Kiz kiz kizEki Görüntüle 1378890 Kızlar bebişim 16+3 ken yorumlarınızı bekliyorum
Kiz gibi paralel duruyor nubu ama sirtida donuk yaniltici
Kiz kiz kiz
Aa ciddimisin ana bana gore kesin kiz sanki yahu ozaman cinsiyet kesinleşince muhakkak haber et twmammi durumuda hatirlwt unutuyorum çünkü ben hadi hakkında hayirlisi olsun Dr dediyse bana busey düşmez biliyorum ama bence bu erkek olamaz prenses bu[/QUOTE]UOTE="cimcimesevilay, post: 38932871, member: 614918"]Doktor 12 ve 16 haftalıkken erkek dedi ama hiç inamıyorum gònlüm kîzdan yan bu arada bu zamana kadr bana kız diyen tek kişisin:)
Bi kiz daha var burda[/QUOTE][QUk"GizemSeckinGul, post: 38933110, member: 490160"]Eki Görüntüle 1378980 kizlarrr nolur cevap atinnn kizmi erkekmi
Canim benimkisiimii kız? ???[/QUOTE]Bi kiz daha var burda
Aa ciddimisin ana bana gore kesin kiz sanki yahu ozaman cinsiyet kesinleşince muhakkak haber et twmammi durumuda hatirlwt unutuyorum çünkü ben hadi hakkında hayirlisi olsun Dr dediyse bana busey düşmez biliyorum ama bence bu erkek olamaz prenses bu
Canim benimkisiimii kız? ???
Cimcime sevilay duam seninle ama senssakin benim yorumuyla kendini kaptırma çünkü ben Dr değilimkkendimce öyle gördüm inş gönlüne gore olur yarin senden haber beklicem çikolata yede git Dr a
Ay nasıl Sevindimm anlatamam benimde doktor erkek ddii tabi yanilma payı var 13 haftalikk dahaa :) inşallah bakalimmmm[/QUOTE]Evet canim sana dedim
Ay nasıl Sevindimm anlatamam benimde doktor erkek ddii tabi yanilma payı var 13 haftalikk dahaa :) inşallah bakalimmmm[/QUOTE]Evet canim sana dedim
Anaaaam hep drlarla Zit dusuyorum baksana ssnadami erkek dedi AllahAllh babada baya baya koz gibi geldi ama sasirdim yani kesinleşince senden de haber bekliyorum tamammi dDr erkek dedi sen kiz dedin bilsin bilemedin diye hatirlat hakkinizda hayirli ve saglikli evlatlariniz olsun canlarim senin nub bayada görünüyor facede nub sayfamiza koyayimmi senin fotonu ben[/QUOTE]Ay nasıl Sevindimm anlatamam benimde doktor erkek ddii tabi yanilma payı var 13 haftalikk dahaa :) inşallah bakalimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?