dr. pierre Dukan diyeti...

canterbury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
13
0
36
İzmir
Herkese merhaba...

öncelikle bu ilk mesajım hatta ilk konum.. geçmiş başlıklara baktığımda konuyu görmediğim için yazmak ve sizlerle paylaşmak istedi..

2 ay önce bu kitabı edindim okudum ve uyguladım.. Öncelikle bu diyeiti kesinlikle kulaktan duyma ve ya internet bulunan az sayıdaki bilgilere uygulamamız gerektiği. kitapta çok açıklayıcı çok güzel bilgiler var. neyi ne zaman ne şekilde tüketmeniz gerektiği ni cok gusel bi şekilde yazmış fransız amcam.

4 aşamadan oluşan diyetin diğer diyetlerle kıyaslandığında hiç zorlu yanı yoktur. Bu diyetin amacı kilo verdirip kalıcı hale getirmek o yuzden diyet programı uzun sürüyor. ama bu süreçteki her aşama zorlu diyet aşamalarından kaynaklanmıyor.. Ben bu diyeti eşime uyguladım ve 2 ay da 17 kılo verdi. hıc zorlanmadan kiiii kendisi yemek yemeyi cok seven biri.

hepinize tavsiye ediyorum.. ama üstüne basarak söylşüyorum kitap okunması gerekiyor..

eşiniz kaç kıloyduu? ben cok kılo sorunu olanlarda daha ıyı sonuc verıyor dıye duydum.ben 4 kılo verebıldım ama 2. asamada kaldım belkıde o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…