zeynep cim sence neymiş 100 /90Yanlış yazdım 100/ 90 tahmin etti
Aaaa hani bende senden cevap beklıyıdum orkdm e soracak tın benim içn bende hep gırdim cevap yazarsın dıyezeynep cim sence neymiş 100 /90
Amin aynen ilk kızımda durumumuz biraz kötüydü içimde çok uhdelerim kalmıştı öğrenip alışverişe çıkmak istiyorum yoksa kız erkek başta sağlıkEvet canım insan merak ediyo gerçekten. Benim ilk bebeğim olduğu için ikisi de hiç farketmiyodu ama öğrenip bi an önce alışverişe başlamak istiyordumama senin bebisin çikintısi tıpkı benimki gibi çok benziyo. Allah gönlüne göre versin ins.
Canm sennki erkege benziyo sanki eminde degilim rahmin sadece hem sennki belli olmasi lazm 16 haftaKızlar benim bebeğim 16 haftalık sizce cinsiyeti ne ? Tahmin edebilenler lütfen yazsın şimdiden teşekkürler :)
Canm bu kiza bnzio sankiLütfen bi bakın çok merak ediyorum
Bide benimkine bakinnn yaaCanm bu kiza bnzio sanki
Rahmim neye benziyor anlayamadım kontrole haftaya gidecem dr um söylemedi belli değil diye emin değil herhalde inşallah kızdır diye ümit ettim ama kısmet tüm belirtilerim hep kız Hep solda hissediyorum bebeğimi hayırlısı nasıl benzetiyorsunuz anlıyorsunuz cinsiyetini yorumun için teşekkürlerCanm sennki erkege benziyo sanki eminde degilim rahmin sadece hem sennki belli olmasi lazm 16 hafta
Canm yanls yazmsm tahmin sadece yazcaktimRahmim neye benziyor anlayamadım kontrole haftaya gidecem dr um söylemedi belli değil diye emin değil herhalde inşallah kızdır diye ümit ettim ama kısmet tüm belirtilerim hep kız Hep solda hissediyorum bebeğimi hayırlısı nasıl benzetiyorsunuz anlıyorsunuz cinsiyetini yorumun için teşekkürler
Farketmez canikom rabbim eli ayagi duzgun versin ama bu teoriye gore baktim ilk 10 haftalik erkek gibi kafamm karistiii acikcasi sizden fikir almak istedmmm tsk edrrm ayricaCnm bnce kiz gibi sen erkk mi istiyosun
Bende onu bacağı gibi görüyorum hatta parmaklarıda var :)) 20 haftamdayım kesinleşmiştir zaten 20 haftaya kadar cinsiyet çok değişirmişya bende öyle duydumCanm yanls yazmsm tahmin sadece yazcaktimtam poposunn altinda bi cikinti var yukari dogru olunca erkek karsiya bakiyor ise kiz imis bnde oyle tahmin ettim rica ederim
valla fotolar bulanik gorunuyo bnde teorinn yalancisiyim icimden bi his erkek istiyomussun gibi gecti bnm bi oglum var bununda erkek olmasini isterim saklamm yaniFarketmez canikom rabbim eli ayagi duzgun versin ama bu teoriye gore baktim ilk 10 haftalik erkek gibi kafamm karistiii acikcasi sizden fikir almak istedmmm tsk edrrm ayrica
Canm bu kiza bnzio sanki
Bnde ilk defa duydum onu bnde koydum bi foto ama yorum gelmedi saglikli olsunlar insallah taramalari atlatim Allahn izniyle icm rahatlycakBende onu bacağı gibi görüyorum hatta parmaklarıda var :)) 20 haftamdayım kesinleşmiştir zaten 20 haftaya kadar cinsiyet çok değişirmişya bende öyle duydum
Nasil 20 hafta cok uzun normalde 16. 17. Haftalarda soyleniyorBende kıza benzetmiştim aslında teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıklı doğsunda doktoruma sordum ne zaman öğrenicez 20 . Haftada dediNasıl geçecek
Nasil 20 hafta cok uzun normalde 16. 17. Haftalarda soyleniyor
Yok canimm bende saklamam benim ilk bebegim erkekti kaybettim esyalari hep duruyo ondan istiyorum simdi bi kizim warbiki yasinda 3 aylikta hamileyim hayirlisi omurlusunden olsunda fark etmezvalla fotolar bulanik gorunuyo bnde teorinn yalancisiyim icimden bi his erkek istiyomussun gibi gecti bnm bi oglum var bununda erkek olmasini isterim saklamm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?