Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Burnum tam olarak oturana kadar,hatta sonrasında da bu başlığı takip ederek sizlerle paylaşımda bulunacağım,çok haklısın,sana çok hak veriyorum,ben yaşadığım için,yoğurdu üfleyerek yeme meramında olman doğrudur,ödemler hele bir insin,KRAL ÇIPLAK:)))

maşallah....bu ne ilgi....inanılmaz herkes sanki orontes senin yaptırmanı bekliyormuş ama doktora ameliyat olanı ararken sinek avlıyorduk:))))))))))))yanılıyormuyum begüm abla:)

Ah Lidyamm,
Hakikaten biz ne zavallı gariplerdik:)))Kendimiz soruyorduk ve yine kendimiz soruyorduk...Ömer Bey'in son zamanlarda kamuoyunda yer alması da etkili olmuştur kanımca:)))Arkadaşlar şanslıdır,en azından bir emsal olacak,lakin yine belirtmekte fayda var,bu bir deneyimdir ama sizin kendi deneyiminiz gibi olacaktır şartlanması da olmamalıdır!Doktorla görüşmekte fayda vardır,inanın sordum ettim cevap alamadım ama yine de birilerinin yaşadığı deneyim insan üzerinde etkili oluyor,bu kaçınılmazdır

tabiki doğru soylüyorsun begüm abla seninki güzel oldu ,memnunsun diye herkesinki o şekilde olacak ddeğilyya ben bu şu aralar hadi beyle görüşmeye gidicemm son durumları aktarırım başka arkadaşlar için zaten bir ameliyat olayım varyya resim manyağı yapıcam hepinizi,görürsünüz siiz:)

Son düzenleme:
orontes sorularımı üşenmeden cevapladığın için teşekkür ederim. umarım artık snuçtan memnun kalırsın. bu arada fotoğraflarını da görebildim. şimdiden gayet iyi, öyle şiş gibi de gelmedi bana. yalnız birşey dikkatimi çekti, kapalı derken açık ameliyat olmuş galiba. neyse sen atlattın, sana gecmiş olsun, darısı dileyenlerin başına..

Doktor Bey,daha çok kapalı teknikle yapıyor lakin açık teknikte gerekirse yapıyor.Bana gerekmiş ki yapmış,ki kapalı ve açık fark etmez bence önemli olan sonuçtur,şöyle diyeyim,bir öncekinde sağ,sol,ön üç kesi vardı,izleri kalmadı,kesinlikle belli olmadı,bunu merak ediyorsan eğer.Bu ameliyatta sadece önde kesi vardı,o yüzden diğeri ile kıyasladığımda durum farklı.Açıkcası çok ilgilenmedim bu teknik işiyle,ama kendisi ile sohbet esnasında kapalı teknik yaptığını ama gerekirse açık da yaptığını söylemişti,burunda karmaşık bir sorun varsa açık teknikle yapılması faydalıdır bilginize...

1 ay oldu,fotoğraf evet çekmedim epeydir bir ara koyarım,valla fikrim yok desem,dediğim gibi oturmadıktan sonra bir şey demeyeceğim ama alçıdan çıktıktan hemen sonraki haline dönmesini bekliyorum,umarım:)Şimdiki haline bakarsam orta halli:)Ödemler inince bir sorun bir kusur olmasın da,derdim bu.Fotoğraf koyacağım lakin değişim oldukça,daha 1 ay yeni oldu,zamanla paylaşırım.

Orontes merhaba, önceden yayınladığın fotolarını nasıl görebilirim.

Merhaba Oronetes,
Muhtemelen Memorial de oldun ameliyatını ben de 26 ocakta B.Ağırdır a orda ameliyat oldum benimki kapalı ameliyattı daha cok kbb ile ilgili şeylerden.Ömer bey de devamlı ameliyata giriyor orda. İlk benim de bandaj acılıp tamponlar cıkınca Allahım dedim benim mi bu burun o kadar guzeldi şişti ama guzeldi doktor bey hafif te ucunu kaldırmıs saolsun hatta 3.gunu nişana gittim kimse ameliyat oldugumu anlamadı ama benimki kapalı ameliyattı.Simdi burnum ilk ameliyatsız haline cok yakın saga dogru egikliğe bişey yapmamıs estetik ameliyatına giriyor diye tavsiye etmedi dikişler içeride duruyor hala doktorum kbb alanında cok iyi ama kesinlikle benim tavsiyem bu 2 doktoru bir araya getirip ikisine ameliyat olmaları..Keşke hem estetik hem de kbb ameliyatı ikisi birden olsaydım..

Orontes, albümünü ben nasıl görebilirim. Albümlerde aratınca bulamıyorum, arkadaş olarak mı eklemen gerekiyor acaba?

Evet öyle,sizden arkadaşlık teklifi gelirse,eklerim.Bu arada burnum daha bir oturmaya başladı,umarım kusur filan çıkmaz,şimdilik iyi gibi,sakince bekliyorum 2 ay olacak neredeyse,bir ara yeni fotoğraf koyacağım.

Evet öyle,sizden arkadaşlık teklifi gelirse,eklerim.Bu arada burnum daha bir oturmaya başladı,umarım kusur filan çıkmaz,şimdilik iyi gibi,sakince bekliyorum 2 ay olacak neredeyse,bir ara yeni fotoğraf koyacağım.

Orontes gönderdim arkadaşlık teklifi, sakıncası yoksa eklersen sevinirim.

Elbette,ekledim zaten,7 haftalık burnumun resmini de bugün koydum,diğerlerini kaldırdım fakat.Doğal hali,1. ameliyat sonrasını vesaire,bu revizyon olan burnumun resmidir:)

Orontes burnun süper görünüyor bence, hiç estetikli gibi değil, çok doğal. Tabi önceki durumunu bilmediğim için aradaki farkı bilmiyorum ama şu an çok güzel görünüyor. Ben öyle ucu tepeye dikilmiş estetikli burunlardan hiç hoşlanmıyorum ,seninki gibi doğal olan makbul kesinlikle. Geçmiş olsun çok.

age6 fotoğraflarını görmem mümkün mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…