Canim senin tospik cok kucuk daha biraz daha buyusun tam belli olurbenim bebişimede bakarmısınız. inşallah kızdır. yoksa kocam boşar beni
Hadi ya ciddimisin ve gobek bagi degilse ne olsbilir cinsiyetiCanim yukari dogru bakan biaey var ama tam olarak nub mu gobek bagimi cozemedim bacaklariyla kapamis gibj:)
Erkek olabilir:)Hadi ya ciddimisin ve gobek bagi degilse ne olsbilir cinsiyeti
Hadi ciddimisin sagol canim benim bende oyle hissediyorum saglikla gelsin annesinin kuzusuErkek olabilir:)
Hepimizinkiler insaAllah:)Hadi ciddimisin sagol canim benim bende oyle hissediyorum saglikla gelsin annesinin kuzusu
İnsallah Rabbime emanet meleklerimiz dr u gecen gun sikistirdim cok israr ettim Erkege benziyo ama gene erken soylemek dedi biraz bekleyelim dedi oyle deyince bende acaba oldum saglikli olurlar insallahHepimizinkiler insaAllah:)
İnsallah Rabbime emanet meleklerimiz dr u gecen gun sikistirdim cok israr ettim Erkege benziyo ama gene erken soylemek dedi biraz bekleyelim dedi oyle deyince bende acaba oldum saglikli olurlar insallah
Ben erkegim diyor resmen:)Arkadaslar aranizda nub teorisinden anlayanlar bebegimin goruntusune bakip kiz mi erkek mi yorum yapabilir misiniz lutfen?cevaplarinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1281459
Dr.da ilk erkek dedi sonra %100 kiz dedi.12+4te muallakta kaldim bu kadar erken %100 demesine.Ben erkegim diyor resmen:)
Dr.um gecen hafta erkege benziyo cikinti var dedi.bu hafta 12+4 te %100 kiz dedi .kafam karisti bu kadar erken bi haftada bu kadar net konusabilmesi...ondan yorumlarinizi almak istedim.Ben erkegim diyor resmen:)
cnm nub görünmüyo o yukarı doğu çıkıntı kordon gibi göbüşe çok yakın ama hissi olarak yine de erkek gibime geldi yeni foto varsa onu yükle istersenEki Görüntüle 1279243 Eki Görüntüle 1279245 Arkadaslar burda 12+5 gunluguz cok merak ediyorum tahmin de bulunabilirmisiz
eger 13 haftayı geçikse kız benceKızlar acil yorum alabilirmiyim cok meraktayız...
erkekMrb kizlar rica etsem nub teorisinden anlayanlar yardimci olabilir mi acaba? Yukledigim foto 12 hafta+2 simdiden tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?