Kesin kiz diyorumMerhaba hamişler bende 12+2inci haftamdayım bugün ikili test için hastaneye gittim vee çıkıntınında belli olduğu güzel bi foto yakaladık yorumlarınız çok sevinirim canlar
Teşekkür ederim zeynepelas çok sevindim Allahta seni sevindirsin bir oğlum var ve kızım olsun istiyorum kız çocuklarını çok seviyorumKesin kiz diyorum
Bence kızMerhaba hamişler bende 12+2inci haftamdayım bugün ikili test için hastaneye gittim vee çıkıntınında belli olduğu güzel bi foto yakaladık yorumlarınız çok sevinirim canlar
Teşekkür ederim pelo56 inşallahBence kız
Evett bizimkinede :)Canım bizimkine baktın mı Z zeynepelas
cnm cin takviminde ne cikiodu baktinmi hic???,,,Tahminin çıkdı canım pazartesi günü dr gittîm. 13 haftalık % 100 kız dedi doktor. Allah herkesin bebegini hayırlı etsın
Cnm hayirli olsunbebisin cin takvimindede kizmi cikiyo baktinmi hic???Benim cinsiyet kiz bugun ogrendim tahminleriniz dogru cikti
Canım öyle şeylere inanma ne bilimsel açıklaması var nede dinimizde yeri var ben 4 yaşındaki oğlumunkini baktım geçenlerde doğru çıkacak mı diye kız çıktı hayırlı olsun hamileliğin Allah gönlüne göre versinMrb kizlar cin takvimine bakipta dogru yada yanlis cikanlar yazsin nolur.ocak subat dogumlular 2 mart sonrasi doganlar doldurduklari yasa 1 eklicek.benim bebisim 10 haftalik
Kız :)) bence hayirlisi olsunHanimlar arkadasimin bebesi 11 haftalik bi tahminde bulunurmusunuz
rkadaşımın ultrason görüntüsü cok merak ediyo sizce ne tahmini olan lutfen yazsınKızlar lutfen cok acil bı yorum lutfen
Cin takviminded de kız çıkıyor cnm :))C
cnm cin takviminde ne cikiodu baktinmi hic???,,,
Pelo prensesKızlar lutfen cok acil bı yorum lutfen
Erkek olabikirKızlar benîm bebîşime de bi bakar mısınız ? 12+1 burada.
Allah razi olsun canm ins gönlündeki olur sen bizim kesinlerimize bakma yinede Dr değiliz yanildiklarimizda oluyor ama inş senin nazli kizin gelecek bence öğrenince haber etselo6161 .!.:Teşekkür ederim zeynepelas çok sevindim Allahta seni sevindirsin bir oğlum var ve kızım olsun istiyorum kız çocuklarını çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?