Slm ben de size arkadaslik teklifinde bulundum ama cokaz mesajim var resimlerinizi gorebilirmiyim acaba?
Sizin takipcinizim, Omer bey'in hastasi oldugunuz icin:)
Orontes senin ameliyatının sonucunu bende çok merak ediyorum.Ömer bey çok büyük ameliyatlarda başarılı oldu umarım aynı başarıyı burun estetiğinde de gösterir.Ben kendisi hakkında olumlu düşünüyorum ama henüz kesinlik kazanmamış şeyler var...Umarım 6 ay sonrada bu sitede olursun ve bize bilgi vermeye devam edersin:))
maşallah....bu ne ilgi....inanılmaz herkes sanki orontes senin yaptırmanı bekliyormuş ama doktora ameliyat olanı ararken sinek avlıyorduk:))))))))))))yanılıyormuyum begüm abla:)
1 ay oldu,fotoğraf evet çekmedim epeydir bir ara koyarım,valla fikrim yok desem,dediğim gibi oturmadıktan sonra bir şey demeyeceğim ama alçıdan çıktıktan hemen sonraki haline dönmesini bekliyorum,umarım:)Şimdiki haline bakarsam orta halli:)Ödemler inince bir sorun bir kusur olmasın da,derdim bu.Fotoğraf koyacağım lakin değişim oldukça,daha 1 ay yeni oldu,zamanla paylaşırım.
Evet öyle,sizden arkadaşlık teklifi gelirse,eklerim.Bu arada burnum daha bir oturmaya başladı,umarım kusur filan çıkmaz,şimdilik iyi gibi,sakince bekliyorum 2 ay olacak neredeyse,bir ara yeni fotoğraf koyacağım.
Merhabalar,
Ben de Ömer Bey tarafindan ameliyat edildim. Kendisi gercekten basariliydi. Ameliyat sonrasinda o modellerde gördügümüz burunlar gibi bir sey karsima cikmasa da, yine de eskisine oranla cok daha iyi oldu. Ömer Bey'in söyledigi iki sey vardi.
1-Mükemmel burun diye bir sey yok, senin eski burnuna kiyasla cok daha iyi bir burun diye bir sey var.
2-Burnunun yapisi nasilsa, ortaya cikacak sey de ona yakin bir sey olacak. Yani toplu bir burundan sivri uclu bir sey, ya da sivri uclu bir burundan da ucu yuvarlak bir burun olmaz.
Gercekten de dedigi gibi eski burnumun kemersiz, dar ve biraz kalkmis bir versiyonu oldu. Kanatlarina hic dokunmadi, acik ameliyat da yapmadi. Herhangi bir iz yok. Tek sorun olarak kanatlardaki cukurlar gösterilebilir. Fakat sonuc itibariyle gercekten dogal bir burun olmus oldu. Ömer Bey'in dürüst ve sorumluluk sahibi kisiligiyle kalbimizde böylesine yer etmesi de cabasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?