Dr.Ozan Balık Hasta Yorumları (Burun Estetiği

bsraoztrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
4
0
36
İstanbul
Geçenlerde ofisinin oldugu güzellik merkezinde randvu saatimin gelmesini beklerken kendisiyle konştum burun estetigi hakkında söyledikleri cok kafama yattı ama öncelkle ona burnunu yaptıran var mı memnun mu onu ögrenmek istiyorum..

doktorunu tanimiyorum fakat bende haril haril doktor arayisi icindeyim. Dr. erdinc Ak tan cok bahsedilmis, hem fiyat uygun hemde sanirim iyi bir doktor. Ben maalesef burdaki resimleri göremiyorum zira yeniyim sitede..benim nefes problemim de var...Sasirdim kaldim, fiyat farki cok fazla...2.000 den baslayip 6.500 e kadar cikiyor...

ozan balık ile gittim tanıştım ben referans ile gidenlerdenim 2 arkadaşım kendisine ameliyat oldu hiç bir sorun yaşamadıklarına söylüyorlar ve en önemlisi çok mutlular yeni hallerinden. bende bu vesile ile gidip görüştüm resmimi çekip bana tasarım yaptı bende beğendim doktor bana güven verdi fiyatıda uygun ama ameliyat konkumu yenebilmem zor birde bunda etken olan 250 mayısta düğünümün olması kendime rezil etmek istemiyorum. ondan kararsız kaldım ama doktor iyi.

ozan balık ile gittim tanıştım ben referans ile gidenlerdenim 2 arkadaşım kendisine ameliyat oldu hiç bir sorun yaşamadıklarına söylüyorlar ve en önemlisi çok mutlular yeni hallerinden. bende bu vesile ile gidip görüştüm resmimi çekip bana tasarım yaptı bende beğendim doktor bana güven verdi fiyatıda uygun ama ameliyat konkumu yenebilmem zor birde bunda etken olan 250 mayısta düğünümün olması kendime rezil etmek istemiyorum. ondan kararsız kaldım ama doktor iyi.
yanında çalışan kızında burnunu yapmış ama estetik oldugu belli baya bi..asılnda şimdi yapırsan dügününe kadar otururdu burnun..

Merhaba. Ben de 2 ayı geçti burun yaptıralı. yanındaki kızı da görmüştüm ama hoş duruyordu açıkçası. Kendisiyle de konuşmuştum ameliyatımdan önce son derece mutluydu. Doktorla görüşürken o kızın eski halini de gösterdi bana ve aynı kişi olduğuna inanamamıştım. Burun şekli de kişidenn kişiye değişen bir zevk galiba.

Benim kuzenim Ozan Balık'a burun estetiği ve göğüs silikonu yaptırmıştı. Sonuçtan acayip memnun kendisi. İşlerimi ayarlayabilsem ben de düşünüyorum açıkçası. En önemlisi çok ilgileniyor kendisi. Kuzenim acayip pimpirik biri ameliyatın ilk haftası adamı uyutmadı desem yeridir. Alçı çıktı da hem doktor hem kuzen rahatladı. Ama hastasına çok destek oluyor. Burun çok doğal çok güzel oldu. Kuzenin göğüsünü görmedim ama çok memnundu ondan da. Herhalde o da iyidir.

bende acayip pimpirikli ve takıntılıyım sormayın. hatta bunu söylerken aklıma şu geldi 2006 yılında guatr ameliyatı olacağım aynı sene çocuklar duymasındaki kadın aynı ameliyatı olurken hemde ben ameliyat olmadan 2 gün önhce öldü. doktorumu çıldırtmıştım:) zaten oda bu haberi görünce demiş bana kendisi söyledi sonra eyvah birgül bunu gördüyse yer bitirir beni:)))) gece uyuyamıyorum ağzım açık uyuyorum resmen burundan nefes almak benim için hayal odu ama halen korkuyorum ameliyat olmaktan. nefes alamamak daha kötü aslında her gün baş ağrısı ile uyanmak.

korkudan halen yaptıramadım nine olmadan gidebilirim umarım burun kemiğim çökmek üzere:)

hiç korkma 3 gün bas agrısı gibi agrın oluyo onuda agrı kesciyle hallediosn
bn gecen ay oldum amelytm baya zor olmasına ramen hc agrım olmadı diyebilirim :)

İki kuzenimde ozan balık'a burun estetiği oldular. Aslında onları kurban diye ben seçtim. kemdim de yaptıracam bu doktorla görüştüm, korkumdan ne yapacağımı şaşırdım ve 2 kuzenimin ameliyatına ön ayak oldum. Bu kadar harika olacaklarını tahmin etmemiştim. Gerçi birkuzende küçün bir sorun oldu, ofisinde lokal anestezi ile 5 dk da birşeyler yaptı sıkıntı düzeldi. Zaten size tüm detayları anlatıyor, olası sorunlar ve çözümlerden söz ediyor. Bence en önemlisi size güven veriyor ve gerçekten de sonuna kadar sizin yanınızda size destek oluyor. Ben de karar verdim, ancak senelik iznim bitti, yaza kesin yaptırıyorum. çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum.

ben 2 sene önce manısa da bır doktora yaptırdım arkadaşlar ve asla kımse amelıyat oldugumu anlamıyor.bence en onemlı sey bu olmalı .

Instagram da gördüm bir iki işini. Başarılı geldi bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fiyat ne söyledi ?nasil yaptirdinmi

Arkadaşlar öncelikle merhaba,bugün dünyaya yeniden doğdum .bu ayın 25 sinde burun ameliyetı oldum.çocukluğumdan beri hep olmak istediğim ama her defasında kor kupta geri dönüş yaptığım bu ameliyatı sonunda oldum.Ozan doktorum siz mükemmelsiniz.hiç isminiz duymamışken bi anda internette yaptığınız video karşıma çıkarak gidip görüşmem hemen karar vermem,Allah sizi gönderdi bana.ne acı ne sızı.mutlak bi iş tam dört dörtlük olmaz diyorsunuz ya.sonuçtan,hastaneden hersey dört dörtlüktü.ameliyatım oldum bi gece hastenede kaldım orda da hastane çalışanları çok ilgililerdi gerçi hastane diyip duruyorum ama onun bile anlamıyorsunuz çünkü 4 yıldızlı otelden sadece eksiği havuzu yoktusonrasın da ne morarma, çok az şişim oldu ama oda abart ıkları gibi değildi.sonra bi hafta geçti . tamponlar içinde çok korkutmuşlardı beni ,insan hiç mi hissetmez Ozan doktorumun eli o kadar hafif ki ,hiç bir şey hissetmedim ve o an aynaya baktığım an direk Ozan doktoruma sarıldım. öncesinde çekilen resimde yapılan çalışmaların birebir aynısı diyebilirim.bir kez daha Ozan doktoruma ve asistanı gamze hanıma çok teşekkür ediyorum.iyi ki karşıma çıkmışsınız iyi ki.evet arkadaşlar bu konuda herkese yardımcı olabilirim.mail adresinizi yazarsanız ön yan fotograflarımı da atabilirim.bu konuda rahatsız olan herkesin mutlu olmasını isterim :nazar:

öncelikle ozan balık ulaşılması kolay olan doktorlardan ki bu bence çok önemli bir şey. instagram hesabında ve sosyal medyada yaptığı ameliyatların fotoğraflarını bulabilirsiniz. ayrıca ozan beyin ameliyat ettiği tanıdıklarım var. ve gayet memnunlar. arkadaşın dediği gibi bir doktorun olabilecek herşeyi söylemesi çok önemli bence. kendi sitesinde de sorulara cevap bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba ozan balık a burun ucu estetiği olucam inş güzel geçer İnsan olarak çok sevdim insanı rahatlatan güven veren hümanist bi doktor bakalım nasıl geçecek :)

kızlar merhaba ozan balık a burun ucu estetiği olucam inş güzel geçer İnsan olarak çok sevdim insanı rahatlatan güven veren hümanist bi doktor bakalım nasıl geçecek :)
Ilerleyen zamanlarda bende burun ucu istiyorum acaba ne kadar burun ucu ameliyatı :))

Ameliyat oldum ben canım :) sonuç için şişliklerim inince before-after yapıcam :27: burun ucu 4000 tl benim biraz da sağ taraftaki kemilke uğraşıldı 5500 . En sağlıklısı görüşmek soruna göre sıkıntıya göre fiyat değişebilir çünkü :24:

Back
X