ilk gün ameliyattan sonra ilk saatlerde olabilio ama sonra geçio ertesi gün şişme ve morluk oluo bu şişme ve morluklar buz uygulamayla ve kişiden kişiye değişio 3.gün artıyor ilk üç gün kanama hafifçe devam ediyor burundan nefes alamıyosun zaten ağzın açık uyuyosun boğazın kuruyo üçüncü günden sonra saçını yıkayabilirsin üç günden sonra rahatlama başlıo 5.gün rahatlıyorsun deniz suyu felan kullanabilirsin 6.gün dikişler alınıo alçı çıkarılıp bant konuluo ben şuan 7.gündeyim ve rahatım gayet tabi yine burundan nefes alamıyorum burnumda hala ödem var şekil tam oturmamış kalkık biraz burun ama ben gayet memnunum zaten osman hoca ameliyattan sonra 6a y geçsin kıkırdakta çökmeler oluo mu burun düşüo mu bu da önemli dedi bence görüş zaten insanı rahatlatan bi tavrı var ne istediğini anlat ona göre yapıo ben mese
la önden ve yandan burun deliklerim görünmesin ve kavisli olmasın demiştim aynen öyle yaptı sadece ucu biraz kalkık o da dşecek hatta düşmesin isticeksin dedi çok iyi bir doktor bence zaten yda 25 ameliyat yapıo hem özel hem gazide bu kadar yıldır ne yapacağımızı gayet ii biliyoruz dedi ben tatmin oldum ailem de beğendi ilk günler çok kötü hissedebilirsin ilk burnuna alıştığından yüzün farklı gelio sonra düzeliyor gerçekten fotoğrafta koyarım
Evet gördüm fotoğraflarınızı, cidden çok güzel olmuş ama emin olamıyo işte insanSonrasında burun düşmesi vs bi sorun yaşayıp tekrar ameliyat olma riski de korkutyo beni.. Siz özelde mi oldunuz, Gazi'de mi? Bir de açık ameliyat mı?
fyat hakkında bilgi verebilirmisnz?Osman Latifoğluna 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar sonuçtan memnunum kendisi çok ilgili güler yüzlü ve dürüst dün bandajım çıktı ve şuan şiş olmasına rağmen gerçekten şiş hali bile burnumun maşallah güzel yani eğer düşünen varsa kendisiyle bi görüşmenizi tavsiye ederim kendisi bu işin ehli bence
fyat hakkında bilgi verebilirmisnz?
Fiyat 3000-4000 tl arası demişti arkadaşlar, ama ilk görüşme için bile 250 tl istiyor. Zühti Demir, Nebil Bozdoğan ilk görüşme için ücret almıyomuş ama.
aslında görüşme için ücret almıyordu benim bildiğim gazide görüşme ayarlayın ücret ödemek istemiyorsanız fiyatı 4bin bu arada
çok güzel olmuş maşallah bende kendisiyle haftaya görüşeceğim inşCanım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
2ay önce ameliyat oldum Osman hocaya şimdilik memnunum tavsiye ederim
Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
muayene ucreti almısmıydı shebin ve memnun kaldınmı
Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
Merhaba arkadaşlar, gruba yeni katıldım 5 haziran da ameliyat olucam. Osman hoca yapıcak, çok heyecanlıyım, gelişmeleri bildiririm
Geçmiş olsun ameliyatınız nasıl geçti Osman hoca açık ameliyat mı yapıyor ksik var mı bende yarın görüşmeye bütçem bakalım artık karar vermem lazım kbb doktoru ameliyat olman lazım dedi nefes alamıyorum ama kemer için tavsiye etmedi çökme olur diye endişeler endişelerrrr :44::44:
canım resimlerini görebilir miyim ,bende doktor konsunda kararsız kaldım ,yardımcı olursan sevinirim tşkler:)fyat hakkında bilgi verebilirmisnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?