Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Ozan Balık'a ameliyat oldum. Kendisi amerikada şu an ve sorularımı asistanı Gamze hanıma soruyorum. Keşke burda olsaydı da ona da sorabilseydim...Ben de Ozan beye 1 ay önce ameliyat oldum. Ameliyattan önce bana yaptığı tasarımı beğenmemistim. ama hastalarının Önceki ve sonraki resimlerine baktıktan sonra ona ameliyat olmaya karar verdim. 1 ayım doldu.Ama 12gün burnumda alçı ve silikon tamponlarla kaldım kendisi yurt disinda oldugu icin.forumda herkesin ilk 1 haftada alçısı tamponu alınmış.12 gün eziyetti benim icin. alçım doktora gitmeden önce kendiliğinden çıktı.doktorumun yurt dışından dönmesini bekledim alçım çıktıktan 2 gün sonra. 2 gün içinde alçım çıktıktan sonra burnum bantlanmadığı için çok şişmişti. neyse gelelim sonuca... Asistanı gamze hanim çok ilgili bir bayan.Elinden geldiğince yardımcı oldu.Burnumda hafif bir kavis istemiştim ama hiç kavis yok. ve burnumun sağ tarafında hafif bir şişlik var doktorum 1.ay kontrolümde onun 6.aya kadar inmiş olacağını inmezse 10 dk lık bir işlemle halledebilecegini söyledi. Eğer o hafif sislik inerse burnumun şuan ki halinden gayet memnunum.azicik kavis olabilirdi bence ama böyle de güzel görünüyor ve en önemlisi çok Doğal. Ben estetiğim diye bağıran burunları sevmiyorum.Ve burnuma önden bakınca burun deliklerim ortada değil,bu da benim için çok önemliydi.Gayet rahat nefes alabiliyorum. ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarım hiç anlamadı yüzüme uygun doğal bir burun oldu.Tek sıkıntım doktorumla telefonda hiç bir zaman görüşemiyorum her sorumu asistanına sormak durumunda kalıyorum. Diğer sıkıntı da burnumun üstündeki hafif çıkıntı; O çıkıntı geçer inşallah başka derdim kalmaz o zaman
Evet bu durum çok can sıkıcı cok iyi anliyorum seni. Çünkü cok telaslı oluyor insan doktoruna danismak istiyor asistanının verdigi cevaplar yetmiyor.Bence her hasta doktoruna ulasabilmeliBen de Ozan Balık'a ameliyat oldum. Kendisi amerikada şu an ve sorularımı asistanı Gamze hanıma soruyorum. Keşke burda olsaydı da ona da sorabilseydim...
Ben de Ozan Balık'a ameliyat oldum. Kendisi amerikada şu an ve sorularımı asistanı Gamze hanıma soruyorum. Keşke burda olsaydı da ona da sorabilseydim...
Bu arada mesajlarından burun ucunun kalkıklığından şikayetçi olduğunu yazmışsın.Bunu kafana hic takma.Benim de kalkık duruyordu.Ama tamponum ve alçım çıktıktan sonra inmeye başladı şuan açısı normal.Ama burun ucum hala çok sert.o da normalmiş 6.aya kadar yavaş yavaş yumuşayacak.Ben ameliyattan çıktıktan sonra burun ucum o kadar kalkıktı ki içinde m harfi ve b harfi geçen kelimelerde burnum acıyordu. üst dudağım bile kalkıktı.O durum geçici emin olabilirsin. hızla normale dönecek kalkıklığı![]()
burnunun onceki ve suan ki halini atabilir misin cok merak ettim :)Asistanı çok yardımcı oluyor, ilgileniyor ama ameliyatı doktor yaptığı için malum, insan doktora ulaşmak istiyor. Bence de her hasta doktoruna ulaşabilmeli =)
Evet, tamponlarım çıktı. İnan öyle bir ruh halindeyim ki, memnun muyum bilemiyorum=) İnsanın yeni bir duruma alışması zaman alıyor sanırsam... Bir de önceki burnundan çok şikayetçi değilsen yenisini kabullenmek daha zor.
Umarım şu kalkıklık durumu iner, senin söylediklerin içimi rahatlattı. Sen o durumdan indi diyorsan çok sevindim. Hem senin adına hem kendi adıma=))
Tabi şu an negatif düşünmeye öyle programlanmışım ki, kesin başkalarında oldu bende olmaz diyorum
Merhaba, oncelikle yeni burnunuzla guzel gunler diliyorum :) bir sorum olacakti, fiyati nasildi acaba?Ben de Ozan beye 1 ay önce ameliyat oldum. Ameliyattan önce bana yaptığı tasarımı beğenmemistim. ama hastalarının Önceki ve sonraki resimlerine baktıktan sonra ona ameliyat olmaya karar verdim. 1 ayım doldu.Ama 12gün burnumda alçı ve silikon tamponlarla kaldım kendisi yurt disinda oldugu icin.forumda herkesin ilk 1 haftada alçısı tamponu alınmış.12 gün eziyetti benim icin. alçım doktora gitmeden önce kendiliğinden çıktı.doktorumun yurt dışından dönmesini bekledim alçım çıktıktan 2 gün sonra. 2 gün içinde alçım çıktıktan sonra burnum bantlanmadığı için çok şişmişti. neyse gelelim sonuca... Asistanı gamze hanim çok ilgili bir bayan.Elinden geldiğince yardımcı oldu.Burnumda hafif bir kavis istemiştim ama hiç kavis yok. ve burnumun sağ tarafında hafif bir şişlik var doktorum 1.ay kontrolümde onun 6.aya kadar inmiş olacağını inmezse 10 dk lık bir işlemle halledebilecegini söyledi. Eğer o hafif sislik inerse burnumun şuan ki halinden gayet memnunum.azicik kavis olabilirdi bence ama böyle de güzel görünüyor ve en önemlisi çok Doğal. Ben estetiğim diye bağıran burunları sevmiyorum.Ve burnuma önden bakınca burun deliklerim ortada değil,bu da benim için çok önemliydi.Gayet rahat nefes alabiliyorum. ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarım hiç anlamadı yüzüme uygun doğal bir burun oldu.Tek sıkıntım doktorumla telefonda hiç bir zaman görüşemiyorum her sorumu asistanına sormak durumunda kalıyorum. Diğer sıkıntı da burnumun üstündeki hafif çıkıntı; O çıkıntı geçer inşallah başka derdim kalmaz o zaman
Fiyati ne kadardi acaba ameliyatinizin?Ben de Ozan Balık'a ameliyat oldum. Kendisi amerikada şu an ve sorularımı asistanı Gamze hanıma soruyorum. Keşke burda olsaydı da ona da sorabilseydim...
Cevabiniz icin tesekkur ederim.. Benim burnumda kiriktan dolayi bir kavis olustu amacim o kavisi ortadan kaldirmak ve mumkunse burnumu biraz diklestirmek. Sizin sorununuz neydi acaba? Bir de yanina ilk gittiginizde ucret odediniz mi? Odediyseniz ne kadar?Bu arada pazarlıkta yapmak önemli, ayrıca görüşmemde kafama takılan şu oldu, ozan balık sadece yandan profili düzeltiyor, önden nasıl olucak bilmiyorum açıkçası, ama facebooktaki görüntüler kafama yattığı için kabul ettim, hatamı yaptım bilemiyorum, ama yaptığı burunlar çok içime sindi, fiyat olarakta makul geldi.
Tabi ki... ama yorumlara açığım arkadaşlar. iyi ya da kötü bana yorum yaparsanız cok sevinirim.Sizce nasıl şuan?Ben hala ön profilimden pek memnun değilim hiç bir değişiklik yok gibi.Ama daha 2aylik oldugu icin hemen umitsizlige kapilmak istemiyorum.Ozan beyemi ameliyat oldun, Resmini görebilirmiyim?