Bir onceki sayfadaydi resim o yorumu sonradan yazmistim.Ben resiminizi goremiyorum niyeki
Kizlar dah cok hareketli olurlar erkekler tembeldir nub teorisi yuzde yuz bi dogrulugu yok
Bnm kide tam tersi ilk zamnlarda segirme oldu fazla harekli degildi tekme yoktu fazla itekliyordu surekli batiyordu yani her bebek farkli oluyor demekkiBir onceki sayfadaydi resim o yorumu sonradan yazmistim.
Ben de erkekler daha hareketli saniyordum cunku ablamin 3 cocugu da cok hareketliydi ucu de erkek oldu :) benim icin oncelikli saglikli olmasi ne gelirse basimin ustunde ve kalbimin derininde olacak bebegim :)
Tam emin degilim erkek gibiEvet kizlar 11. Hafta doktordan bir yorum yok maalesef... sizlerden Eki Görüntüle 1373681 Eki Görüntüle 1373684 tahminlerinizi alayim... pozlarimiz ektedir :)
Foto cok yakin vqr mi baskaEvet kizlar 11. Hafta doktordan bir yorum yok maalesef... sizlerden Eki Görüntüle 1373681 Eki Görüntüle 1373684 tahminlerinizi alayim... pozlarimiz ektedir :)
Yazarm canim esim hayrlisi olsun cinsiyet icin gtme sakin diyo ama ben bi sekilde gidermmn sana da yazarim canimmm seni takio etmek istyrmmmBuraya yaz olur mu merak ederim : )
Evet kizlar 11. Hafta doktordan bir yorum yok maalesef... sizlerden Eki Görüntüle 1373681 Eki Görüntüle 1373684 tahminlerinizi alayim... pozlarimiz ektedir :)
Buldum resmi prensessss masallahBir onceki sayfadaydi resim o yorumu sonradan yazmistim.
Ben de erkekler daha hareketli saniyordum cunku ablamin 3 cocugu da cok hareketliydi ucu de erkek oldu :) benim icin oncelikli saglikli olmasi ne gelirse basimin ustunde ve kalbimin derininde olacak bebegim :)
Emin olamadim.ama erkek galibaEvet kizlar 11. Hafta doktordan bir yorum yok maalesef... sizlerden Eki Görüntüle 1373681 Eki Görüntüle 1373684 tahminlerinizi alayim... pozlarimiz ektedir :)
Persembe gidecegim tekrar kizlar yeni pozlari paylasirim belki daha net cikar ...Foto cok yakin vqr mi baska
Himmm doktorlarin ikiside erkege benziyor dediler ama bakalim kimin tahmini tutacak :)Kiz bebis bu
Tabiki sohbetin cok hos bnde konusmak isterim bekliycem sonuclarini merakla : )Ya
Yazarm canim esim hayrlisi olsun cinsiyet icin gtme sakin diyo ama ben bi sekilde gidermmn sana da yazarim canimmm seni takio etmek istyrmmm
Saol bitanem yazacagim sana ogrenir ogrenmezzTabiki sohbetin cok hos bnde konusmak isterim bekliycem sonuclarini merakla : )
ayy inşallah :) iki hafta var daha öğrenmemePrensess
Doktorun tecrübesine ultrason aleti ve bebişin durumuna bağlı :) ama bence belli olur gibiKozlar cuma günü doktora gidecem 12+6 oluyorum o zaman. Sizce cinsiyet hakkında bi tahminde bulunur mu
Evet kizlar 11. Hafta doktordan bir yorum yok maalesef... sizlerden Eki Görüntüle 1373681 Eki Görüntüle 1373684 tahminlerinizi alayim... pozlarimiz ektedir :)
Kesin kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?