bu bebek kız cnm paralellik çok net sağlıcakla kavuş inşmerhabalar canım, bizim bebeğimizin de hala cinsiyetinden emin değiller, 22. haftamdayım :) Elimde bir görüntü var, banada bir yorum yaparsan çok sevinirm :))
Teşekkürlerrrrr...
ben göremiyorum faceden gruba sorayım mı tecrübeliler çok orda hatta orkidem bile var
Grubun adı ne birde artık sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyet ini ogrenmeyiben göremiyorum faceden gruba sorayım mı tecrübeliler çok orda hatta orkidem bile var
nub teorisi ama grup gizli mi bilmiyorum face de bi ara koyayım mı resmiÇok sevinirim 17 haftalık oldu hala cinsiyet i öğrenemedim
Grubun adı ne birde artık sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyet ini ogrenmeyi
fotoların açısı çok kötü ama kaç haftalık oda önemli 13 lerdeyse kız gibi
bu arada benim son kararım kız olduğu
belli oldu mu cinsiyetinizBana erkek dedi doktor. Asıl bayramdan sonra doktora gidince anlarız, bakıldığında küçüktü çünkü. O resmi gören kız diyor ama benim gibi. Yalnız Erkek gibi karnım zaten hiç yayvan değil.
Evt 13 +5 teyz cok merak ediyrm ya doktor soylemedi daha erken dedifotoların açısı çok kötü ama kaç haftalık oda önemli 13 lerdeyse kız gibi
çok iyi olurnub teorisi ama grup gizli mi bilmiyorum face de bi ara koyayım mı resmi
belli oldu mu cinsiyetiniz
bu kız gibi bu varsayıma göre
Kizlar bgn tam 16 haftaligiz
Doktorum tam net olmamakla birlikte bi tahmin ypti.siz ne diyorsunuz? Nolur bse diyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE.
Merhaba arakadaslar ben nasil
Msj yazim utrason fotorafini yolicagimi alamadim yardimci olurmusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?