Ayy insallah tesk ederim canimBen bi tahmin yuruteyim nun popoya paralel gibi geldi kiz sanirim...
Kızlar neden kimse bana yorum yapmıyor nolur bide benim fotolara bakınboy ölçüm çizgisinin popo kısmından biraz yukarıda dik bir şey var gibi ama arkası dönük olduğu için kesin diyemiyorum.
Benimkine de yorum yapar mısın lütfenBen uzun zamandir giremiyodum sifremi unuttuğum için sonunda basardim ve şöyle biraz baktim gorebildiklerimi söyledim ogrendiginizde donerseniz mutlu olurum
Efsax seninki baya kesin canm oglus
KizbenceAyy dayanamadim bi foto daha yukledim..))
Hiç görünmüyor canmBenimkine de yorum yapar mısın lütfen
Size yorum yaptimmi bilmiyorum ama kız olabilir bebisiniz bazı arkafaslarinki gorunmuyo resimleri telden giriyorum oyuzden acmiyo fotolarKizlar benim onceki gonderime sagolsun hcan86 arkadas yorum yapti ama bu isi anlayabilen diger arkadaslarda yorum yapabilirler mi acaba?
Elimde bu pozisyonla ilgili baska bi foto yok malesef nub cikintisi popoya paralel mi geldi sizeSana
Size yorum yaptimmi bilmiyorum ama kız olabilir bebisiniz bazı arkafaslarinki gorunmuyo resimleri telden giriyorum oyuzden acmiyo fotolar
Kiz bu :)Elimde bu pozisyonla ilgili baska bi foto yok malesef nub cikintisi popoya paralel mi geldi sizeEki Görüntüle 1289060
Kiz bu :)Elimde bu pozisyonla ilgili baska bi foto yok malesef nub cikintisi popoya paralel mi geldi sizeEki Görüntüle 1289060
Anladigim kadariyla bana kiz gibi geldi.Bana da yorum
Kızlar ne olur bana bi yorum yapın ya herkese yaptınız bi bana yapmadınızAnladigim kadariyla bana kiz gibi geldi.
Goruntuler pek net degil yani nub cikintisini goremedimKızlar ne olur bana bi yorum yapın ya herkese yaptınız bi bana yapmadınız
...Banada yorum yaparmisiniz lutfennn 12 haftalik hamileyim bu ultrason görüntüsünde..Eki Görüntüle 1289119
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?