ultrason baya kötü o zaman bi kaç haftaya bi daha gidersen o zamn bi daha koysana cnm
Sagolun kizlar iki doktor da erkek dedi ilki kesin konusmamisti ikinciside simdi görünmez falan dedi sonra biz idrar edince öyle erkek demişti içime sinmemisti yaniBen geldim efsax kesin erkk bebisincnm
Tesekkurler..o foto 12h+3 gunluk simdi ise 14h+5gunluguz..belli oldugunda yazcam hemen:)bence kesin erkek.nub dik duruyor.cinsiyeti belli olunca yaz mutlaka.kaç haftalık şuanda.
kızlarBen uzun zamandir giremiyodum sifremi unuttuğum için sonunda basardim ve şöyle biraz baktim gorebildiklerimi söyledim ogrendiginizde donerseniz mutlu olurum
Efsax seninki baya kesin canm oglus
Buketcim.benimkide bi yorum ysparsan sevinirimbence kesin erkek.nub dik duruyor.cinsiyeti belli olunca yaz mutlaka.kaç haftalık şuanda.
Zeynepcim sendende rica etsem bebisim icin bi yorum cildiracam dr lar soylemiyo maalesefBen uzun zamandir giremiyodum sifremi unuttuğum için sonunda basardim ve şöyle biraz baktim gorebildiklerimi söyledim ogrendiginizde donerseniz mutlu olurum
Efsax seninki baya kesin canm oglus
Canim hani benden tekrar baska foto istemistin ya bu var 13+6 haftalikhcan86 .!.:telden yazamadım bi türlü kusura bakma ben hala erkek olduğunu düşünüyorum kesinleşince buraya yazar mısın :)
Canim 13+6 haftalik goruntuyu attim az once suan 15+1 haftaligiz dr soylemiyo inatla bende merak ediyorum valla hani ilkinde hep oglum diye sevdim Erkek ti bastan hissetmistim bunda malesef bisey hissedemiyorum kiz mi Erkek mi kestiremiyorum halacnm nub görünmüyo o yukarı doğu çıkıntı kordon gibi göbüşe çok yakın ama hissi olarak yine de erkek gibime geldi yeni foto varsa onu yükle istersen
canım resim hiç net değil hiç bir şey göremedim.Buketcim.benimkide bi yorum ysparsan sevinirim
boy ölçüm çizgisinin popo kısmından biraz yukarıda dik bir şey var gibi ama arkası dönük olduğu için kesin diyemiyorum.Kızlar Merhaba 12+5 ultrason görüntüsü bana da bir yorum yapabilir misiniz? Burada sırtı dönük gerçi ama... sizlere şimdiden teşekkür ederim... :)
Eski fotoda var 2sayfa oncesinde ona bakabilirmisin pekicanım resim hiç net değil hiç bir şey göremedim.
Ben bi tahmin yuruteyim nun popoya paralel gibi geldi kiz sanirim...Merhabalar,lutfen benim bebisimide tahmin edermisiniz??? 11 haftaligiz,rabbim herkezin gonlune hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?