dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaşlar tekrar ultrason resmini atıyrm. Köşedeki ultrason fotoğrafına bebeğin organı erkek dedi. Rica etsem sizde yorumlayabilir msnz.
Bencede erkek 14+2 yanılmada olmaz sanki öncesinede erkek demiştim size 12 haftanızda

selamlar, usta yorumculardan yorum istiyoruz bizdee mümkün ise , 10+1 iken ki fotomuzdu bu ..
yorumlarınızı bekliyorum heyecanla
10 haftada yanılma olur 11+ yada 12 hafta olmalı sanki kız diyorum net olmamakla birlikte kız gibi

Allah askina banada yorum yapin catlicam meraktan yoksa 12+4 cook hareketliydi bi saniye durmadi minigim dr bile sasirdi anca bunu cekebildi
Net degil diklik göremedim gibi kız sanki bi önceki usg varsa paylaşırmısınız 11 hafta varsa

Evet hatırladım sanki 15 hafta yanılmaz diyorum ama siz yinede 18 haftayı bekleyin derim

Net degil diklik göremedim gibi kız sanki bi önceki usg varsa paylaşırmısınız 11 hafta varsa
Bir tek bunu verdi dr hic durmadi hic dondu takla atti bassagi durdu cok hareketli dedi dr yarin veya persembe gunu ikili tarama testi icin ultrasona gircem bakalim olmadi yine atarim size yorumlamaniz icin ayrica tesekkur ederim cvp icin

Ama bebekler degil kuzum plasenta bebekler ultrason resmini buraya atmistim bana da solda duruor erkek dediler
Evet canım biliyorum 7 hafta olmalı herkezde tutumuyor demekki

Canim buralardasin banada bir yorum yaparmisin lutfen cok rica ediyorum cunku cok merak ediyorum ilki 7 digeri 9 sonuncusu 11 haftalik
Benimde 7 haftalıkta solda idi kızlarım oldu cnm aynı senin 7 haftalık usg gibi

Banada yorum lütfen 11+2 yiz.

Eklentiler

• D5A88F95-CF58-4015-AA77-F89E5EE2A1C0.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 7FDC7881-1462-428D-813F-F9B9791F201D.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…