dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Mrhba arkadaslar 12+ 5 haftamdayim sirf popo resmi yuklicm yorumlarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-15-13-56-04.webp
    12 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_2015-01-15-13-53-50.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 156
tecrübeli değilim ama kıza benziyor gibi . yukarıda bi bebek dahamı var banamı öyle geldi ikizmi bebişler
Tek canım ya doktor bi dahaki ay söylicek 4 bucuk aylık oluyo bı dahakı ay catlıcam ısrar ettim söylemedi erkek olsaydı söylerdi degilmi

Tek canım ya doktor bi dahaki ay söylicek 4 bucuk aylık oluyo bı dahakı ay catlıcam ısrar ettim söylemedi erkek olsaydı söylerdi degilmi
yok canım erkek olsaydı söylerdi diye bişey yok bence emin olmak için bekliyorlar bana 12.haftada yorum yaptılar keşke yapmasalardı sallantıda kalıyor insan.Erken haftalarda yanılma oluyor.Genelde çevrenin lafıdır göstermiyorsa kızdır geç belli olursa kızdır yada doktor söylemiyorsa kızdır vs. vs . Biraz sabret diycem ama bende çok sabırsızım haftaya öğrenicem inşallah.Allah gönlündekini versin canım

İyi geceler arkadaşlar. Bende 12+2 günlük hamileyim. Gecen hafta dr gittim. Bütün ısrarlarıma rağmen dr tahmini bile olsa cinsiyeti söylemedi bana. Çok merak edıyorum. Resim atsam yorumlarmısınız

Amin canım allah sag salim doğum yapmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…