dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ay nasıl Sevindimm anlatamam benimde doktor erkek ddii tabi yanilma payı var 13 haftalikk dahaa :) inşallah bakalimmmm

Sanada yüzdelik pay verdi mi kemik yapısı falan diye[/QUOTE]

% 80 dedi canım bana sana ne dedi ben yarin yine gidicemm ama bu sefer devleete test için gidincemm

Sanada yüzdelik pay verdi mi kemik yapısı falan diye

% 80 dedi canım bana sana ne dedi ben yarin yine gidicemm ama bu sefer devleete test için gidincemm[/QUOTE]

Bana da 12 ve 16. haftada % 90 erkek dedi hatta 16.haftada bi çıkıntı var erkek ama % 10 ihtimalle kız dedi yarın 3lü testim var başka bu doktora gidecem bu sefer bakalım o ne dicek herhalde sen de benim gibi kız istiyosun ya kimse de yorumlamamışki çok merak ediyorum bi tane kız yorumu geldi 12.haftada yine resmini koydum bariz erkek kesin erkek dediler bakalım yarın görecez

kızlar cinsiyet tam kaç haftada belli benim elimde 10+0 lık ultrason resmi var ama tam belli mi bilmiyorum hatta avatarımda mecvut resim?

% 80 dedi canım bana sana ne dedi ben yarin yine gidicemm ama bu sefer devleete test için gidincemm

Bana da 12 ve 16. haftada % 90 erkek dedi hatta 16.haftada bi çıkıntı var erkek ama % 10 ihtimalle kız dedi yarın 3lü testim var başka bu doktora gidecem bu sefer bakalım o ne dicek herhalde sen de benim gibi kız istiyosun ya kimse de yorumlamamışki çok merak ediyorum bi tane kız yorumu geldi 12.haftada yine resmini koydum bariz erkek kesin erkek dediler bakalım yarın görecez[/QUOTE]

Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim.. bende yarın bidaha sorucam bakalım benim bi arkadasin % 100 erkek dedi doktor 21.haftasinda bi öğrendi kızmış meğerse inşallah Allah gönlünè göre versin cnm

Bana da 12 ve 16. haftada % 90 erkek dedi hatta 16.haftada bi çıkıntı var erkek ama % 10 ihtimalle kız dedi yarın 3lü testim var başka bu doktora gidecem bu sefer bakalım o ne dicek herhalde sen de benim gibi kız istiyosun ya kimse de yorumlamamışki çok merak ediyorum bi tane kız yorumu geldi 12.haftada yine resmini koydum bariz erkek kesin erkek dediler bakalım yarın görecez[/QUOTE]
12haftalik resmi yine koysana bi

12haftalik resmi yine koysana bi[/QUOTE]

Koydum cnm simdiiii

Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim.. bende yarın bidaha sorucam bakalım benim bi arkadasin % 100 erkek dedi doktor 21.haftasinda bi öğrendi kızmış meğerse inşallah Allah gönlünè göre versin cnm[/QUOTE]

Amiin cnm seninde gönlünden geçen olsun sağlıklı olsunlarda en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…