Ama anlamadım yaa 100/99 kız dedi bı hafta sonra gel kesinleştırelim dedi bu ne şimdiNaptin pelocum
Ne bileyim kuzum onceden erkek denildi dediysen emin olmak icin demistr belki dun ne demisti dr sana pekiAma anlamadım yaa 100/99 kız dedi bı hafta sonra gel kesinleştırelim dedi bu ne şimdi
Nest: 38828777, member: 647613"]Ama anlamadım yaa 100/99 kız dedi bı hafta sonra gel kesinleştırelim dedi bu ne şimdi
10 hafta çok erken tahmin için cnm ya eğer bu fotoya 13 hafat deseydin erkek derdim ama 10 haftada nublar nerdeyse aynı oluyo bence
görünmüyo başka resim var mıcinsiyet ne acaba
canım ben dun gıtmedimki bugun gıttım doktora 100/99 diyo sonra emin olamıyoDünkü Dr ne demişti peki bende nubinu koza benzetmiştir senin bikizinmj vardi canim Dr net goremediyse insanda öyleddemiştir belki
Yok cumartesi Dr dedi dedinya yüzde doksan tahmin yapti pazartesi de godicem diye ozaman ne demiştiCan
canım ben dun gıtmedimki bugun gıttım doktora 100/99 diyo sonra emin olamıyo
Kız demiştiYok cumartesi Dr dedi dedinya yüzde doksan tahmin yapti pazartesi de godicem diye ozaman ne demişti
Zeynep senin varmı bebişlerin kızmı erkekmiKız demişti
İki kizim var teyzesi aralri 14ay şuan küçük7aylik ikinci kkizim olacagini öğrenince burukluk olmuştu cevre çok etkiledi beni bu sefer erkek yok gobegin sivri filan kiz desemde inanmayanlar falan filan bi saglikci olarak acabamiki dedgim bile oldu yani bi kizin var bide oğlum olsaydida dedim ama inan doğunca bebegim ne sacmalamisim o kadar guzelki öyle düşünerek onu uzdugumu düşünüp pişmanoluyorum etrafimda binlerce ornek var kiz evlat gibisi varmi ya bide anneciki sorma kucugumZeynep senin varmı bebişlerin kızmı erkekmi
Canim biz drdegiliz kesin.hukme varma benim dedigimle ins bide oglun olur nuntada yanilma oluyor ins hayirlisi olsun hic uzulme iki kiz cocugu mukemmel direk tecrube konisiyorTesekkurler bir kizim var heralde bitane daha gelcek
Canım benim ALLAH sana bağışlasın miniklerini herkezinkünüde İnşallah ve herkesin gonlune gore versin kısmet canım olmayınca olmuyo ALLAH olmayanlara nasip etsin İnşallah eh artık 4. Ye he ne dersin:))İki kizim var teyzesi aralri 14ay şuan küçük7aylik ikinci kkizim olacagini öğrenince burukluk olmuştu cevre çok etkiledi beni bu sefer erkek yok gobegin sivri filan kiz desemde inanmayanlar falan filan bi saglikci olarak acabamiki dedgim bile oldu yani bi kizin var bide oğlum olsaydida dedim ama inan doğunca bebegim ne sacmalamisim o kadar guzelki öyle düşünerek onu uzdugumu düşünüp pişmanoluyorum etrafimda binlerce ornek var kiz evlat gibisi varmi ya bide anneciki sorma kucugum
Erkek belirtileri gibi ama erkek bebekte ilk zamanlar gobus hemen buyumuyor goguslerin buyumuyor daha cok cinsel organinda bi buyume oluyor gerci seninde.olmus az cok bilirsin canm kalbini bozma sadeceBasim da cok siddetli agrilar oldu hamileligimde migrene bile tutuldum goguslerimin ucu karardi karnim sivri buyuyo agzimda surekli metalik bi tat hic gtmiyo yemek falan pek canim cekmiyo meyveye de o kadr cok dusmedim istahsiz gibiyim yuzum falan biraz toparlandi cildim bozulmustu hamislik oncesi burnum genisledi karnim da hemen cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?