dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)

Eklentiler

• image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 146
Bana kiz gibi geldi nedense orkidemin dediklerinden yola cikarak

Ben de yarin ogrenir foto koyarim ins

Bana kiz gibi geldi nedense orkidemin dediklerinden yola cikarak

Yorumun için teşekkürler :)

Kız mııı bana erkek gibi geldi doktorda erkek olabilir ama kesin değil dedi :)

Yaaa başkalarıda bakabilir mi lütfenn çok merak ediyorummn

Yorumun için teşekkürler :)

Kız mııı bana erkek gibi geldi doktorda erkek olabilir ama kesin değil dedi :)

Yaaa başkalarıda bakabilir mi lütfenn çok merak ediyorummn
umarim yanilmisimdir gonlune gore olsun hersey insallah Erkek istiosun anladigimkadariyla

Farketmez kız erkek ama ben alışveriş yapmak istiyorum ve de gelstık oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum :)
Aynen bende oyleyim coook sabirsizim ya mavi ya pembe almak istiyorum ortasina gidipalamiyorum bisey saglikla gelsin anasinin kuzusu yeterki insallah

Aynen bende oyleyim coook sabirsizim ya mavi ya pembe almak istiyorum ortasina gidipalamiyorum bisey saglikla gelsin anasinin kuzusu yeterki insallah

Ayy evet evet aynen bende orta renk bişey bakasım gelmiyor hani insan ne bileyim yakıştırarak almak istiyor kızıma şu bu yada oğluma şu bu falan ne bileyim değişikmiş yaa :)) İnşallah sağlıklı olsun bebişlerimiz :)

Amin hayirlisiyla insaallah saglikli olsun meleklerimiz inan ben oglum olsa kucuk adam gibi giydirmek istiyorum kiz olursada kucuk hanefendi kokos kokos suslu puslu istee boyle ne diyelim kismet insaallah aksam bende atarim bebisimizin fotosunu

Amin hayirlisiyla insaallah saglikli olsun meleklerimiz inan ben oglum olsa kucuk adam gibi giydirmek istiyorum kiz olursada kucuk hanefendi kokos kokos suslu puslu istee boyle ne diyelim kismet insaallah aksam bende atarim bebisimizin fotosunu

aynen bende :) hayırlısı olsun canımm sende at bakalım neymiş bebişşş :) belki söyler doktor sana

aynen bende :) hayırlısı olsun canımm sende at bakalım neymiş bebişşş :) belki söyler doktor sana
Gecen sali ordaydim 12+5 haftaliktik o zaman soylemedi belli olmuyo dedi 16haftayi beklicem galiba ogrenmek icin dogal olarak bende sabirsizlaniyorum gerci bugun ogleden sonra 2li icin sonuclari gosyerecem dr ma bide muayenee olacam eminim gene soylemez

yok söylemez tahminde etmiyorlar herhalde heveslenmeyelim diye :) hadi bakalım hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah

bence erkek canım o çıkıntı eğer nubsa yukarı bakıyor

Canim erkek gibi hayurlisiyla kucagina alirsin insaAllah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…