dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

UOTE="cimcimesevilay, post: 38932871, member: 614918"]Doktor 12 ve 16 haftalıkken erkek dedi ama hiç inamıyorum gònlüm kîzdan yan bu arada bu zamana kadr bana kız diyen tek kişisin:)[/QUOTE]
Aa ciddimisin ana bana gore kesin kiz sanki yahu ozaman cinsiyet kesinleşince muhakkak haber et twmammi durumuda hatirlwt unutuyorum çünkü ben hadi hakkında hayirlisi olsun Dr dediyse bana busey düşmez biliyorum ama bence bu erkek olamaz prenses bu

UOTE="cimcimesevilay, post: 38932871, member: 614918"]Doktor 12 ve 16 haftalıkken erkek dedi ama hiç inamıyorum gònlüm kîzdan yan bu arada bu zamana kadr bana kız diyen tek kişisin:)
Aa ciddimisin ana bana gore kesin kiz sanki yahu ozaman cinsiyet kesinleşince muhakkak haber et twmammi durumuda hatirlwt unutuyorum çünkü ben hadi hakkında hayirlisi olsun Dr dediyse bana busey düşmez biliyorum ama bence bu erkek olamaz prenses bu[/QUOTE]

ay cnm benim ya inan okadar mutlu oldum ki bu yoruma doktor ve etrafımda herkes erkek diyo mi tek sen dedin kız diye çok teşekkürler kız kelimesi bile o kadar mutlu ettiki çok duygulandım hep bi kızım olmasını çoook istedim yarın 3 lü test için gidecem haber verrim lütfen dua et bana olur mu

ay cnm benim ya inan okadar mutlu oldum ki bu yoruma doktor ve etrafımda herkes erkek diyo mi tek sen dedin kız diye çok teşekkürler kız kelimesi bile o kadar mutlu ettiki çok duygulandım hep bi kızım olmasını çoook istedim yarın 3 lü test için gidecem haber verrim lütfen dua et bana olur mu[/QUOTE]

Duam seninle canim ama seb

Cimcime sevilay duam seninle ama senssakin benim yorumuyla kendini kaptırma çünkü ben Dr değilimkkendimce öyle gördüm inş gönlüne gore olur yarin senden haber beklicem çikolata yede git Dr a

Cimcime sevilay duam seninle ama senssakin benim yorumuyla kendini kaptırma çünkü ben Dr değilimkkendimce öyle gördüm inş gönlüne gore olur yarin senden haber beklicem çikolata yede git Dr a

Çok teşekkür ederim cnm haber veririm tabiki başka yorum yapan da yok ki resme :)

Evet canim sana dedim
Ay nasıl Sevindimm anlatamam benimde doktor erkek ddii tabi yanilma payı var 13 haftalikk dahaa :) inşallah bakalimmmm[/QUOTE]
Anaaaam hep drlarla Zit dusuyorum baksana ssnadami erkek dedi AllahAllh babada baya baya koz gibi geldi ama sasirdim yani kesinleşince senden de haber bekliyorum tamammi dDr erkek dedi sen kiz dedin bilsin bilemedin diye hatirlat hakkinizda hayirli ve saglikli evlatlariniz olsun canlarim senin nub bayada görünüyor facede nub sayfamiza koyayimmi senin fotonu ben

Ay nasıl Sevindimm anlatamam benimde doktor erkek ddii tabi yanilma payı var 13 haftalikk dahaa :) inşallah bakalimmmm
Anaaaam hep drlarla Zit dusuyorum baksana ssnadami erkek dedi AllahAllh babada baya baya koz gibi geldi ama sasirdim yani kesinleşince senden de haber bekliyorum tamammi dDr erkek dedi sen kiz dedin bilsin bilemedin diye hatirlat hakkinizda hayirli ve saglikli evlatlariniz olsun canlarim senin nub bayada görünüyor facede nub sayfamiza koyayimmi senin fotonu ben[/QUOTE]
Canım facede bulamadim ben sayfaniziii çok seviinirimm koyarsann oraya ordakilerde yorumlarr faceedeki isim ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…