Prenses benceHanimlar arkadasimin bebesi 11 haftalik bi tahminde bulunurmusunuz
bende senden bi yorum bekliyodum sagol canım doktoru erkeğe benzetmiş kesin olmamamakla birlikte bakalım sen kuz dıyosunPelo prenses
sence kesinmi prenses??Yaa be
bende senden bi yorum bekliyodum sagol canım doktoru erkeğe benzetmiş kesin olmamamakla birlikte bakalım sen kuz dıyosun
Se
sence kesinmi prenses??
Tamam canım kesinleştiği zaman mutlaka yazarım...Allah razi olsun canm ins gönlündeki olur sen bizim kesinlerimize bakma yinede Dr değiliz yanildiklarimizda oluyor ama inş senin nazli kizin gelecek bence öğrenince haber et
Ceren kiz gibi ama yanilticida bi poz emin olamadim oyuzden[/QUOTE][QUOTE="Ceren2392, post: 39100222, mememinMerhaba :) 14 haftalığız ve cinsiyet belli değil dedi doktorum. Birde sîz bakarmısınız :)
Kız olmasi gerekiyor bence allah bilir tabiki ama bence kızKızlar benîm bebîşime de bi bakar mısınız ? 12+1 burada.
Ohh valla cokk sanslisin kiz cocuklarina ölüyorum öyle tatli oluyolarki insallah benimkide kizdir.yasima 1 eklemezsem kiz eklersem erkek cikio benim burda kimi 1 eklemis kimi eklemeden doldurdugu yasa bakmis anlamadimCin takviminded de kız çıkıyor cnm :))
Benim bildiğim çin yaşına göre bakmak gerekli o nedenle ocak şubat doğumlular +2, diğer aylarda doğanlar +1 ekliyormuş. ben ekleyince kız çıkıyor ve ilk bebeğimin kız olmasını istiyorum.Ohh valla cokk sanslisin kiz cocuklarina ölüyorum öyle tatli oluyolarki insallah benimkide kizdir.yasima 1 eklemezsem kiz eklersem erkek cikio benim burda kimi 1 eklemis kimi eklemeden doldurdugu yasa bakmis anlamadim
Ben çok anlamam ama sanki bana çıkıntı var erkek gibi geldi alttaki ultrason görüntüsünde.Kızlar bugün ki görüntüler Dr. hala belli olmaz diyor lütfen yorum yapın 12+4 günlük.Eki Görüntüle 1393076 Eki Görüntüle 1393078
Ohh valla cokk sanslisin kiz cocuklarina ölüyorum öyle tatli oluyolarki insallah benimkide kizdir.yasima 1 eklemezsem kiz eklersem erkek cikio benim burda kimi 1 eklemis kimi eklemeden doldurdugu yasa bakmis anlamadim
Erkek xanim cikinti var gibiKızlar bugün ki görüntüler Dr. hala belli olmaz diyor lütfen yorum yapın 12+4 günlük.Eki Görüntüle 1393076 Eki Görüntüle 1393078
Cok buyuk ihtimal erkelkizlar yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?