Kızlar başka tahmin eden yokmu çok merak ediyorummmmKızlar benim bebeğim 16 haftalık sizce cinsiyeti ne ? Tahmin edebilenler lütfen yazsın şimdiden teşekkürler :)
Anladim basn saolsun kusura bakma hatrlattgm icin insallah Allah kalbindekine gore versin cnm teori falan bunlar hikaye zaten en guzeli doktorun soylemesi bnm oglmnkine baktim az once kiza benziyo yani inanmadim sonra hayrlisi sagliklisi olur insallahYok canimm bende saklamam benim ilk bebegim erkekti kaybettim esyalari hep duruyo ondan istiyorum simdi bi kizim warbiki yasinda 3 aylikta hamileyim hayirlisi omurlusunden olsunda fark etmez
Anladm skma canini nasilsa ogrenirsin biraz daha sabirBen yurtdışındayım burda genellikle 4. Ve 5. Aylarda söylüyorlar iyice emin olmak istiyorlar o yüzden bu kadar geç
kyok canim onemi degil tabiki doktorun soylemesi en dgrusu tsk ederim canim kismet abbimAnladim basn saolsun kusura bakma hatrlattgm icin insallah Allah kalbindekine gore versin cnm teori falan bunlar hikaye zaten en guzeli doktorun soylemesi bnm oglmnkine baktim az once kiza benziyo yani inanmadim sonra hayrlisi sagliklisi olur insallah
Amin insallah peki sen ne hissediyorsun dogru cikiyor diyorlarYanlislik bastim eksik gtti rabbim cumlemize hayirlisini nasip etsinn
Canm vududunda ne gibi degisikler var belki yardmci olabilirim bnm dorduncu gebeligim az cok tahmin edebiliyorum birilerini soylmk istersen tabiBilmiyrm hamile kaldgim gunden bu tarafa erkek gibi hissetttim tabi etrafimda etkiliyo erkek icime doguyo falan diye acaba etkilendgimden mi oyle bilmiyrm gecen devlette bi doktor kiza benzettim ama kesin degil bi tahmin dedi o gun bugun de kafam karisik inanki canimm
Basim da cok siddetli agrilar oldu hamileligimde migrene bile tutuldum goguslerimin ucu karardi karnim sivri buyuyo agzimda surekli metalik bi tat hic gtmiyo yemek falan pek canim cekmiyo meyveye de o kadr cok dusmedim istahsiz gibiyim yuzum falan biraz toparlandi cildim bozulmustu hamislik oncesi burnum genisledi karnim da hemen ciktiCanm vududunda ne gibi degisikler var belki yardmci olabilirim bnm dorduncu gebeligim az cok tahmin edebiliyorum birilerini soylmk istersen tabi
Canımmmmm söyleeee hayatımın :)Peloooo
Yarını bekle canım bende yarını bekliyorumCanımmmmm söyleeee hayatımın :)
Tamam bakalim pelocum benimeraktan oldurdun ama ya ilk isin buraya haber et tamammi kacta gitcen Dr ona gore gireyim malum internetim bitmek üzere seniniiçin girip cikiyorum surekliYarını bekle canım bende yarını bekliyorum
Tamam CNm yarın öğleden sonra gıdıcem bakalım hayırlısı olsunTamam bakalim pelocum benimeraktan oldurdun ama ya ilk isin buraya haber et tamammi kacta gitcen Dr ona gore gireyim malum internetim bitmek üzere seniniiçin girip cikiyorum surekli
Ta
Tamam CNm yarın öğleden sonra gıdıcem bakalım hayırlısı olsun[/QUOTE
Hey oralardamısın Zeynep beniki belli oldu kızmış canım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?