Kızdan yana kullanıyorum sansımı canım
Kızdan yana kullanıyorum sansımı canım
Öğrenınce yazarsan sevınırım
Hayırlı sağlıklı bir sekılde alırsın insallah kucagına
Amin cok tesekkurler.2 kizim var.bi oglum olsun cok isterdim ama rabbim hayirlisi neyse onu versin sagligiyla sihhatiyleBen kesın doğru bilemiyorum ama kız gıbı
Allah hayırlısı ıle kucağınıza almak nasıp etsın
canim eger oyleyse dile benden ne dilersen.1.5 haftam kaldi ikili teste.belli olursa haber veririm.lutfen kinamayin erkek istiyorum diye.kizlarim ve esim cok istiyor.aileler de cabasi.1 senedir tedavi goruyordum.2 asilama 1 tup denemem var.kucuk kizim 8 yasinda .1 sene oncesine kadar herkese karsi ciktim hic istemedim 3. Bi cocuk.istedigimde de olmadi iste.bi sene ugrastim .heryerde ozellikle hastanelerde karsima yeni dogmus bebekler cikti.cok dua ettim rabbime hayirli ve saglikli bi bebek icin .Allah biliyor benim icin cinsiyeti onemli degil.kizlarim ve esim mutlu olsunlar istiyorum yalnizca.nasip.hepimizin yavrusu saglikla dunyaya gelsin insallahSiyah beyaz oğlan seninki canm bak öğrenince haber et dediydi dersin
Niye kınayalım Rabbim insallah gönlündeki versincanim eger oyleyse dile benden ne dilersen.1.5 haftam kaldi ikili teste.belli olursa haber veririm.lutfen kinamayin erkek istiyorum diye.kizlarim ve esim cok istiyor.aileler de cabasi.1 senedir tedavi goruyordum.2 asilama 1 tup denemem var.kucuk kizim 8 yasinda .1 sene oncesine kadar herkese karsi ciktim hic istemedim 3. Bi cocuk.istedigimde de olmadi iste.bi sene ugrastim .heryerde ozellikle hastanelerde karsima yeni dogmus bebekler cikti.cok dua ettim rabbime hayirli ve saglikli bi bebek icin .Allah biliyor benim icin cinsiyeti onemli degil.kizlarim ve esim mutlu olsunlar istiyorum yalnizca.nasip.hepimizin yavrusu saglikla dunyaya gelsin insallah
Bana kiz gibi geldi
lütfen benim bebişimede bakarmısın :)Hsnyo bacak arasındauuç çizgi var kiz kesin
Kaç haftalık canm küçük gibi duruyor oyuzden bisi demedimArkadaslar bilen varsa bakabilirmi.? Cok merak ediyorum lütfen.bir arkadaş sadece cvp yazmıs.
Emin olamadim ama kiz gibi sankimervedmn .!.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?