- 25 Aralık 2011
- 27
- 7
- 286
Erkek bebisEki Görüntüle 1341199 Eki Görüntüle 1341198 Eki Görüntüle 1341198 Merhaba kızlar benim bebeğim için de yorum yapabilir misiniz? Ben anlayamadım doktor da bir şey demedi.
Minecan senin kzda pek nazli cikti be catlatti biziZeynepelas ve hcan86 kizlar bugun yine gittin kontrole galiba sizin dediginiz dogru gibi,bebegimin poposu kasigimin ordaymis bi turlu dogru durust pozisyon yakalayamadi vr kordon onunde bacagi capraz dedi..)) yani yok yok ..)) ama buyuk ihtimal kiz dedi ( insallahhhh ) bebek hic yardimci olmuyor falan dedi,artik 20 haftada daha net bisey soylerim dedi..))
Teşekkürler. Sağlıklı olsunda önemli değil ama merak ediyor insan işte.Erkek bebis
ayyy cnm gözün aydınnn benm kız 19 kadar sakladı ondan dedim saklıyosa kızdır belki diye hayırlısıyla kavuş kuzunaZeynepelas ve hcan86 kizlar bugun yine gittin kontrole galiba sizin dediginiz dogru gibi,bebegimin poposu kasigimin ordaymis bi turlu dogru durust pozisyon yakalayamadi vr kordon onunde bacagi capraz dedi..)) yani yok yok ..)) ama buyuk ihtimal kiz dedi ( insallahhhh ) bebek hic yardimci olmuyor falan dedi,artik 20 haftada daha net bisey soylerim dedi..))
ben hala göremiom valla hayırlısıyla gönlündekini versin allah :)kızlar bana da yorum yapar mısınız
cnm nub paralel ama bu 11 hafta çok riskli bi taraftan uzunda bence 13 ü bekleEki Görüntüle 1341199 Eki Görüntüle 1341198 Eki Görüntüle 1341198 Merhaba kızlar benim bebeğim için de yorum yapabilir misiniz? Ben anlayamadım doktor da bir şey demedi.
anacım nub uzun ama paralel bu hafta erkenKızlar merhaba benim küçük için ne dersiniz kız mı erkek mi?
ben hala göremiom valla hayırlısıyla gönlündekini versin allah :)
Ben kesın doğru bilemiyorum ama kız gıbıNe zaman ultrason goruntumu eklesem herkes ortadan kayboluyo
Sizinkininde bacaklarını görüyorum ama nub da sankı çıkıntı yokArkadaslar yorumunuzu bekliyorum .cinsiyet nedir.
Görüntü net değil başka ultroson görüntüsü var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?