dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hepimizinkiler insaAllah:)
İnsallah Rabbime emanet meleklerimiz dr u gecen gun sikistirdim cok israr ettim Erkege benziyo ama gene erken soylemek dedi biraz bekleyelim dedi oyle deyince bende acaba oldum saglikli olurlar insallah

Arkadaslar aranizda nub teorisinden anlayanlar bebegimin goruntusune bakip kiz mi erkek mi yorum yapabilir misiniz lutfen?cevaplarinizi bekliyorum.

Kızlar merhaba, en son ikili tarama için doktora gittiğimde (12haftalikken) bana verilen 4 boyutlu görüntülerin resmini gönderiyorum sizlere.o gün doktor ile cinsiyet muhabbeti yaparken tahmin için çok erken olduğunu fakat pipi gibi bir çıkıntı görmediğini söyledi.6 Kasımda randevum var o zaman tam 16 haftanın başında olacağım umarım belli olur.ama meraklanmamak , hazırlıklara başlamak için sabirsizlanmamak elde değil sizlerden tahmin yürütebilecek var mı ?? :)

Buda bizim 10 haftalık usgmiz var mı tahminde bulunabilecek

Kızlar acil yorum alabilirmiyim cok meraktayız...

Eklentiler

• image.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 122
Mrb kizlar rica etsem nub teorisinden anlayanlar yardimci olabilir mi acaba? Yukledigim foto 12 hafta+2 simdiden tesekkurler..

Eklentiler

• 20141014_220746.webp
    170,3 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…