Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende yaptırmayı cok ıstıyorum bu sıralar delı gıbı arastırıyorum izmir de yasıyorum ama kıme yaptıracagımı yada kımle gorusucegımı bıle bılmıyorum yardımcı olursanız ızmır de olanlar cok sevınırım :25::25:

bende bir tarafta cokme oldu.3 kez dolgu ignesi yapti .ama bir sure sonra dolgu eriyip gidiyor ve cokuk olan yer yine ortaya cikiyor.Necdet Bey bana oradan kikirdagi fazla almisiz dedi.tekrar gidicem.sanirim son olarak kikirdak enjekte edecek.son gittigimde o tarz bisi demisti:((

albüme fotoğraf ekledim.. bilen var mı acaba, iğnenin etkisi geçiyor mu?

i

bende bir tarafta cokme oldu.3 kez dolgu ignesi yapti .ama bir sure sonra dolgu eriyip gidiyor ve cokuk olan yer yine ortaya cikiyor.Necdet Bey bana oradan kikirdagi fazla almisiz dedi.tekrar gidicem. sanirim son olarak kikirdak enjekte edecek.son gittigimde o tarz bisi demisti:((

Neden hepimiz sorun yaşıyoruz.? Ben 2. ameliyatı oldum. Yakında 3. olacak. Olduğuma gerçekten pişman oldum. Bence ameliyat olurken çok düşünmek gerekli. Necdet bey iyi bir insan. Ya benim şansım yok yada doktorum sevgisini katmıyor:).

Back
X