dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canım kaç haftalık fotosu bu? Gördüm ama kararsız kaldığım için yorum yapmamistim sana. Nub paralel kız gibi duruyor. Ama bayagi yukardan başlamış o yüzden erkek de olabilir çok kararsız kaldım. Ben zaten çok anlamam canım ama öyle girmisken yorum yapmak istedim nubu net gözükenlere.

12+1 gunluk canım tam bu foto yarın tekrar gidicem yine yenii bi resim koyarimm

Canım bebeğin göstermedi mi 16. Haftada belli olurdu aslında. Dr. Bi yorum yaptı mı. 12de yandan bakınca erkek gibi duruyor. 16da önünü dönmüş tam net görünmüyo.

ikisinde de %90 erkek dedi %10 kız dedi of bilmiyorum ya erkek ya çok ta düşmüyorum üstüne bugünkü doktorada sordum başka bi doktor o tam bi arıza çıktı zaten bakıyo hiiç bişe söylemedi en son sağlığı nasıl diye ben sordum cinsiyeti erkekmi dedim sen nerden biliyon biri mi söyledi içine mi doğdu ay sinir etti beni ama o da evet erkek dedi ama verdiği foto bence kız şuan yükleyemiyorum akşam yüklicem

Ilk bebeğin mi canım senin?

lütfen bende çok merak ediyorum banada bakar mısınız. bir oğlum var birde kızım olursa ne mutlu bana

Eklentiler

• Fotoğraf0844.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 95
  • Fotoğraf0845.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 107
  • Fotoğraf0843.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 93
belli oluyordur umarım

Eklentiler

• Fotoğraf0846.webp
    16 KB · Görüntüleme: 92

amin cnm cümlemizin seninki kesinleşti mi ya ben kendimi çok kötü hissediyorum doktor erkek deyince yine ağladım sonra böyle davrandığım haksızlık ettiğim için de ağladım moralim bozuk tmm hep kız istedim dua ettim ama Allahtan gelene tevekkül edemedim kaybettim kendimi hiç iyi bi anne olamicam ben kendimi çok suçluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…