Dr.Ozan Balık Hasta Yorumları (Burun Estetiği

ben muayeneye gittigim gun doktor bana burnun yandan kemerli önden de top gibi burun ucun demisti.burnunu onden biraz daha ince yandan da kemersiz yapcam demisti o yuzden aslinda bu kadar kafaya takıyorum cunku doktorumun kendisi ilk gun soyledi burnun onden top gibi diye :(

ben muayeneye gittigim gun doktor bana burnun yandan kemerli önden de top gibi burun ucun demisti.burnunu onden biraz daha ince yandan da kemersiz yapcam demisti o yuzden aslinda bu kadar kafaya takıyorum cunku doktorumun kendisi ilk gun soyledi burnun onden top gibi diye :KK43:

Cnm resmini daha dikkatli inceledim, burun delikleri öncekine göre daha dar, muhtemelen şişlikten önceki gibi görünüyordur.

ya zaten burun alçım çıktığında incecikti burnum çok begenmistim.Sonra ozan bey yurt dışında oldugu icin burnum bantlanamadi 2 gün.2 gün icinde cok şişti. Zamanla inecek şişlikler dedi asistanı gamze hanım.inşaallah iner

sonraki haline bakarsan önden. burnum üstten ince uca doğru genişliyor.Burun ucum hala çok sert zaten.Ameliyat dert degil de ameloyat sonrası cok stresli.Cunku sabirsiziz hemen bir an once burun son halini guzelce alsin istiyoruz :) Insaallah hepimizin burnu çok güzel ve tam istedigimiz gibi olur

İnşalah cnm benimde ameliyatıma az kaldı, umarım bir problem çıkmaz, şişliğinde iner dert etme, sabır sabır yaa sabırrr

Tabi ki... ama yorumlara açığım arkadaşlar. iyi ya da kötü bana yorum yaparsanız cok sevinirim.Sizce nasıl şuan?Ben hala ön profilimden pek memnun değilim hiç bir değişiklik yok gibi.Ama daha 2aylik oldugu icin hemen umitsizlige kapilmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 1335331 Eki Görüntüle 1335332

Evet önden bir değişiklik olmamış, iyi ki de olmamış. Bu şekli çok hoş. Yandan değişim var, ucunu kaldırmış. Ödemden dolayı da topak halde, benimki gibi. İnecek diyorlar, bekleyişteyiz =) Benim sıkıntım burun ucu ile dudak arası açısının bana fazla gelmesi, o da değişir mi bilemiyorum. Asistanına soruyorum değişir diyor ama duymak istediğimi söylüyor gibi geliyor

Bugun ameliyat oldugumu bilmeyen bi arkadasimla buluştum ya ne guzel burnun vat ya keske benim ki senin ki gibi olsaydı dedi laf arası.estetik oldugumu anlamadı :D sanirim onden bir degisiklik olmamasi benim isime yaradi en azindan kimse anlamiyor.zaten ben daha cok kemerden sikayetciydim ondan da kurtuldum cok şükür

Bugun ameliyat oldugumu bilmeyen bi arkadasimla buluştum ya ne guzel burnun vat ya keske benim ki senin ki gibi olsaydı dedi laf arası.estetik oldugumu anlamadı :D sanirim onden bir degisiklik olmamasi benim isime yaradi en azindan kimse anlamiyor.zaten ben daha cok kemerden sikayetciydim ondan da kurtuldum cok şükür

Ameliyat olduğunu anlamaması çok güzel =) benimde üniversiteden arkadaşım gördüğünde anlamamıştı, yüzüme bak dememe rağmen=)) ama öyle bir psikoloji içinde oluyorsun ki, dikkatsiz herhalde ondan anlamadı diyorsun =))

Ben ameliyat öncesi neleri istemediğimi söylemiştim doktora, özellikle burun ucumu çok beğendiğimi ve değişmesini istemediğimi söylemiştim. Ama ameliyat sonrası öyle olmadı. Ona çok içerleniyorum açıkçası, asistanı inecek diyor ama şu ana kadar baktığım tüm burunlarda söz konusu inme oranları yok. Evet şişlikler iniyor ama burun ucu-dudak açısı aşırı değişmiyor. Sabırla bekliyorum ... Geleceğe dair konuştukları için de, sitem etmiyorum neden böyle oldu diye.

Ameliyat olduğunu anlamaması çok güzel =) benimde üniversiteden arkadaşım gördüğünde anlamamıştı, yüzüme bak dememe rağmen=)) ama öyle bir psikoloji içinde oluyorsun ki, dikkatsiz herhalde ondan anlamadı diyorsun =))

Ben ameliyat öncesi neleri istemediğimi söylemiştim doktora, özellikle burun ucumu çok beğendiğimi ve değişmesini istemediğimi söylemiştim. Ama ameliyat sonrası öyle olmadı. Ona çok içerleniyorum açıkçası, asistanı inecek diyor ama şu ana kadar baktığım tüm burunlarda söz konusu inme oranları yok. Evet şişlikler iniyor ama burun ucu-dudak açısı aşırı değişmiyor. Sabırla bekliyorum ... Geleceğe dair konuştukları için de, sitem etmiyorum neden böyle oldu diye.
resmine baktım ben çok beğendim. ama sana bir kaç sorum var.ilk resminde yandan hafif bi çıkıntı var gibi çıkmış resimde.bende de ona benzer bir durum var da senin ki fotografta mi oyle çıkmış yoksa oyle bir problemin var mı?bir de bu resim kac gunluk bir burun.Benim burnum da cok kalkikti inan indi baya o yuzden soruyorum.2ayliksa evet belki açısı daha fazla degismeyebilir. ama benim 1.5ayda inmisti burun ucum.ilk alçı çıktığında acaip kalkıktı.ben de asla burun ucumu kaldirmayin demistim.Gercekten de indi sonra.O yuzden bence biraz beklemelisin.Ben burun seklini cok begendim.Gayet güzel bence :)

doktor bizi karıştırmış olabilir mi acaba? :) ben de burun ucumu begenmemistim,kemerimden de rahatsizim dedim,daha ince bir burun istiyorum dedim.Burun ucuma hic mudahale etmemis hatta burnumda sadece kemer alınmış gerisi aynı. :)

Merhaba ben uzun süredir ozan beyin arastiyorum benim bütün ucunda problem var doğal olmasından dolayı ozan beyi tercih edicektim ama açıkçası yorumlariniz bende soru işareti yarattı. Evet doğal olsun istiyorum ama degismesinide istiyorum bütün ucumun kızlar sizce doğru tercih midir ? Izmir den gelicem tecrubelerine göre bana yön verirseniz çok mutlu olurum

Back
X