dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlar bir benimkinede bakin hele .. Bu 12+6

Eklentiler

• IMG_20150119_144013.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_20150119_144020.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20150119_144013.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 128
Prensese benziyorr
:))) inşallahh bakın teyzeleri buda bugün alınmış bir görüntüsü iyice çenesi falan çıkmış çok korkuttu bizi kanama ile hastanede aldık soluğu düşük yapıorum sandım kramp ve sancı cabası hala kasılmalar devam ediyor iğne etkisiyle kanama durdu Allah bebîşlerimizi korusun

Benim bugün olmadı dönmedii bebek :) yarın tekrar gidicem sabahh yazarimmm. Hiç üzme kendinii öyle deme sonra aliscaksinn bak gör erkerkek annesi olmak daha güzel babasından çok seni sevcekk ohhhh :) evlensede senle kalacak yanından ayrilmicakk gözünün içine bakicakk hiç üzme kendini senin için hayirlisi buymuss canım benimm herkesin gonlunde var elbet ama olmuyor hayırlısı buymus demekki şimdi üzme kendinii aslannn parcasinaa isimmm düşün :)))

Mer haba hanımlar bir kaç kere resim eklenmiştim erkek yorumu almıştım suan bacak arası resmi yüzde 90 erkek dedi ama diyene kadar yok sole yok bole kafamı allak bullak etti yorumlayabikirmisiniz

Teşekkür ederim cnm bugün hepten moralim sıfırdı düşündükçe çok üzülüyorum iyice duygusala bağladım vicdan azabı çekiyorum desem yeridir sağlıklı olsun da hiç bişe istemiyorum ikincisi kız olur inşallah

Cnm Bu arada ismi en başından beri hazır Ömer olacak babasının isteği üzerine ikinci isim düşünüyoruz şimdi

Cnm Bu arada ismi en başından beri hazır Ömer olacak babasının isteği üzerine ikinci isim düşünüyoruz şimdi

Olsun canım vicdan azabı çekme sen onu kucağına al bak gorceksnn ozamann, inşallah 2.sii kız olur:) isim benimde belli milaç efe olucakk inşallah bugün karar verdikk. Hiç üzme kendiniii tadını cikarrrr küçük pipiliii mini minik bişi var içinde :) onu düşün :)

Allahim herkezin duasini kabul etsin benim bi kizim var bide oglum olsun istedim ama buyuk ihtimal buda kiz allah ne verirse hayirlisi versin 2 hafta sonra insallah net ogrencem

Birinde 9 haftaligiz buda 12 haftalik sizce kizlar

Eklentiler

• FB_IMG_1421081164963.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar buda benim bebegimm önce maşallah diyelim sonra yorumları alayim sizce nedir cinsiyetimiz. :)

Eklentiler

• IMG_20150120_095745.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 141
Arkadaşlar sizce benim bebisim ne

Eklentiler

• 20150116_154858~2.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…