- 4 Şubat 2008
- 29
- 21
- 288
Amin cnm insallah...Herkezin gönlüne göre versin rabbimCok tesekkurederimrabbim saglıkla nasip etsin inşallah gönüllerdekini
Bende kendimi cok sansli hissediyorum cnm hem onlarin saglikli olduklarini gördükce hemde iki cinsiyetide tattigim icin.Rabbime sükürler olsun...Dedigin gibi rabbim olmayanlarada versin insallahRabbim saglık versin ne guzel iki çiçekten var rabbim olmayanlarada tatdırsın inşallah benimde iki oglandan sonra ikiz kızlarım oldu cok şukur iki çiçekten kokluyoruz oglanlar baba oyunları kızlar anne oyunları ile buyuyor
Ben erkegim diyorCinsiyet Fikri olan yazabilirmi teşekkürler simdidenEki Görüntüle 2282228
Eki Görüntüle 2282227 Eki Görüntüle 2282229
Son renkli usg de cıkıntı dik duruyor pozisyonla alakalımı bilemicem tabiki dr daha detaylı bakıyor rabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallahGöstermedi kendini bir türlü yüzde 60 kız gibi dediler 1 kızım var Allah önce sağlık versin ama oyuzden merak ediyorum gostermedikçe teşekkürler fikrin için ☺
Amin çok tesekkkurrr ederimmmSon renkli usg de cıkıntı dik duruyor pozisyonla alakalımı bilemicem tabiki dr daha detaylı bakıyor rabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah
Kaç haftalık renkli usg acaba birinci usgde 11+6 yazıyor daAmin çok tesekkkurrr ederimmm
Aynen ilki öyle 11+6 , ortadaki 8 haftalık, Renklide 15+3 günlük canimmKaç haftalık renkli usg acaba birinci usgde 11+6 yazıyor da
Dr yenimi söyledi cinsiyetini yeni dediyse neden yuzde 60 demişkiAynen ilki öyle 11+6 , ortadaki 8 haftalık, Renklide 15+3 günlük canimm
15+3 Ken söylemişti öyle şuan 16+2 yim 1hafta önce göremiyorum çapraz yapmış ayakları bağdaş kurmuş dedi bişey söyleyemiyorum dedi sonra illa bişey soyluceksem yüzde 60 kız yüzde 40 erkek diyorum dedi bende merak icerisindeyimDr yenimi söyledi cinsiyetini yeni dediyse neden yuzde 60 demişki
Ogrenince yazarsınız15+3 Ken söylemişti öyle şuan 16+2 yim 1hafta önce göremiyorum çapraz yapmış ayakları bağdaş kurmuş dedi bişey söyleyemiyorum dedi sonra illa bişey soyluceksem yüzde 60 kız yüzde 40 erkek diyorum dedi bende merak icerisindeyim
Kız bencekızlaaar yardımmm.... bu 29.05.2019 ultrason görüntüsü. Şu an 16+5 teyim. Doktorum 5 hafta sonraya randevu vermişti pazartesi gitçez ama ben çatlamak üzereyim tahminleri alabilirmiyim:)))
13 + da nub olmaz canım 11 hafta varmı nette degil usg içimden erkek demek geçtikızlaaar yardımmm.... bu 29.05.2019 ultrason görüntüsü. Şu an 16+5 teyim. Doktorum 5 hafta sonraya randevu vermişti pazartesi gitçez ama ben çatlamak üzereyim tahminleri alabilirmiyim:)))
kac haftalıkRica etsem yorum yaparmısınız kuzenimin bebeği çok merak ediyor❤
11haftakac haftalık
Kız gibi11hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?