dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Nest: 38828777, member: 647613"]Ama anlamadım yaa 100/99 kız dedi bı hafta sonra gel kesinleştırelim dedi bu ne şimdi [/QUOTE]

Onceden
Ama anlamadım yaa 100/99 kız dedi bı hafta sonra gel kesinleştırelim dedi bu ne şimdi
Ne bileyim kuzum onceden erkek denildi dediysen emin olmak icin demistr belki dun ne demisti dr sana peki

Nest: 38828777, member: 647613"]Ama anlamadım yaa 100/99 kız dedi bı hafta sonra gel kesinleştırelim dedi bu ne şimdi

Onceden

Ne bileyim kuzum onceden erkek denildi dediysen emin olmak icin demistr belki dun ne demisti dr sana peki[/QUOTE]
Hayır onceden erkek demedim ben neden oyle dedi anlamadım yaaa

Dünkü Dr ne demişti peki bende nubinu koza benzetmiştir senin bikizinmj vardi canim Dr net goremediyse insanda öyleddemiştir belki

Zeynep senin varmı bebişlerin kızmı erkekmi
İki kizim var teyzesi aralri 14ay şuan küçük7aylik ikinci kkizim olacagini öğrenince burukluk olmuştu cevre çok etkiledi beni bu sefer erkek yok gobegin sivri filan kiz desemde inanmayanlar falan filan bi saglikci olarak acabamiki dedgim bile oldu yani bi kizin var bide oğlum olsaydida dedim ama inan doğunca bebegim ne sacmalamisim o kadar guzelki öyle düşünerek onu uzdugumu düşünüp pişmanoluyorum etrafimda binlerce ornek var kiz evlat gibisi varmi ya bide anneciki sorma kucugum

Canım benim ALLAH sana bağışlasın miniklerini herkezinkünüde İnşallah ve herkesin gonlune gore versin kısmet canım olmayınca olmuyo ALLAH olmayanlara nasip etsin İnşallah eh artık 4. Ye he ne dersin:))

Erkek belirtileri gibi ama erkek bebekte ilk zamanlar gobus hemen buyumuyor goguslerin buyumuyor daha cok cinsel organinda bi buyume oluyor gerci seninde.olmus az cok bilirsin canm kalbini bozma sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…