Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanında çalışan kızında burnunu yapmış ama estetik oldugu belli baya bi..asılnda şimdi yapırsan dügününe kadar otururdu burnun..ozan balık ile gittim tanıştım ben referans ile gidenlerdenim 2 arkadaşım kendisine ameliyat oldu hiç bir sorun yaşamadıklarına söylüyorlar ve en önemlisi çok mutlular yeni hallerinden. bende bu vesile ile gidip görüştüm resmimi çekip bana tasarım yaptı bende beğendim doktor bana güven verdi fiyatıda uygun ama ameliyat konkumu yenebilmem zor birde bunda etken olan 250 mayısta düğünümün olması kendime rezil etmek istemiyorum. ondan kararsız kaldım ama doktor iyi.
korkudan halen yaptıramadım nine olmadan gidebilirim umarım burun kemiğim çökmek üzere:)
ozan balık ile gittim tanıştım ben referans ile gidenlerdenim 2 arkadaşım kendisine ameliyat oldu hiç bir sorun yaşamadıklarına söylüyorlar ve en önemlisi çok mutlular yeni hallerinden. bende bu vesile ile gidip görüştüm resmimi çekip bana tasarım yaptı bende beğendim doktor bana güven verdi fiyatıda uygun ama ameliyat konkumu yenebilmem zor birde bunda etken olan 250 mayısta düğünümün olması kendime rezil etmek istemiyorum. ondan kararsız kaldım ama doktor iyi.
Ilerleyen zamanlarda bende burun ucu istiyorum acaba ne kadar burun ucu ameliyatı :))kızlar merhaba ozan balık a burun ucu estetiği olucam inş güzel geçer İnsan olarak çok sevdim insanı rahatlatan güven veren hümanist bi doktor bakalım nasıl geçecek :)
Bu arada şimdiden çoook memnunum![]()