- 9 Temmuz 2013
- 94
- 42
- 53
Ay nasıl Sevindimm anlatamam benimde doktor erkek ddii tabi yanilma payı var 13 haftalikk dahaa :) inşallah bakalimmmm
Sanada yüzdelik pay verdi mi kemik yapısı falan diye
Benim bebişime de bakın lütfen teyzoşlarıEki Görüntüle 1379276 Eki Görüntüle 1379277
İnşallahhhBüyük ihtimal kız cnm
İnşallahhh
% 80 dedi canım bana sana ne dedi ben yarin yine gidicemm ama bu sefer devleete test için gidincemm
% 80 dedi canım bana sana ne dedi ben yarin yine gidicemm ama bu sefer devleete test için gidincemm
12haftalik resmi yine koysana bi[/QUOTE]Bana da 12 ve 16. haftada % 90 erkek dedi hatta 16.haftada bi çıkıntı var erkek ama % 10 ihtimalle kız dedi yarın 3lü testim var başka bu doktora gidecem bu sefer bakalım o ne dicek herhalde sen de benim gibi kız istiyosun ya kimse de yorumlamamışki çok merak ediyorum bi tane kız yorumu geldi 12.haftada yine resmini koydum bariz erkek kesin erkek dediler bakalım yarın görecez
Bana da 12 ve 16. haftada % 90 erkek dedi hatta 16.haftada bi çıkıntı var erkek ama % 10 ihtimalle kız dedi yarın 3lü testim var başka bu doktora gidecem bu sefer bakalım o ne dicek herhalde sen de benim gibi kız istiyosun ya kimse de yorumlamamışki çok merak ediyorum bi tane kız yorumu geldi 12.haftada yine resmini koydum bariz erkek kesin erkek dediler bakalım yarın görecez
Kız bu bebiş. Gönlüne göre olsun inşallahEki Görüntüle 1378890 Kızlar bebişim 16+3 ken yorumlarınızı bekliyorum
Erkek bebissMrhba arkadaslar 12+ 5 haftamdayim sirf popo resmi yuklicm yorumlarmisiniz
Kız bu bebiş. Gönlüne göre olsun inşallah
Prensese benziyorrHatunlar banada bi yorum yapın lütfen aynı hafta içinde alınmış 3 resim sizce nedir benim tontikimin cinsiyetiEki Görüntüle 1376870 Eki Görüntüle 1376871 Eki Görüntüle 1376867
Eki Görüntüle 1379315 kızlar cinsiyet tam kaç haftada belli benim elimde 10+0 lık ultrason resmi var ama tam belli mi bilmiyorum hatta avatarımda mecvut resim?
PrensessEvet kizlar 11. Hafta doktordan bir yorum yok maalesef... sizlerden Eki Görüntüle 1373681 Eki Görüntüle 1373684 tahminlerinizi alayim... pozlarimiz ektedir :)
PrensessBenim bebisin cinsyeti ne olabilir acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?