nasıl 12+1 oluyor anlamdm senin doğum 11.07 gözkyr (benm tahmını doğum 10.07 ve 16+4)Kızlar benîm bebîşime de bi bakar mısınız ? 12+1 burada.
anladm canm :)Buradaki ultrasyona fotosunda 12+1 normalde 16+2 canım en net ultrasyon fotosu buydu ondan bunu koydum.
sende mi cinsiyeti öğrenemedinBuradaki ultrasyona fotosunda 12+1 normalde 16+2 canım en net ultrasyon fotosu buydu ondan bunu koydum.
Öğrendim gibi ama kesin mi dediğimde doğumda kesin olur ancak dedi o yüzden acaba burada ne çıkacak diye merak ettim.sende mi cinsiyeti öğrenemedin
Banada bakinn kizlarKizlar buda benim nedir sizxeEki Görüntüle 1390362
Prenses benceMerhaba :) 14 haftalığız ve cinsiyet belli değil dedi doktorum. Birde sîz bakarmısınız :)
kız mı erkek miÖğrendim gibi ama kesin mi dediğimde doğumda kesin olur ancak dedi o yüzden acaba burada ne çıkacak diye merak ettim.
:))) nasıl anlıyorsunuz yahuPrenses bence
Erkek dedi Dr ama 4 yaşında bir oğlum var. Kız olsun istedim sırtı dönüktü acaba yanılmış olabilir mi diye buradaki yorumlara bakmak îstedim.kız mı erkek mi
Kız geliyor :))Selam annişler benim minişimede bakabilir misiniz :) 11 + 2 yiz burada
Vallahi nasıl anlıyorsunuz banda kız dediniz :) bizede öğretirmisinizKız geliyor :))
Canım senin bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?Vallahi nasıl anlıyorsunuz banda kız dediniz :) bizede öğretirmisiniz
Canım 14 haftalığız ama doktor göstermiyor dedi ultrason resmini attım buraya da :)Canım senin bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?
Ben şöyle tahmin ediyorum cikinti yukarı olunca erkek parelel olunca kız birde kordonu parelel se kız yukari erkekVallahi nasıl anlıyorsunuz banda kız dediniz :) bizede öğretirmisiniz
Hayırlısı canım sağlıkla doğsunlar benim 2. Bebişim olacakCanım 14 haftalığız ama doktor göstermiyor dedi ultrason resmini attım buraya da :)
Amin canım hayırlısı olsunHayırlısı canım sağlıkla doğsunlar benim 2. Bebişim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?