dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Cnm dun dr um kız dedi arada kordon dolaninca tereddüt etti ama sonra kız deyip gönderdi bizi sorim dedim :) tesekkur ettim
Kızdan yana kullanıyorum sansımı canım

Öğrenınce yazarsan sevınırım

Hayırlı sağlıklı bir sekılde alırsın insallah kucagına

Ben kesın doğru bilemiyorum ama kız gıbı

Allah hayırlısı ıle kucağınıza almak nasıp etsın
Amin cok tesekkurler.2 kizim var.bi oglum olsun cok isterdim ama rabbim hayirlisi neyse onu versin sagligiyla sihhatiyle

Siyah beyaz oğlan seninki canm bak öğrenince haber et dediydi dersin
canim eger oyleyse dile benden ne dilersen.1.5 haftam kaldi ikili teste.belli olursa haber veririm.lutfen kinamayin erkek istiyorum diye.kizlarim ve esim cok istiyor.aileler de cabasi.1 senedir tedavi goruyordum.2 asilama 1 tup denemem var.kucuk kizim 8 yasinda .1 sene oncesine kadar herkese karsi ciktim hic istemedim 3. Bi cocuk.istedigimde de olmadi iste.bi sene ugrastim .heryerde ozellikle hastanelerde karsima yeni dogmus bebekler cikti.cok dua ettim rabbime hayirli ve saglikli bi bebek icin .Allah biliyor benim icin cinsiyeti onemli degil.kizlarim ve esim mutlu olsunlar istiyorum yalnizca.nasip.hepimizin yavrusu saglikla dunyaya gelsin insallah

Niye kınayalım Rabbim insallah gönlündeki versin

Çok doğal istemek benım de iki oğlum var bende kız istiyorum

İnsallah yanılıyorumdur erkektır dediğim gibi ben çok anlamıyorum zaten cokta yorum yapmam

İçimden geldı bugun tahmın edeyım dedım takılma benım söyledıgıme

Allahım dualrını kabul etsın

Siyah beyaz ayipsin canm kinancak ne var ki cokndogal bisi bu ve bu toplumumuzda erkek bebek askini biliyorum ve insanların iğneli laflarinida benimde iki kizim var ilk te bile bi oglani bulamadinİz dediler bana inş saglikli oluşun olurda insanların çenesi kapanir esin mutlu olur sende farklı meyveyi tatmis olursun öğrenince muhakkak haber et birlikte sevinelim tamam mi op kizlarini

Siyahbeyazne dilesem acaba oglansa senden saka tabiki de inş gonlundekidir ve ben bilmisimdir senin Duan yeter benim 20aylik ve 6aylik olan iki kizin var şuan ikisine çok zor yetisiyorum benim için sabirli ve iyi bi anne olmam için ve kizlarimin biraz daha bbüyümesini cçok istiyorum hamilelerin duasi kabul olurmus iki kucuk çocuk çok zormus hep evdeyim depresyondayim bu sayfalarda olmasa skntdan patlardimheralde güzel dualarin yeter yeterli sen mutlu ol

Arkadaslar bilen varsa bakabilirmi.? Cok merak ediyorum lütfen.bir arkadaş sadece cvp yazmıs.

Eklentiler

• IMG-20141217-WA0026.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 182
buda benim bebişim tahminlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Eklentiler

• DSC_0432.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 154
UOTE="dyg_34, post: 38430899, member: 292189"]buda benim bebişim tahminlerinizi bekliyorum arkadaşlar[/QUOTE]
Kac haftalik erkek gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…