kaç haftalık bu bebek çok küçükbenim bebişimede bakarmısınız. inşallah kızdır. yoksa kocam boşar beni
burda sırtı dönük bence bak omur çizgisi görünüyo gibiarkadaslar daha önce daha büyük resmlerini attm ama kimse yorum yapmadı acaba burda nub gözüküyor muEki Görüntüle 1279541
öğrenince yazar mısın çok net gibi erkek olduğuMrb kizlar rica etsem nub teorisinden anlayanlar yardimci olabilir mi acaba? Yukledigim foto 12 hafta+2 simdiden tesekkurler..
uygun pozisyonda değil cnm nub felan görünmüyo burdaArkadaslar aranizda nub teorisinden anlayanlar bebegimin goruntusune bakip kiz mi erkek mi yorum yapabilir misiniz lutfen?cevaplarinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1281459
doktorun ölçüm yaptığı yer gerekli görünmüyo fl ölçümü alındığına göre 15 haftayı geçmişsiniz tam yandan bi resim varsa onu koyunBu son ultrasonumiz
Tahminin icn tesekkur ederim benimde kafam karisik bu konuda dun dr a gittik 14+3olduk ve dr bebismi alttan gormeye calisti biraz acti bizmki bacagini ve bise yok o yuzden kiz bence dediöğrenince yazar mısın çok net gibi erkek olduğu
14+5 deki resimo gün 5 tane resim verdi ben hepsini de yukleyeyim siz bakindoktorun ölçüm yaptığı yer gerekli görünmüyo fl ölçümü alındığına göre 15 haftayı geçmişsiniz tam yandan bi resim varsa onu koyun
son cekilenler bunlardoktorun ölçüm yaptığı yer gerekli görünmüyo fl ölçümü alındığına göre 15 haftayı geçmişsiniz tam yandan bi resim varsa onu koyun
Yarin atarim mutlaka ugra sen ;-) buarada tesekkur ederim saglikli hayirli evlat olsun gormuyo galiba dr um hep erken dio ama bakalim kismetcnm nub görünmüyo o yukarı doğu çıkıntı kordon gibi göbüşe çok yakın ama hissi olarak yine de erkek gibime geldi yeni foto varsa onu yükle istersen
resimde 11+2kaç haftalık bu bebek çok küçük
son cekilenler bunlar
14+5 deki resimo gün 5 tane resim verdi ben hepsini de yukleyeyim siz bakin
Tahminin icn tesekkur ederim benimde kafam karisik bu konuda dun dr a gittik 14+3olduk ve dr bebismi alttan gormeye calisti biraz acti bizmki bacagini ve bise yok o yuzden kiz bence dedi
telden yazamadım bi türlü kusura bakma ben hala erkek olduğunu düşünüyorum kesinleşince buraya yazar mısın :)Tahminin icn tesekkur ederim benimde kafam karisik bu konuda dun dr a gittik 14+3olduk ve dr bebismi alttan gormeye calisti biraz acti bizmki bacagini ve bise yok o yuzden kiz bence dedi
cnm ben göremedim hala ama grubun tecrübelilerinden zeynep naz erkk dedi öğrenince yazar mısın :)son cekilenler bunlar
ultrason baya kötü o zaman bi kaç haftaya bi daha gidersen o zamn bi daha koysana cnmresimde 11+2
kesin erkkeEki Görüntüle 1283497 Eki Görüntüle 1283498 Kızlar merhaba, en son ikili tarama için doktora gittiğimde (12haftalikken) bana verilen 4 boyutlu görüntülerin resmini gönderiyorum sizlere.o gün doktor ile cinsiyet muhabbeti yaparken tahmin için çok erken olduğunu fakat pipi gibi bir çıkıntı görmediğini söyledi.6 Kasımda randevum var o zaman tam 16 haftanın başında olacağım umarım belli olur.ama meraklanmamak , hazırlıklara başlamak için sabirsizlanmamak elde değilsizlerden tahmin yürütebilecek var mı ?? :)
Kiz canim bebeggin benceKızlar acil yorum alabilirmiyim cok meraktayız...
Bence kiz bebisin canmTeşekkür ederim arkadaşım, sanıyorum yakın zamanda aynı gebeliğimiz var seninle.Hayırlısı olsun,
Diğer ultrason görüntülerini atıyorum, lütfen bide bunlara bakarmısın?
Eki Görüntüle 1277161 Eki Görüntüle 1277162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?