Dr. nuri Soysal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

resimleri banada gönderebilir misin mayis_mk@hotmail.com

merak eettim dr emre ilhanı

merhaba kızlar,
bende estetik olmayı düşünüyorum bu yaz için. ama dediğiniz gibi sürekli fikrim değişiyor. şuan aklımda ayhan numanoğlu ve nuri soysal var. banada fikir verebilmisin snmaygn ve ya resmini rica etsem gönderebilirmisin? gönderirim dersen mailimi yazıcam. şimdiden çok teşkkür ederim..

Merhaba,

Nuri Beye ameliyat oildugunuzu duyudum ve size bir kac sey sormak istedim. Rica etsem bana resimlerini yollarmisiniz ve ayrica burnunuzdan memnummusunuz? Ayrica fiyati ne kadar? Lutfen yardimci olursaniz sevinirim! Tesekkurler simdiden!!

merhaba, eklemeniz mümkün mü fotoğraf eklediyseniz eğer görmek isterim

Merhaba,

Annem ve abim Prof Dr. Ayhan Numanoğlu'na burun estetiğiameliyatı oldular ve annemin 20sene abimin 10sene geçti ameliyatından ve hiç bir sorun yaşamadılar. burunları okadar güzel ki 1 aya kadar bende ameliyat olucam. Kesinlikle öneririm ve fiyat çok uygun.

snmaygn, ben ameliyat olalı 1 seneden fazla oldu,eminim sen de benim kadar memnun kalıcaksın,İyi ki değiştirmişsin fikrini diyebilirim gönül rahatlığıyla =)

Men Azerbeycandan yaziyorum. Turkleri cok severim. Dr. nuri beye ameliyat olmak istiyorum. Rica etsem Nuri beye ameliyat olanlar bana resimlerini atarmisiniz? mail adresim meka1984@box.az. Simdiden cok tesekkur edirem.

Salam nasilsiniz? Men Azeriyim. Yazmagi unutdum. 10gun bundan once DR. nuri beyle gorustum kendisi cok cok iyi birisi. Tuvana Turkayin burnu cok hosuma qitmisdi. onun icin Dr. Nuri beye ameliyyat olmak istedim. Ancak Roaccutan kullandigim icin beni ameliyyat etmedi. bitdikden 3ay sonra yaparim dedi. pozitiv bir insan. Hasta resimlerini istemeyi unutdum. ameliyyat olanlar varmi? Rica etsem bana resminizi gonderirmisiniz?

offffff ben delirmek üzereyim ya napicami bilmiyoreum.. 1 ay sonra amelyat olmam gerekiyor ama hala dokdora karar veremedim.. tam buluyorum iste bu diyorum fiyati cok yüksek oluyo sora uygun fiyatta bi dokdor boluyorum bu seferde memnun olmayanlar cikiyo.. gercekden ne zor ismis ya.. sadece fiyati ucuz diyede amelyat olmak istemiyorum.. bi seferde kurtulmak isytiorum ya napicami sasirdim ://

arkadaşlar bende nuri soysalla görüştüm interneyşılda hastane bünyesinde çalışıyor olması bana güven verdi ama daha önce hiç ona ameliyat eden birini görmedim bide neden hep barış çakır emre ilhan hasta yorumları cok herkez onlaramı ameliyat oluyo anlamadım neden nuri soysalla ilgili hiç yorum yok ..

ya arkadaşlar ben kapalı teknikle yani lazerle ameliyat olmak istiyorum. hangi doktorlar bu tekniği kullanıyor bilen var mı?

canım fiyatı ne kadar bilgi veriri misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…