Dr ömer ekine ulaşamıyorum lütfen yardımcı olun,,,!!!

damlakiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
2
0
0
35
Ankara
Hacettepede burun ameliyatı olmak istiyorum,ancak randevu alamıyorum.dr ömer ekine burun ameliyatı olmuş arkadaşlarım lütfen yardımcı olabilirlermi?sekreterler ayrıldığını söylüyorlar ve tlf nunu vermiyorlar lütfen yardımcı olun.

mrb damlakiz ben 1 sene önce dr ömer ekin beye burun ameliyatı oldum,hacettepede çalışmaya devam ediyor ama ameliyat yapmıyor sanırım.sana numarasını özelden göndereyim.hacetepeyi ve ömer ekini şiddetle tavsiye ediyorum.ven hacettepede öğrenciyim.çok ilgili biri,bu işi iyi yaptığını hemen anlarsın zaten ilk görüşmende,benim çok kötü bir burnum vardı gülünce acayip genişliyordu.burnumun şekli inanılmaz güzel ama burnumun bir tarafından tam istediğim gibi nefes alamıyorumbaştada alamıyordum.ömer bey ufak bir operasyonla düzeltebileceğini söyledi ama şekli bozulur diye korkuyorum,çünkü gerçekten çok güzel oldu.ben 800 lira gibi bir ücret ödemiştim hacettepeye.ama hacettepede güvenle olabilirsin merak etme

selenist teşekkür ederim canım,Ömer beyle konustum bugün ama kendisi ameliyatlara pek girmiyormuş zorunlu hizmete gideceğini takip edemeyeceğini söyledi beni asistanı turap beye yönlendirdiameliyatına bende girerim dedi ama çok kararsız kaldım.birde 1600 lira olmuş fiyat ben vazgececem galiba yada Gazi hastanesinde ücretsiz olabiliniyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…