- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
haklisin canim insanin akli karisiyo gormeden icine sinmez .bende gormek istiyorum.insallah gonlune gore olur.haber et.....Aynen 16. haftada ogrendık ama kendı doktorumdan da duymak ıstıyorum=) gozumlede gormedıgım bıseye pek ınanmayanlardanımyanı bu ben gormedıkten sonra erkekde dese kızda tam heh budur dıyemıyorum gostersınler bana bak burda dıye =)
haklisin canim insanin akli karisiyo gormeden icine sinmez .bende gormek istiyorum.insallah gonlune gore olur.haber et.....
erkek bencedeBurası aktıflesmıs =) bende tekrar yukleyeyım dedım bebıs burada 11 haftalık teyzelerı siz nub teorısı tahmınlerını yapın bende sıze doktorların tahmınlerını soyleyecegım
evet ya bilgisayardan bakınca nub paralel gibi ilginçBurası aktıflesmıs =) bende tekrar yukleyeyım dedım bebıs burada 11 haftalık teyzelerı siz nub teorısı tahmınlerını yapın bende sıze doktorların tahmınlerını soyleyecegım
evet ya bilgisayardan bakınca nub paralel gibi ilginç
çok küçük cnm ya en iyi tahmin 13 te tutuyoKızlar okudum yorumlarınızı çoğu tutmuş ama anlayamadım benimkini :) benimkini de yorumlar mısınız 10+3 de bebiş :)
yüzde yüz erkek bence cnmSelam arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum
foto nerde göremedimMerhaba. Bu da benim 14. Haftada cektigim ultrason. Benim ki erkek mi kiz mi cok meral ediyorum..
en altta mesajınızı yazın bölümdenResim yükleyemedim yardımcı olurmusunuz
Yukleyemedim oradanen altta mesajınızı yazın bölümden
Hımm peki canım yine de sağol :)çok küçük cnm ya en iyi tahmin 13 te tutuyo
bencede nub yukarı bakıyo canım ama bi ihtimal belki kız dersiniz demiştimyüzde yüz erkek bence cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?