dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Yok canimm bende saklamam benim ilk bebegim erkekti kaybettim esyalari hep duruyo ondan istiyorum simdi bi kizim warbiki yasinda 3 aylikta hamileyim hayirlisi omurlusunden olsunda fark etmez
Anladim basn saolsun kusura bakma hatrlattgm icin insallah Allah kalbindekine gore versin cnm teori falan bunlar hikaye zaten en guzeli doktorun soylemesi bnm oglmnkine baktim az once kiza benziyo yani inanmadim sonra hayrlisi sagliklisi olur insallah

Ah pelo erkekli dedi Dr nub teorisinde herkes erkek dedi sana niye beni merklandiriyon dayazmiyon çabuk yaz internetm biticek cok az kaldi

Yo
kyok canim onemi degil tabiki doktorun soylemesi en dgrusu tsk ederim canim kismet abbim

Bilmiyrm hamile kaldgim gunden bu tarafa erkek gibi hissetttim tabi etrafimda etkiliyo erkek icime doguyo falan diye acaba etkilendgimden mi oyle bilmiyrm gecen devlette bi doktor kiza benzettim ama kesin degil bi tahmin dedi o gun bugun de kafam karisik inanki canimm

Canm vududunda ne gibi degisikler var belki yardmci olabilirim bnm dorduncu gebeligim az cok tahmin edebiliyorum birilerini soylmk istersen tabi

Canm vududunda ne gibi degisikler var belki yardmci olabilirim bnm dorduncu gebeligim az cok tahmin edebiliyorum birilerini soylmk istersen tabi
Basim da cok siddetli agrilar oldu hamileligimde migrene bile tutuldum goguslerimin ucu karardi karnim sivri buyuyo agzimda surekli metalik bi tat hic gtmiyo yemek falan pek canim cekmiyo meyveye de o kadr cok dusmedim istahsiz gibiyim yuzum falan biraz toparlandi cildim bozulmustu hamislik oncesi burnum genisledi karnim da hemen cikti

Ta
Tamam bakalim pelocum benimeraktan oldurdun ama ya ilk isin buraya haber et tamammi kacta gitcen Dr ona gore gireyim malum internetim bitmek üzere seniniiçin girip cikiyorum surekli
Tamam CNm yarın öğleden sonra gıdıcem bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…