bide o çok sevdiğim elmacık kemiklerim kayıp eğer cidden geri belirmezlerse benim bunalıma girdiğim andır...
KAlır tabi ya kalmaz mı pf :/ Donduramam da bu sene 1'e geçtim,hazırlık okumuştum. Artık gidicem şişko patates gibi napalım. Hahaha ama ne komik olurum ya vücut minik kafa kocaman haha3 ay spor yapmamak zormuş ama artık yürüyüş yaparım az yerim. Senin 4-5 gün oldu dimi? Bakalım birinci hafta bittikten sonra nasıl olucak şişliklerin :)
offff ben çok merak ediyorum canım ya. Burnunun önceki ve sonraki halini. Yani ameliyat olmam sana bağlı gibi bir şey :))))
Aaa yok canım kemik yok olur mu hiç şişlikler inince onlar orda olur :) Bende de hiç yok hep istemişimdir
ayy benim var ama kayıp suan geri gelsiiiiiiiiin :) tamamen gelgit yaşıorm bi bakıorm aynaya tamam olcak olcak diorm bi bakıorm hooof haşatım çıkmış diyorumm allah yardım etsiiiinn
Gelir gelir :) Biraz zaman geçsin her şey düzelir bak ikinci hafta hızlı bi şekilde iner şişliklerin.
inşallaah canım benim Allah seninde gönlüne göre verir inş amin:)
Bugün gidicektin dimi? Naptı doktor açtı mı tamamen burnunu?
Bide şu kenarlarındaki kuru kan olayına çözüm bulmuşsunuzdur umarım :) Nasılsın iyi misin biraz daha?
gittk canım ateli çıkardı biraz eliyle şekil verir gbi yaptı tabi benim cnm biraz acıdı yattığm yerde çırpndım biraz hocada güldü saçımı sevio fln acayip tatlı yahu hobbit gbi aynıneyse sıkı sıkı bant yapıştırdı 10 gün daha bantlı gezcem,genel olarak herkes beğendi çevremdekiler ömer hoca ve ekibide dahil ama benim surat hala balon gbi olduğu için ben biraz gerginim çeneme dudak cevreme ve yanaklarıma indi şişlik bide hoca 1 ayda bu burundan daha güzel bi burun olck daha tam asıl burun deil bu dedi,ztn ben her soru sorduğumda gülüo adam yani belki basit gelio bilmiorm kendinden baya emin..hatta yazık adam bana şey dedi o ağlaman gözlerimn önünden gitmio üzülme artık dedi yanağımı sevdi :) burun kanı için okjisenli su sanırım ondan verdi damla şeklinde onu kullandım suan lık iyi bakalım zaman işte bi türlü geçmio sanki :):18:
Hmm iyi bakalım :) 1 ay ne ki :) şişliklerin de bu hafta içinde iner heralde, çok sevindim canım çevrendekiler de beğenmiş :) Sana şiş geliyor tabi hala ama ben de eminim güzel olmuştur :)
çok teşekkürler tatlım burdada olsa desteğini esirgemedim Allah razı olsun seninde gönlüne göre olur inşallahh ama ben sana ve bunu okuyanlara bi tavsiyede bulunayım hoca herşeyi analiz edip onu göre buruna şekil veriyo ve ameliyata girerken sıfır acı diye bişe yok şişlikte olcak morlukta olcak o burnu kolayca görmek isticksin ama biraz beklemek şart umarımmm herşey süper olurrr :)
çok teşekkürler tatlım burdada olsa desteğini esirgemedim Allah razı olsun seninde gönlüne göre olur inşallahh ama ben sana ve bunu okuyanlara bi tavsiyede bulunayım hoca herşeyi analiz edip onu göre buruna şekil veriyo ve ameliyata girerken sıfır acı diye bişe yok şişlikte olcak morlukta olcak o burnu kolayca görmek isticksin ama biraz beklemek şart umarımmm herşey süper olurrr :)
İnvincble nasıl oldun canım? Şişliklerin inmiştir şimdiye biraz daha? Umarım iyisindir :)
Ay benim günüm de yaklaştıkça heyecanlanıyorum, biraz da korkuyorum ama çok değil şimdilikSanki olmicakmışım gibi geliyor sürekli.
canım dün yine gittik 2.bandaj değişti hoca hala cok şiş dedi ve evet hala şişim ama morluk kalmadı tabi moral olarAk atlarrım o curcunayı lakin seni uyarayım ilk çıktığındaki burun ile 10 gün sonraki burun arasında dağlar var aman deyim benim gbi kendini üzme hatta mümkünse aynaya bakma çok ztn zmnla inio tüh niye okdr üzdümki kendimi diyosunya bide başka önerim ameliyata girerken kesinlikle sanada morfin gibi bişe versinler ben ameliyathane stresini hatırlamıyorum bile onu göz ardı etme bak sonra psikolojik etkisi fazla olur..bide hpcaya güven yaa ne bileyim resmen sana göre burun yapıyor klinikte olan burunlara baktım herkesin yüzüne göre bazısını sormaya çekindim ya doğalsa dedim o derece ömer hoca Antalyalılar için büyük şans adam göç etmeden değerlendirmek lazım Allah razı olsun cidden.... şöyle düşün gerçekten güzel oluyosun ya öncesi sonrası diye demiyorum öncesini aramıyosun bile memnun olacağından eminim ama sıfır acı sıfır sıkıntı diye bişe yok il 10 gün sıkıntıların olacak ama sonrası hızla düzeliyor...burada diğer soruna gelince beni 3te çağırdılar ameliyat öncesi kan alındı bi tek koluna bişe takıolar kn alıolar herangi bi makinaya fln girmedim
oh çok sevindim en sonunda mutlu gördüm senii :) Önerilerini dikkate alıcam hiç aynaya bakmicamAnestezi uzmanı neler soruyor böyle çok ilginç bişi var mı aklında? Allahım ya merak ettiğim şeyler çok tuhaf
ameliyat öncesi ben biraz ağladım hoca bana morfin verin dedi uyuştum yani güle oynaya girmişim ameliyathaneyi hayal meyal hatırlıyorum orda ki hemşireler ve anaztezi uzmanları sevimliydi beni güldürüyolardı ki ztn o ilacın etkisiyle ota boka gülüomuşumgemiolar ama sevimliler umarım sende neşeli girer cıkarsınn ben suan memnunum herşeyden öte hocayla ameliyat sonrası 5.görüşmem oldu ömer hoca cok tatlı cidden bunu anlıcaksın ztn daha hala oturmadı burun enaz 3 ay sonra bi bakcaksın süper diceksin dedi ama ordaki hemşireler 6 ay dedi, 6 ayda asıl burunu göremessin sen fark etmesende ödemin olacak burun ve etrafında dedi bende sabırla bekliorm hee bide hemen enfes alamayabilirsin panik yapma oda 1 ayda düzelcek ben suan hala ağzımdan nefes alıorm :)
bide rahat gülemiyorum yaa aslında hoca gülme demedi ama gülünce içi sızlıyor ve tıkırtı geliyor sinirim bozuluyo ama gülmemeye çalıştıkça gülesim geliyor orası ayrıbide rahat banyo yapamıorm hoca yüzüne değmesin su dedi oda bi sürü sorun benim için cünkü her gün bayo yapan biriyim
Aaa ben de hergün banyo yaparim. Bak şimdi ne kadar süre su degmemesi lazım kizormuş bu işler arkadaş zor valla
benim ikinci haftam hala yapma diyor yüzdeki bandaj cıkana kadar dedi zor tabi ya öyle kolay bi ameliyat sanıorz aslında ama değil işte her açıdan psikolojinizi ayarlayıp öyle olun derim Allah yardım etsin ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?