dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Koza TE="bernagy, post: 39044425, member: 622306"] ORKDM ve kizlar benimkinede bi bakarmisiniz 11+4 ultrasonum var catlicam meraktan bi kizim var acaba bu bebisim ne :)[/QUOTE]
Kiza benzettim ben canim öğrenince haber er

[QE="Visneli_Turtam, post: 39044549, member: 613447"]Kızlar bana da bişi söyleyin 10+0 iz burda..[/QUOTE]

Cok küçük kolları bacakları bile ayirt edilemiyor biraz daha buyumeli nubunu girmek için kuzum

Koza TE="bernagy, post: 39044425, member: 622306"] ORKDM ve kizlar benimkinede bi bakarmisiniz 11+4 ultrasonum var catlicam meraktan bi kizim var acaba bu bebisim ne :)
Kiza benzettim ben canim öğrenince haber er[/QUOTE]
Yazicam canim anlamiyorum ben hic salliyorum oyle ama pek bi cikinti yok sanki benimkide anlayamadim ben bi turlu hangi ultrasonumda daha belli oluyor acaba??

E="bernagy, post: 39044425, member: 622306"] ORKDM ve kizlar benimkinede bi bakarmisiniz 11+4 ultrasonum var catlicam meraktan bi kizim var acaba bu bebisim ne :)[/QUOTE]
İlkte belli kuzum diğerinde belli olmuyor ama yanilma ihtimalimiz var tabi Dr degilizki benimki bit lahmin inş bide oğlun olur iki meyveyi de tadarsin

E="bernagy, post: 39044425, member: 622306"] ORKDM ve kizlar benimkinede bi bakarmisiniz 11+4 ultrasonum var catlicam meraktan bi kizim var acaba bu bebisim ne :)
İlkte belli kuzum diğerinde belli olmuyor ama yanilma ihtimalimiz var tabi Dr degilizki benimki bit lahmin inş bide oğlun olur iki meyveyi de tadarsin[/QUOTE]
Kiz erkek ayrimim yok tatlim allah hangisi hayirliysa onu versin ama merak iste catlicam kizimdada gec ogrenmistik simdi kim bekleyecek onaltinci haftayi :)

[QE="Visneli_Turtam, post: 39044549, member: 613447"]Kızlar bana da bişi söyleyin 10+0 iz burda..

Cok küçük kolları bacakları bile ayirt edilemiyor biraz daha buyumeli nubunu girmek için kuzum[/QUOTE]

ozaman şubatın 3 de gidicez 13 +2 oluruz.. O günün fotosunu atarım

Kizlar bebeğim burada 11+5 sizce cinsiyeti ne olabikir

Eklentiler

• 2015-01-22_07-40-19.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 135
Buda benim bebisim kıza benziyor dedi ama net degil şubat 9 da birdahaki randevu siz ne dusunuyorsunuz

Eklentiler

• 2015-01-24 10.51.01.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar buda benim bebişimBurda 10 hafta 5 günlük..yorumlarınızı merak ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 144
günaydın kızlar bunu nasl anlyrsnz ya bende yukleyım mı yorum yaparmsnz :)

Merhaba :) 14 haftalığız ve cinsiyet belli değil dedi doktorum. Birde sîz bakarmısınız :)

Eklentiler

• image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 119
Benim de yarın 15.haftaya girecek. Geçen hafta doktor söylemedi cinsiyetini. Haftaya 2'li test sonucunu almaya gideceğim. O zaman da 16. haftanın içinde olacak. Söyleyeceğini zannetmiyorum ama inşallah söyler. Devlet hastaneleri çok kötü insanı zorla özele yönlendiriyorlar..

Kızlar benîm bebîşime de bi bakar mısınız ? 12+1 burada.

Eklentiler

• image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…