dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Mrb bayanlar,iki fotomuzda ayni aslinda yanlislikla yukledim birtanesini.11+4 uz burda.doktorumuz daha erken deyip bir yorumda bulunmadi.rica etsem yorumlarinizi alabilir miyim?
bu 11 hafta çok riskli ama benim tahminim çok uzun olduğu için erkek

Esraaa orkidem kesin erkek diyor sana ben hala kiz gibi görüyorum ama bu kiz cikarsa birakirim bu isi bile dedi düşün yani okdar netyani canim kesinlesince muhakkakhaber et oolurmu opt :x
Canim bencede esranin son gonderdigi fotoya gore erkek tabi en iysini Rabbim bilir:)

Esraaa orkidem kesin erkek diyor sana ben hala kiz gibi görüyorum ama bu kiz cikarsa birakirim bu isi bile dedi düşün yani okdar netyani canim kesinlesince muhakkakhaber et oolurmu opt :x
Canım ben o dediğin sayfayı bulamadım yani facedekini, zahmet olmazsa benim fotomu da orda paylaşır mısın. 602. Sayfada foto. Teşekkürler

Merhaba:) kız erkek yorumlarınız var mı? 12+4 teyiz. Teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    231,6 KB · Görüntüleme: 146
Peki canim cok tsk ederim orkidemede sanada, zahmet verdim. 20 aralikta bir sonraki randevum tam net kesinlesir o zmna kdr. Doktordan gelince hbr veririm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…