emin olamamakla birlikte kız gibi geldi bana canımMrhba arkadaslar 12+ 5 haftamdayim sirf popo resmi yuklicm yorumlarmisiniz
Yaa bende kiz gbi gordum ama dr bak omirilikten su soyle geliyor diyip erkek gibi dedi ama guvenemedim pek .... ins bi kac yorumdaha geliremin olamamakla birlikte kız gibi geldi bana canım
Buldum resmi prensessss masallah
evet banada kız gibi geldi ama belli olmaz canımYaa bende kiz gbi gordum ama dr bak omirilikten su soyle geliyor diyip erkek gibi dedi ama guvenemedim pek .... ins bi kac yorumdaha gelir
tecrübeli değilim ama kıza benziyor gibi . yukarıda bi bebek dahamı var banamı öyle geldi ikizmi bebişlerEki Görüntüle 1375735 14+3 cinsiyet tahmini yapabilirmsnz cok tesekkurler
bence kız :)Evet kizlar 11. Hafta doktordan bir yorum yok maalesef... sizlerden Eki Görüntüle 1373681 Eki Görüntüle 1373684 tahminlerinizi alayim... pozlarimiz ektedir :)
Tek canım ya doktor bi dahaki ay söylicek 4 bucuk aylık oluyo bı dahakı ay catlıcam ısrar ettim söylemeditecrübeli değilim ama kıza benziyor gibi . yukarıda bi bebek dahamı var banamı öyle geldi ikizmi bebişler
yok canım erkek olsaydı söylerdi diye bişey yok bence emin olmak için bekliyorlar bana 12.haftada yorum yaptılar keşke yapmasalardı sallantıda kalıyor insan.Erken haftalarda yanılma oluyor.Genelde çevrenin lafıdır göstermiyorsa kızdır geç belli olursa kızdır yada doktor söylemiyorsa kızdır vs. vs . Biraz sabret diycem ama bende çok sabırsızım haftaya öğrenicem inşallah.Allah gönlündekini versin canımTek canım ya doktor bi dahaki ay söylicek 4 bucuk aylık oluyo bı dahakı ay catlıcam ısrar ettim söylemedierkek olsaydı söylerdi degilmi
Bence erkrkMrhba arkadaslar 12+ 5 haftamdayim sirf popo resmi yuklicm yorumlarmisiniz
Kiz gibi ama yanilticida duruyirHatunlar banada bi yorum yapın lütfen aynı hafta içinde alınmış 3 resim sizce nedir benim tontikimin cinsiyetiEki Görüntüle 1376870 Eki Görüntüle 1376871 Eki Görüntüle 1376867
Bi enteresan bende anlamadım bişeKi
Kiz gibi ama yanilticida duruyir
Tesekkurler tahmin icinbence kız :)
Amin canım allah sag salim doğum yapmayı nasip etsin inşallahyok canım erkek olsaydı söylerdi diye bişey yok bence emin olmak için bekliyorlar bana 12.haftada yorum yaptılar keşke yapmasalardı sallantıda kalıyor insan.Erken haftalarda yanılma oluyor.Genelde çevrenin lafıdır göstermiyorsa kızdır geç belli olursa kızdır yada doktor söylemiyorsa kızdır vs. vs . Biraz sabret diycem ama bende çok sabırsızım haftaya öğrenicem inşallah.Allah gönlündekini versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?