- 20 Ekim 2014
- 126
- 12
- 48
- 45
canım resimlerini göremedim sakıncası yoksa ekleyebilir misin beni tşkler , inş darısı başıma olur ne güzel memnun olman:)muayene 250tl ama ameliyat olursan ameliyattan düşülüyor o para..
canım nasıl memnun musunmerhaba, bugün 4. günüm burnum hala sarılı, salı günü açacaklar ama ucu güzel görünüyor ameliyat korktuğum gibi değilmiş hoca çok tatlı dilli ilgili biri. Benim nefes sorunum yoktu ama kırıklar vardı, açık ameliyat oldu benimki ama kişiye göre değişiyor mu bilmiyorum bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorum...
2ay önce ameliyat oldum Osman hocaya şimdilik memnunum tavsiye ederim
canım resimlerini görebilir miyim , tşkler:)tşk ederim :)))
tşk ederim :)))
tşk ederim :)))
Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
canımmm bitanesin :)) burnun çok hoş olmuş ,yorumunda rahatlattı inan bende ankarada doktor araştıyorum şu anCanım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
Ben de şu an önden memnun degilim ama "Çok şiş, her gün biraz daha şişi inecek" dendigi için birax rahatim ve bekliyorum Burnum eskisine göre çok geniş ve kalkik.
canım bende düşünüyorum osman beyi ;eklersen sevinirim :) tşklerKoru Hastanesi'nde oldum ameliyatımı. Muayene, hastanede 1 gece kalma ve sonraki tüm muayeneler dahil 4000 TL. Ameliyattan ameliyata değişir mi bilmiyorum ücreti. Ama tavsiye edilen bi doktora gitmenizi öneririm. Çünkü sonuçta ameliyat. Anestezi yapılıyo vs. Çok da basit bi durum değil. Osman Bey'e değer bu fiyat diye düşünüyorum şu anda. Ama tabi memnuniyetim zamanla belli olacak.
canım çok teşekkür ederim , yeni ameliyatlı halinle yordum senideAmeliyattan bur gün önceki
ve ameliyattan yarım saat öncesi fotolar. .
canim gecmis olsun burnun cok guzel gorunuyor/ Osman bey kapali mi acik tekn'kle mi yapti ameli'yati_Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?