Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben muayeneye gittigim gun doktor bana burnun yandan kemerli önden de top gibi burun ucun demisti.burnunu onden biraz daha ince yandan da kemersiz yapcam demisti o yuzden aslinda bu kadar kafaya takıyorum cunku doktorumun kendisi ilk gun soyledi burnun onden top gibi diye![]()
Çok giremedim, mesajları yeni okuyorum. Resim nasıl atılıyor hiç kurcalamadım, istersen mailini ver, ordan göndereyim? =)burnunun onceki ve suan ki halini atabilir misin cok merak ettim :)
6000 tl ödedim ben =)Fiyati ne kadardi acaba ameliyatinizin?
Tabi ki... ama yorumlara açığım arkadaşlar. iyi ya da kötü bana yorum yaparsanız cok sevinirim.Sizce nasıl şuan?Ben hala ön profilimden pek memnun değilim hiç bir değişiklik yok gibi.Ama daha 2aylik oldugu icin hemen umitsizlige kapilmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 1335331 Eki Görüntüle 1335332
zubarabum@hotmail.com canım mail adresim :)Çok giremedim, mesajları yeni okuyorum. Resim nasıl atılıyor hiç kurcalamadım, istersen mailini ver, ordan göndereyim? =)
Anladim cok tesekkur ederim :)Evet cnm.
Bugun ameliyat oldugumu bilmeyen bi arkadasimla buluştum ya ne guzel burnun vat ya keske benim ki senin ki gibi olsaydı dedi laf arası.estetik oldugumu anlamadısanirim onden bir degisiklik olmamasi benim isime yaradi en azindan kimse anlamiyor.zaten ben daha cok kemerden sikayetciydim ondan da kurtuldum cok şükür
Adresine gönderdim canım, bakabilirsin =)zubarabum@hotmail.com canım mail adresim :)
Ameliyat olacaktın, oldun mu? nasılsın merak ettim...İnşalah cnm benimde ameliyatıma az kaldı, umarım bir problem çıkmaz, şişliğinde iner dert etme, sabır sabır yaa sabırrr
resmine baktım ben çok beğendim. ama sana bir kaç sorum var.ilk resminde yandan hafif bi çıkıntı var gibi çıkmış resimde.bende de ona benzer bir durum var da senin ki fotografta mi oyle çıkmış yoksa oyle bir problemin var mı?bir de bu resim kac gunluk bir burun.Benim burnum da cok kalkikti inan indi baya o yuzden soruyorum.2ayliksa evet belki açısı daha fazla degismeyebilir. ama benim 1.5ayda inmisti burun ucum.ilk alçı çıktığında acaip kalkıktı.ben de asla burun ucumu kaldirmayin demistim.Gercekten de indi sonra.O yuzden bence biraz beklemelisin.Ben burun seklini cok begendim.Gayet güzel bence :)Ameliyat olduğunu anlamaması çok güzel =) benimde üniversiteden arkadaşım gördüğünde anlamamıştı, yüzüme bak dememe rağmen=)) ama öyle bir psikoloji içinde oluyorsun ki, dikkatsiz herhalde ondan anlamadı diyorsun =))
Ben ameliyat öncesi neleri istemediğimi söylemiştim doktora, özellikle burun ucumu çok beğendiğimi ve değişmesini istemediğimi söylemiştim. Ama ameliyat sonrası öyle olmadı. Ona çok içerleniyorum açıkçası, asistanı inecek diyor ama şu ana kadar baktığım tüm burunlarda söz konusu inme oranları yok. Evet şişlikler iniyor ama burun ucu-dudak açısı aşırı değişmiyor. Sabırla bekliyorum ... Geleceğe dair konuştukları için de, sitem etmiyorum neden böyle oldu diye.