- 27 Mayıs 2011
- 301
- 63
- 323
3 kiz 1 erkek tahmini bakalim cogunluk kiz tahmininde bulunduPrensess
:))) inşallahh bakın teyzeleri buda bugün alınmış bir görüntüsü iyice çenesi falan çıkmış çok korkuttu bizi kanama ile hastanede aldık soluğu düşük yapıorum sandım kramp ve sancı cabası hala kasılmalar devam ediyor iğne etkisiyle kanama durdu Allah bebîşlerimizi korusunPrensese benziyorr
amin cnm cümlemizin seninki kesinleşti mi ya ben kendimi çok kötü hissediyorum doktor erkek deyince yine ağladım sonra böyle davrandığım haksızlık ettiğim için de ağladım moralim bozuk tmm hep kız istedim dua ettim ama Allahtan gelene tevekkül edemedim kaybettim kendimi hiç iyi bi anne olamicam ben kendimi çok suçluyorum
Benim bugün olmadı dönmedii bebek :) yarın tekrar gidicem sabahh yazarimmm. Hiç üzme kendinii öyle deme sonra aliscaksinn bak gör erkerkek annesi olmak daha güzel babasından çok seni sevcekk ohhhh :) evlensede senle kalacak yanından ayrilmicakk gözünün içine bakicakk hiç üzme kendini senin için hayirlisi buymuss canım benimm herkesin gonlunde var elbet ama olmuyor hayırlısı buymus demekki şimdi üzme kendinii aslannn parcasinaa isimmm düşün :)))
Benim bugün olmadı dönmedii bebek :) yarın tekrar gidicem sabahh yazarimmm. Hiç üzme kendinii öyle deme sonra aliscaksinn bak gör erkerkek annesi olmak daha güzel babasından çok seni sevcekk ohhhh :) evlensede senle kalacak yanından ayrilmicakk gözünün içine bakicakk hiç üzme kendini senin için hayirlisi buymuss canım benimm herkesin gonlunde var elbet ama olmuyor hayırlısı buymus demekki şimdi üzme kendinii aslannn parcasinaa isimmm düşün :)))
Cnm Bu arada ismi en başından beri hazır Ömer olacak babasının isteği üzerine ikinci isim düşünüyoruz şimdi
kız gibi geldi bana amaKizlar bir benimkinede bakin hele .. Bu 12+6
erkekMerEki Görüntüle 1380903 haba hanımlar bir kaç kere resim eklenmiştim erkek yorumu almıştım suan bacak arası resmi yüzde 90 erkek dedi ama diyene kadar yok sole yok bole kafamı allak bullak etti yorumlayabikirmisiniz
Teşekkür ederim
Kİz buBirinde 9 haftaligiz buda 12 haftalik sizce kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?