Dr.Ozan Özolcay' da tüp bebek tedavisi görenler

Teşekkür ederim canım
dogru bölüme taşındın şimdi seninle aynı durumda veya aynı dokt. tedavi görenler muhakkak cevap vereceklerdir.
herkese göre değişiyor zorlugu ama benim için ilaçların yan etkileri yüzünden kolay gecmedi. sonuc ta negatif oldu. ki bu bekledigimiz birşeydi.. tüp bebekte sansımız %10 denilmişti. deneyelim içimizde aklımızda kalmasın demiştik.
filan...

Saol çok teşekkür ederim, senin içinde hakkında hayırlısı olsun canım. Daha önce çok doktora gittim, Dr.Ozan bey bana çok güven verdi. Eşimle karar verip tedaviye başladık. Seni bilgilendiririm.

Saol çok teşekkür ederim, senin içinde hakkında hayırlısı olsun canım. Daha önce çok doktora gittim, Dr.Ozan bey bana çok güven verdi. Eşimle karar verip tedaviye başladık. Seni bilgilendiririm.
si,zin problem ne ki? tüpü yaptıroyrsıunuz ?
beenim eşimde problem %100 globozoospermia. venormal yolla asla cocugu olamayacak, tüp te sansımız %5-10 arası o da belkiiii... sunu belirteyim ben artık cocugum olsun diye diretmiyorum. durumu kabullendim. hayatımı yaşıyorum :)

bir de bu ozan bey özel mi tedavi ediyor kendi muayehanesinde mi yok sa bir merkezde mi görev yapıyor... ben baya uzak kaldım bu işlerden de :D kim kim artık unuttum...

Özel muayenehanesine gittim, bir arkadaşım Dr.Ozan bey de tedavi olmuştu. Durumlarının zor olduğunu söylemişti. Gebe kaldığını öğrenince çok sevindim. Daha sonra eşime söyledim ve gittik. Yeri Nişantaşı nda. Görüşmeni tavsiye ederim canım

Özel muayenehanesinde, senin gibi tıbbı durumu zor olduğunu söyleyen bir arkadaşım Dr.Ozan bey de tedavi oldu ve gebe de kalınca. Ben de eşimi ikna edip kendisiyle görüşmeye gittim. Ve çok şükür tedaviye başladım. Sana da tavsiye ederim. Çok iligili bir doktor.

Merhaba Dr. Ozanla tedavi gördüğünü yazmış herkes ama hem net bir şey söylememişler hem de sonrası ne oldu acaba merak ettim durumlarınızı günceller misiniz kızlar ben de bu dr da tüp bebek tedavisine başlamayı dusunuyorum ya da bülent tıraş da karar veremedim

Back
X