- 3 Temmuz 2019
- 15
- 2
- 86
- 26
- Konu Sahibi Hemsirehanimm
-
Sinan öksüz şuanda ameliyat için gün veriyor muAnkara GATA Hastanesi'nde burun estetiği ve nefes almada güçlük problemimin çözümü için ameliyat olmayı dusunuyorum. Ama KBB uzmanı Ömer Karakoç ve plastik cerrahi uzmanı Sinan Öksüz arasında çok kararsız kaldım acil yardımınız lazim..
Yok malesef yarın muayene olacağım kendisineSinan öksüz şuanda ameliyat için gün veriyor mu
ne kadar ileri tarihe veriyor bi bilgin var mı
Görüştün mu kendisiyle ?Ben sinan öksüzü düşünüyorum
Canım bende sinan beye 1 ay sonra ameliyat olucam inşallahYok malesef yarın muayene olacağım kendisine
Size ne kadar fiyat cikardi Sinan bey özelden yazabilir msnzCanım bende sinan beye 1 ay sonra ameliyat olucam inşallah
Pazartesi ilk görüşmeye gidicem ameliyat günü veriyor mu ne kadar ileri tarihe atıyor öğrenmek içinGörüştün mu kendisiyle ?
Ameliyat günü veriyor canım ama biraz beklemek lazım.ben 24 mayısta gittim agustos sonu eylül gibi ameliyat olucam araya cok bayram tatili girdi çünküPazartesi ilk görüşmeye gidicem ameliyat günü veriyor mu ne kadar ileri tarihe atıyor öğrenmek için
Bu konuda bi bilgisi olan varsa yazabilir mi
Canım fiyat ameliyattan sonra belli oluyormuş ameliyata göre degisiyomuş ama 5 bin en üst fiyat ondan üstü cıkmıyormuş ben 3 4 hastasıyla konusyum hep 2.800 2.900 civarı ödemislerSize ne kadar fiyat cikardi Sinan bey özelden yazabilir msnz
Aynen canım bende konuştum 2460 tutmuş bugün de doktorla görüştüm 2 3 ay sonrasına ameliyata alabilirim ancak dedi ama 5 bine kadar tutar deyince de pahalı geldi. Bir de Ömer hocayla görüşeceğim bakalım o ne kadar diyecekCanım fiyat ameliyattan sonra belli oluyormuş ameliyata göre degisiyomuş ama 5 bin en üst fiyat ondan üstü cıkmıyormuş ben 3 4 hastasıyla konusyum hep 2.800 2.900 civarı ödemisler
Ömer hoca ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar rinoplasti yaptıran varsa yardımcı olabilir miiAnkara GATA Hastanesi'nde burun estetiği ve nefes almada güçlük problemimin çözümü için ameliyat olmayı dusunuyorum. Ama KBB uzmanı Ömer Karakoç ve plastik cerrahi uzmanı Sinan Öksüz arasında çok kararsız kaldım acil yardımınız lazim..
Kuzum 5 bin diyolar ama 5 bin tutcagını sanmıyorumAynen canım bende konuştum 2460 tutmuş bugün de doktorla görüştüm 2 3 ay sonrasına ameliyata alabilirim ancak dedi ama 5 bine kadar tutar deyince de pahalı geldi. Bir de Ömer hocayla görüşeceğim bakalım o ne kadar diyecek
Bir kızla görüşmüştüm onunda 3800 tutmus ama o ocaktan önce anlaştığı için öyleymiş hani 2019 da fiyatlar artis gösterir dedi o öyle deyince bir hani tutabileceğini de düşünüyor insanKuzum 5 bin diyolar ama 5 bin tutcagını sanmıyorum
Ben ilk defa o kadar tutan duydum canım hep 2 binle 3 bin arasında duymuştumBir kızla görüşmüştüm onunda 3800 tutmus ama o ocaktan önce anlaştığı için öyleymiş hani 2019 da fiyatlar artis gösterir dedi o öyle deyince bir hani tutabileceğini de düşünüyor insan
Ameliyat sonrası yapılan işlemler sisteme kaydediliyormus ona göre bir fiyat cikartiliyormus canmBen ilk defa o kadar tutan duydum canım hep 2 binle 3 bin arasında duymuştum
Evet canım onu biliyorum söyledilerAmeliyat sonrası yapılan işlemler sisteme kaydediliyormus ona göre bir fiyat cikartiliyormus canm
Hadi ya ben farketmemiştimArkadaslar moralinizi bozmak istemem ama sinan öksüzün yaptıgı burunlar bana yamuk geliyor instagram profilini bence inceleyin ben ona ameliyat olmak uzereydim iyi ki olmadım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?