok ama herkes anlıyor burnundan ameliyat mı oldun diye. Eski arkdaşlarımı gördüm 1-2 senedir görüşmediklerim hepsi burnuna birşey mi yaptırdın dedi. 1-2 defa gittiğim kuaför vardı o da anladı. Bana kalsa eski burnum bir değişiklik yok. Demek ki göz alıştığı için bize öyle geliyor. çok şaşırdım ama gerçekten :)

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

Evet necdet bey yaptı ilk ameliyatımı.

geçmiş olsun inşallah istediğin gibi bir burun olu da ikinci sonuncu ameliyatın olur. hatasız doktor yok demek ki. bir türlü karar veremiyorum kime yaptıracağımı. tamam buna olabilir diyorum peşinden olumsuz açıklamalar görünce tekrar başa sarıyorum birilerini araştırmaya başlıyorum. bugün de amirali nevaiyi duydum. :( doğal burunlar yapıyormuş ve sorun yaşamıyormuş hastaları.

geçmiş olsun inşallah istediğin gibi bir burun olu da ikinci sonuncu ameliyatın olur. hatasız doktor yok demek ki. bir türlü karar veremiyorum kime yaptıracağımı. tamam buna olabilir diyorum peşinden olumsuz açıklamalar görünce tekrar başa sarıyorum birilerini araştırmaya başlıyorum. bugün de amirali nevaiyi duydum. :( doğal burunlar yapıyormuş ve sorun yaşamıyormuş hastaları.

Canım necdet bey iyi bir doktor çok ilgileniyor,sorunlarını tam olarak anlatırsan güzel sonuç alacağından eminim. Eğri burunu düzeltmesi zor, emre ilhanın bir hastasını gördüm oda öyleydi. Hastane genel olarak çok yoğun sorunlarını eksiksiz anlatırsan güzel sonuç alırsın. İstediğin gibi bir sonuç olsun işallah.

Canım necdet bey iyi bir doktor çok ilgileniyor,sorunlarını tam olarak anlatırsan güzel sonuç alacağından eminim. Eğri burunu düzeltmesi zor, emre ilhanın bir hastasını gördüm oda öyleydi. Hastane genel olarak çok yoğun sorunlarını eksiksiz anlatırsan güzel sonuç alırsın. İstediğin gibi bir sonuç olsun işallah.
benimde burnum eğriydi ve Emre bey tamamen düzeltti yanlış anlaşılmasın arkadaşımızın kendi dokularıyla, kötü iyileşmesiyle ilgili bi sorun olduğu için biraz eğrilik oluştu yoksa doktor hatası değil. Emre bey hastalarının her zaman yanında ve ufak bi düzeltme ameliyatı yapacak bilmeyen arkadaşlar yanlış anlayabilir senin iyi niyetli olduğunu biliyorum canım bunu kullanmak isteyenler olduğu için dikkatli olmanı isterim. inş senin eğriliğini doktorun düzeltecek şimdiden geçmiş olsun:)

Ekledim canım,resimlerim herkese açık görmen lazım aslında. Sanırım sitede yeni olduğun için göremiyorsun.25 mi öyle birşeydi konulara yorum yapman lazım.

arkadaşım nejdet bey kapalı ameliyatmı yapıyormu yoksa açık ameliyatmı yapıyor.. Ben bugun dr ismail beyle görüştüm kendisi açık ameliyat yapıyormuş ve dikiş atıyor.. nejdet beyin uyguladığı teknik nedir? bugun kendisi ameliyata girdi.. onada görünecektim.. benim sadece burnumun ucunda sorun var..

arkadaşım nejdet bey kapalı ameliyatmı yapıyormu yoksa açık ameliyatmı yapıyor.. Ben bugun dr ismail beyle görüştüm kendisi açık ameliyat yapıyormuş ve dikiş atıyor.. nejdet beyin uyguladığı teknik nedir? bugun kendisi ameliyata girdi.. onada görünecektim.. benim sadece burnumun ucunda sorun var..

Burundaki soruna göre göre açık veya kapalı oluyor. Çoğunluk kapalı çalışıyor necdet bey.

kızlar sargılarım çıktı.

burnum güzel ve doğal herkes çok beğendi. ama sargılarım çıktıktan ertesi gün burnumun üst kısmında sağ tarafta mercimek tanesi kadar çıkıntı farkettim.

kıkırdak olduğunu sanmıyorum semmmsert çünkü masajla geçeceğini de düşünmüyorum.

burnum kırılmadı ki benim masajla yerine gelsin. sapasağlam burnun üstü kesildi. o kısım atlanmış diye tahmin ediyorum.

büyük ihtimalle 6 ay oyalayacak doktor beni masajla

sonra da ikinci bi operasyon olucam.

görünürde hafif şişlik var sanki sivilce şişliği gibi şimdilik daha 20 gün oldu çünkü ama genel olarak burnumun şişliği inince o çıkıntı kendini belli edecek bariz bi şekilde.

canım çok sıkkın amelyat olmaya karar verme süreci yeterince zor değilmiş gibi bir de sonrasında uğraşıyoruz.

resmen iltifat ettiklerinde tepki bile veremiyorum burnumun keyfini çıkaramıyorum elim hep o çıkıntıya gidiyo.

iyi düşünün derim kızlar. sonrasında yaşanacakları kaldırabilecekseniz amelyat olun

Kızlar ameliyat oldum,cıkıcam birazdan. Parcaları verdiler koca bir kemik cıkarmıslar,kesin acılmıstır burun nefesi.burnum su an patlıcan gibi. Bir gece hastanede kaldım cok ilgilendiler sag olsunlar. Necdet bey odama kadar geldi sagolsun o an sokta oldugumdan,agladıgımdan ne islem yaptıgını konusamadım.

Kızlar ameliyat oldum,cıkıcam birazdan. Parcaları verdiler koca bir kemik cıkarmıslar,kesin acılmıstır burun nefesi.burnum su an patlıcan gibi. Bir gece hastanede kaldım cok ilgilendiler sag olsunlar. Necdet bey odama kadar geldi sagolsun o an sokta oldugumdan,agladıgımdan ne islem yaptıgını konusamadım.

Canım cok gecmis olsun , inşallah bu defa nefesin açılmıştır:)

Back
X