Dr. Osman Latifoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlaaarrr Bende 8 ayda osman hocaya burun estetigi olcam Insallah ameliyat olanlar bana Bilgi verin lütfen cok endiseliyim almanyadan katiliyorum ve özellikle türkiyede ameliyat olmayi tercih ettim ve osman hocayi arastirdim ve icime en cok sinen osman hoca oldu Ameliyatiniz nasil gecti cok Merak ediyorum

(( lütfenn Osman Bey in hastaları bizi yalnız bırakmayın .Bende Osman Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum yaz sonu bi aksilik olmazsa vallahi gün gün çirkin falan demeden tüm resimleri ekleyeceğim :)

(( lütfenn Osman Bey in hastaları bizi yalnız bırakmayın .Bende Osman Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum yaz sonu bi aksilik olmazsa vallahi gün gün çirkin falan demeden tüm resimleri ekleyeceğim :)
Canim sen kacinda ameliyat oluyorsun? Bende Cook Heycan var insallah bizimkide iyi gecer

arkadaşlar osman hoca çok ilgili birisi inan ki çok memnun kalirsiniz benim burnum daha 4 aylık :)) kimse estetik oldugumu inanmiyor bile

ohh be :)) gayeakin bitanesin o zaman resim isteriz:) canım benimde içime yatan osman hoca inş bende senin gibi memnun kalırım senin adına da çok memnun oldum zor bi süreç karar verme aşaması hele:) ne güzel gönlünce olmuş

canım mrb;

benim bayram sonrası görüşmem sonra günüm kesinleşicek inş bide göz altı torbalarıma taktım da ikisi bir için görüşme yapıcam ; annem beni vurmazsa :) senin benden önce olacak gibi inş gönlünce olur ben ameliyat olunca resimleri mutlaka paylaşırım

Hadi hayirlisi cnm cok sagol Insallah seninde gönlüne göre olur :) evt cnm Benim nerdeyse 3 haftam kaldi Allahin izniyle hala inanamiyorum onca sene sonra insallah ameliyat olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…