leydi063, Reha Beye karın germe ameliyatı olan birtanıdığım var. çok memnun. ama duyduğum kadarıyla Reha Bey'e burun ameliyatı için giden çok oluyormuş. Nebil Beyle ben de görüşmüştüm, cana yakın biri ama ameliyat sonuçları ne olur bilmiyorum. Ona ameliyat olanlarla görüşmek önemli. Bana sorarsanız suratsız ama işini iyi yapan bir doktoru, 'canım-cicim' yapıp da yaptığı ameliyat bi işe yaramayan doktora tercih ederim.
leydi063, şimdiden çok geçmiş olsun.. bol bol şanslar. bu arada cahilliğimi hoşgör, bacağa yağ enjeksiyonu neden yaptırıyorsun? daha doğrusu bu işlem ne için yapılır? nebil bey yağları saklamıyormuş yazmışsın, nasıl yani, kimin yağı??? bir de onep ankarada var mı??
SLM KIZLAR
REHA YAVUZERE ESTETİK BURUN AMELİYATI OLAN VARSA SONUÇLARINIZI BİZİMLE PAYLAŞIRMISINIZ!!!!OLUMLU VE OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ!!!
ben de oldum gayet memnunum çok başarılı mesleğinde bir numara olduğunu düşünüyorum..
sen görüştünmü canım kendisiyle yüzyüze bende onu düşünüyorum çünkütili ben tunç şafak'a olacağım galiba yani karar verdim ancak hastayım iyileşmeyi bekliyorum. Nefes alma problemin var mı bilmiyorum ama eğer yoksa açık teknikle olmanın bir artıs yok bence. Benimki kapalı olacak galiba içine hiç dokunmam dedi tampon bile koymayacak herhalde, tabi karar senin de sanırım ankaralısın ta izmire gitmek zor olmayacak mı bunu bir de kontrolleri var.
walla zor işmiş allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsunuz.
Tunç beye yada Reha beye ?
ekledim seni.
Ben aslında reha beye ameliyat olmak isitoyrum ama acelemde var haziranın ilk haftası yada en geç ikinci haftasında olmam lazım.
Temmuzda işe başlıyacağım o yüzden vaktim yok yani bu ayda sınavlarım nedeniyle olamıyorum.
Reha beyye randevu bile alamadımki .
Ferruh bey yada Nebil Bey belkide tunç Bey ama ameliyat olmuş kişilerin sonuçları benim için çok önemli .
Bir kere olmak isitoyrum.
Bu yüzden sonuç kötü olmasındanda çok korkuyorum.
leydi063 bende bacak ameliyatı olmak istiyorum. Yarın hıfzı beyle randevum var. bana bu konuda biraz bilgi verirmisin lütfen çok ihtiyacım var.nasıl geçti ameliyatın ağrın felan çok oldumu
Benimde bileklerim çok ince Şimdi görüntü olarak nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?