nasıl geçti, biraz anlatırmısın?ve sonunda bende ameliyat oldum :))
ALLAH İÇİNE SİNDİRSİN GEÇMİŞ OLSUN KAÇA YAPTIRDIN Acabaşuan ameliyatımın 4.günü göz altlarimda biraz morarma var nefes alma problemim var ama inş cuma gunu bunları atlatıcam çok korktuğum gibi olmadı
merhaba... simdi nasilsiniz? ben de nisan'da burnumu yaptiracagim osman latifolu'na... suan ki durumunuzu merak ettim? tam olarak ne yaptirdiniz burnunuza?tşkler canim 5 bin yaptirdim
Canim sen kacinda ameliyat oluyorsun? Bende Cook Heycan var insallah bizimkide iyi gecer(( lütfenn Osman Bey in hastaları bizi yalnız bırakmayın .Bende Osman Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum yaz sonu bi aksilik olmazsa vallahi gün gün çirkin falan demeden tüm resimleri ekleyeceğim :)
Cnm hayirli olsun yeni burnun resim yükleyebilirmisin cnm ?arkadaşlar osman hoca çok ilgili birisi inan ki çok memnun kalirsiniz benim burnum daha 4 aylık :)) kimse estetik oldugumu inanmiyor bile
canım inş ağusos diye planladım kafamda ama temmuzda görüşmeye gidicem osman hoca ileCanim sen kacinda ameliyat oluyorsun? Bende Cook Heycan var insallah bizimkide iyi gecer
Bende agustosda ameliyat olcam cnm benim tarih kesinlesti bile am insallah istedigimiz gibi bi burun olurcanım inş ağusos diye planladım kafamda ama temmuzda görüşmeye gidicem osman hoca ile
Insallah cnm sgl:) sen görüstünmü osman hocayla? Ameliyat günün bellimi?inş canım içini rahat tut kuruntu yapma ; olumlu düşün olumlu olsun:)
Hadi hayirlisi cnm cok sagol Insallah seninde gönlüne göre olur :) evt cnm Benim nerdeyse 3 haftam kaldi Allahin izniyle hala inanamiyorum onca sene sonra insallah ameliyat olcamcanım mrb;
benim bayram sonrası görüşmem sonra günüm kesinleşicek inş bide göz altı torbalarıma taktım da ikisi bir için görüşme yapıcam ; annem beni vurmazsa :) senin benden önce olacak gibi inş gönlünce olur ben ameliyat olunca resimleri mutlaka paylaşırım
Amin Insallah cnm cümlemizin:*:) inşallah gönlünce olur canım
muayne ücreti ne kadar mış osman beyin cnm:) inşallah gönlünce olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?