13 haftada tam cinsiyet belli oluyor mu bnmde randevu 13 haftaligima denk geliyor :)Tahminin çıkdı canım pazartesi günü dr gittîm. 13 haftalık % 100 kız dedi doktor. Allah herkesin bebegini hayırlı etsın
Burda bi kiz bebeği var masallahE="Aysunonculcakir, post: 39017793, member: 636647"]mERHABAAA
benim ufaklıgıda tahmin edebilirmisinnn 15 haftalık olduk doktor söylemiyor çıldırıcam :)))
resimleri gönderiyorum canımm bekliyorm haberlerini :)
Erkek15+2 biki doktor farklı söyledi kafam karıştı kızlar??? tahminlerinizi bekliyorum
Kızlar lütfen bir kişi yorum yaptı anlayanlardan yorum bekliyorum.11 haftalik bebeğim meraktan öleceğim lütfen acil yorum yapın anlamıyorum ben.
Amin inşallah. Teşekkür ederimBildikmi hayirli olsun prensesin saglikla kavusursun inşallah cimcimene
Alttan muayene ile belli oldu13 haftada tam cinsiyet belli oluyor mu bnmde randevu 13 haftaligima denk geliyor :)
ORKDM ve kizlar benimkinede bi bakarmisiniz 11+4 ultrasonum var catlicam meraktan bi kizim var acaba bu bebisim ne :)
Canim ben bunuda erkege benzettim :)Kızlar bana da bişi söyleyin 10+0 iz burda..
Canim ben bunuda erkege benzettim :)
Bana erkek gibi geldi ama topicdeki bayanlar daha tecrubeli tabi sormak lazim :) dr bise demedimi sizede dun gittim ama bise demedi bana drum :)
Ben kendiminkinide erkege benzettim seninde sanki genital tomurcugu yukari bakiyor gibi erkek mi acaba :) allah gonlumuze gore versindoktorum bişi demedi.
bende sizlere soram dedim :)
Ben kendiminkinide erkege benzettim seninde sanki genital tomurcugu yukari bakiyor gibi erkek mi acaba :) allah gonlumuze gore versin
Evet tatlim dedigin gibi once saglik saglikli olsunda rabbim en hayirlisini versin cumlemize insamin Birtanem benimkinin bacak açık :) evet genital bölgede siyah nokta üstte..
erkek kız fark etmez sağlıklı olsun da.. inşallah canım allah gonlumuze göre versin inşallah snnde hem kızın hem oğlun olur ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?