- 9 Temmuz 2013
- 94
- 42
- 53
Cimcime sevilay sen koy 12haftalik resmini gizemcim sende fikrim kiz yönünde Dr kafa tutar gibi oluyom ama drlarda yanilabilur
Canım kaç haftalık fotosu bu? Gördüm ama kararsız kaldığım için yorum yapmamistim sana. Nub paralel kız gibi duruyor. Ama bayagi yukardan başlamış o yüzden erkek de olabilir çok kararsız kaldım. Ben zaten çok anlamam canım ama öyle girmisken yorum yapmak istedim nubu net gözükenlere.Banada yorum yaparmisinn canimmEki Görüntüle 1379657
Bu foto erkek canım benim tahminimce. Ama sana diğer fotoya kız demiştim di mi.
Bu foto erkek canım benim tahminimce. Ama sana diğer fotoya kız demiştim di mi.
Olabilir tatlım o kadar benm de 12+5teki fotosunda belirgindi böyle. Sonraki fotosuyla ikisini yanyana atsana bi canım. Ayni anda bakayim bi.evet kız dedin hangisi sence ?? 12 haftalık fotosunda pipi değil herhalde o kadar olmaz :)
Canım kaç haftalık fotosu bu? Gördüm ama kararsız kaldığım için yorum yapmamistim sana. Nub paralel kız gibi duruyor. Ama bayagi yukardan başlamış o yüzden erkek de olabilir çok kararsız kaldım. Ben zaten çok anlamam canım ama öyle girmisken yorum yapmak istedim nubu net gözükenlere.
Olabilir tatlım o kadar benm de 12+5teki fotosunda belirgindi böyle. Sonraki fotosuyla ikisini yanyana atsana bi canım. Ayni anda bakayim bi.
Canım bebeğin göstermedi mi 16. Haftada belli olurdu aslında. Dr. Bi yorum yaptı mı. 12de yandan bakınca erkek gibi duruyor. 16da önünü dönmüş tam net görünmüyo.Eki Görüntüle 1379698 Eki Görüntüle 1379697 Üstteki 16 alttaki 12
12haftalik resim baya baya erkek canm yarin ogrnir öğrenmez haber ver gönlüne girenokur inş şuan erkek kiza gore agir basi malesefCanım bebeğin göstermedi mi 16. Haftada belli olurdu aslında. Dr. Bi yorum yaptı mı. 12de yandan bakınca erkek gibi duruyor. 16da önünü dönmüş tam net görünmüyo.
Kiz gibi paralel duruyor nubu ama sirtida donuk yaniltici
. Bebişim 12+5 günlük oldu. Yani 13 bitmek üzere. Bugun dr gidicem. İnşallah cinsiyet hakkında bilgi verir. En önemlisi sağlıklı olması. Rabbim ne verdiyse başım gözüm üstüneKiz gibi paralel duruyor nubu ama sirtida donuk yaniltici
Canım bebeğin göstermedi mi 16. Haftada belli olurdu aslında. Dr. Bi yorum yaptı mı. 12de yandan bakınca erkek gibi duruyor. 16da önünü dönmüş tam net görünmüyo.
ikisinde de %90 erkek dedi %10 kız dedi of bilmiyorum ya erkek ya çok ta düşmüyorum üstüne bugünkü doktorada sordum başka bi doktor o tam bi arıza çıktı zaten bakıyo hiiç bişe söylemedi en son sağlığı nasıl diye ben sordum cinsiyeti erkekmi dedim sen nerden biliyon biri mi söyledi içine mi doğdu ay sinir etti beni ama o da evet erkek dedi ama verdiği foto bence kız şuan yükleyemiyorum akşam yüklicem
Ilk bebeğin mi canım senin?
evet ilk
Ilk bebeginse üzülme canım benim erkekte çıksa bende kız istedim ama benimde erkek dedi doktor gerçi daha tam belli değil ama uzlme diye dedim. Erkeksede Rabbim ikinci bebeğini kalbine göre versin insallahh. Kızında yok oğlunda Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?