Canim resmini nub teorisi sayfasinda paylasayim bakalim ne dicekler orkidemde orda gorurse cvp verir haber ederimdenizkinub7 .!.:Canim esim bebisi videoya cekmisti ordan kopyaladigim bir resmi ekledim doktorun tam cikintisini isaretleyip gosterdigi yerin resmi. Onuda paylasmak istedim bi bakarsin tekrar doktorla ayni fikirdemisiniz merak ettim senin yorumunudaEki Görüntüle 1311947 Eki Görüntüle 1311948 Eki Görüntüle 1311949
Ayy öyle bi sayfa mı vardı ben de paylaşayım kızlar. Kadınlar kulübünde mi yine bu sayfa :) bu gidisle öğrenemiycem ben sizden yorum alayım bari :)Canim resmini nub teorisi sayfasinda paylasayim bakalim ne dicekler orkidemde orda gorurse cvp verir haber ederim
Canim resmini nub teorisi sayfasinda paylasayim bakalim ne dicekler orkidemde orda gorurse cvp verir haber ederim
Canım nasıl ulaşabiliriz. Fotoyu oraya da yüklesem. :)Facede var canm da gizli olduğu için herkes goremiyo
erkek mi cnmEki Görüntüle 1311294
Selam kizlar biz doktordan geldik 12.haftamizi doldurduk hatta bir hafta once gidiyormusuz bi bakabilirmisiniz cinsiyet tahminine :) siz soledikten sonra bende doktorun tahminini solicem :) simdiden cok tsk ederim
bu 11 hafta çok riskli ama benim tahminim çok uzun olduğu için erkekMrb bayanlar,iki fotomuzda ayni aslinda yanlislikla yukledim birtanesini.11+4 uz burda.doktorumuz daha erken deyip bir yorumda bulunmadi.rica etsem yorumlarinizi alabilir miyim?
Evet canim suan icin erkek. Son ekledigimde doktorum isaretleyip gosterdi cikintisini :)erkek mi cnm
Kizlar banada bakarmisiniz? 13+2 deyiz
Artik cok merak ediyorum
Canim bencede esranin son gonderdigi fotoya gore erkek tabi en iysini Rabbim bilir:)Esraaa orkidem kesin erkek diyor sana ben hala kiz gibi görüyorum ama bu kiz cikarsa birakirim bu isi bile dedi düşün yani okdar netyani canim kesinlesince muhakkakhaber et oolurmu opt :x
Canım ben o dediğin sayfayı bulamadım yani facedekini, zahmet olmazsa benim fotomu da orda paylaşır mısın. 602. Sayfada foto. TeşekkürlerEsraaa orkidem kesin erkek diyor sana ben hala kiz gibi görüyorum ama bu kiz cikarsa birakirim bu isi bile dedi düşün yani okdar netyani canim kesinlesince muhakkakhaber et oolurmu opt :x
Elf21 Canımcım rica etsem bana da tekrar bakıp yorum yapabilir misin?? 602. Sayfada fotoları var.Canim bencede esranin son gonderdigi fotoya gore erkek tabi en iysini Rabbim bilir:)
Canim buyuk olasilikla kiz ama nub silik biraz :)Merhaba:) kız erkek yorumlarınız var mı? 12+4 teyiz. Teşekkürler
Nubu goremedim cnm telefondan giriyorumCanım bana nub gözükmüyo demiştin. Fotolara biraz ışık verdim. Şimdi gözüküyo mu. Kız olma ihtimali var mı. Yarın doktora gidiyorum sonucu yazarım. Burada 12+6 günlük.
Peki canim cok tsk ederim orkidemede sanada, zahmet verdim. 20 aralikta bir sonraki randevum tam net kesinlesir o zmna kdr. Doktordan gelince hbr veririm mutlakaEsraaa orkidem kesin erkek diyor sana ben hala kiz gibi görüyorum ama bu kiz cikarsa birakirim bu isi bile dedi düşün yani okdar netyani canim kesinlesince muhakkakhaber et oolurmu opt :x
Aynen canim doktorun dedigide erkek ama yinede dedigin gibi rabbim bilir bir sonraki randevumde yuzde 75 netlesir 4 aylik oluyor cunku :)Canim bencede esranin son gonderdigi fotoya gore erkek tabi en iysini Rabbim bilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?