Dr. nuri Soysal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım ben de burun ameliyatı olmak istyiorum ve herkes gibi iyi doktora olmak istiyorum. korkularım da var açıkçası.rica etsem bana da resmini gönderebilir misin?
mail adresim : esra_candemir_90@hotmail.com

Bende seninle aynı durumdayım ikinci ameliyatımı olmak istiyorum.Ben Dr. Yakup Avşara burun estetigi oldum yandan çok güzel duruo herkes estetikmi diye soruyor ama önden çok begendigimi söyleyemeyecegim ısrarla küçük bir burun istememe ragmen önden büyük oldugunu düşünüyorum.2yıl oldu yaklaşık şişlik falanda kalmadı başlarda şişlik diye avutuyordum kendimi.Dr Nuri Soysal ve Dr Onur Erolla görüşmek istiyorum.Siz bu zaman zarfında ne yaptınız estetik oldunuzmu son durum ne? bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler...

rica etsem bana da yollayabilir misin resimlerini, kafam çok karışmış halde. Teşekkürler. dinemyis_burcin_@hotmail.com

PAKET FİYATI NE DEMEK CANIM 7.500 se ıyı ama onemlı olan hastalarının fotograflarını görmek yer gök aşktakı kızın burnu cok ıyı olmss =) muhammet dılber ve nuri soysal var lstemde lütfen amelyt olanlar foto paylaşşsn

ben nuri hocaya ameliyat oldum sonunda bugün 3.günüm arkadaşlar

snmaygn bende nuri beye ameliyat olmayi dusunuyorum, yurt disinda olduğumdan doktor bulmak cok zor:-((
sen memnunmusun? yeni üye olduğumdan pek birsey göremiyorum. nuri beyin hastaları hiç yok nette(
tek sonucları görünen doktor Emre İlhan.

arkadasım doğru söylüyorsun valla Emre İlhan hakkında bilgi toplamak cok basit facebook da falan var hasta resimleri. ama nuri soysal ile ilgili hiçbir hasta resmi göremedim. doktor bulmak cok zor((

Merhaba snmaygn bana resimlerini yollarmısın bende olmak istiyorum ama karar veremedim dr Orhan Alan ile görüşmeye gidicem ama Nuri Soysal hep aklımda kaldı.Resimlerini bana yollarmısın rica etsem ri_va@hotmail.com olan arkadaşlarda maillerinizi bekliyorum.Birde Nuri Soysalın ameliyat fiyatını yazarmısınız?

ben görüşmeye gittiğimde sıdandart fiyat paket olarak 7500 demişti içinde cekapta vardı paket derken bunu kastetmişti heralde arkadaşlar..

Ben de nuri beye ameliyat olmak istiyorum. Bilgi verirmisiniz

nuri soysal ı iyi bir doktor olarak duydum ama pek ona ameliyat olan yok fiyatının yüksek olması iyi bir doktor olduğunu gösterir mi bilemiyorum

Merhaba, Nurı Soysal'a burun amelıyatı olmak ıstıyorum.Ama maglum daha öncekı hastalarını görmedım.Bilgisayardada cızım yapmıyor.Sadece basın ve medyadan olumlu yorumlar okuyorum.hatta gidip görüstüm.Bu arada 2.ameliyatım olucak bu.Lütfen bana ameliyat öncesı ve sonrası fotoğraf gönderır mısın.cok önemlı benım ıcın.3.bı ameliyat sansım yok.lütfen tesekkur ederım.
arzuozge34@hotmail.com

Son düzenleme:

Slm bende nurı beye ameliyat olmayı dusunuyorum.bu benım 2.burun ameliyatım olucak.lütfen bana öncesı ve sonrası dıye bana foto gönderırı mısın cok tesekkur ederım.arzuozge34@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…