- 13 Şubat 2017
- 21
- 2
- 1
- 43
- Konu Sahibi Mehtap Karacasevgi
Tüp tedavisine başladım, şu an için iğnelerimi yaptırıyorum. Tedavi olanlar var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımoldu baya ama farklı bir merkç. bende tüp tedavisi gördüm. kolay gelsin :)
ama yanlış yere konunu acmışsın. tüp bebek böl. lütfen geçiş isteMune ?
dogru bölüme taşındın şimdi seninle aynı durumda veya aynı dokt. tedavi görenler muhakkak cevap vereceklerdir.Teşekkür ederim canım
@ bu işareti yapıp yönetici isimlerinden birinin nikini de yanına yazdın mı onlar gecirirler konuyu ki mune taşıdı. senin hiç bir şey yapmana gerek yok.Geçiş isteme nasıl yapılıyor? Yeniden konumu açmam gerekir?
si,zin problem ne ki? tüpü yaptıroyrsıunuz ?Saol çok teşekkür ederim, senin içinde hakkında hayırlısı olsun canım. Daha önce çok doktora gittim, Dr.Ozan bey bana çok güven verdi. Eşimle karar verip tedaviye başladık. Seni bilgilendiririm.
bir de bu ozan bey özel mi tedavi ediyor kendi muayehanesinde mi yok sa bir merkezde mi görev yapıyor... ben baya uzak kaldım bu işlerden deSaol çok teşekkür ederim, senin içinde hakkında hayırlısı olsun canım. Daha önce çok doktora gittim, Dr.Ozan bey bana çok güven verdi. Eşimle karar verip tedaviye başladık. Seni bilgilendiririm.
Başka tedavi olan varmı?
Sohbet etmek istiyorum.
Reklam degilmi Kazen agabeyyBen varım şekerim, söyleyeceklerini bana de hele ...