dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

698.sayfada benim var kimse bakmadi bakarmisiniz kizlar

[QUOTE="Ceren2392, post: 39100222, mememinMerhaba :) 14 haftalığız ve cinsiyet belli değil dedi doktorum. Birde sîz bakarmısınız :)
Ceren kiz gibi ama yanilticida bi poz emin olamadim oyuzden[/QUOTE]
Sağolun :) evet doktorda pozisyonu uygun değil göremiyorum dedi

kızlar benimki için çok mu erken tahmin yapabilirseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• 20150117_101159.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba kızlar merak ediyorumda nub tahmini baya kesinmi yani erkek denipte kız çıkan varmı

Kızlar bugün ki görüntüler Dr. hala belli olmaz diyor lütfen yorum yapın 12+4 günlük.

Ohh valla cokk sanslisin kiz cocuklarina ölüyorum öyle tatli oluyolarki insallah benimkide kizdir.yasima 1 eklemezsem kiz eklersem erkek cikio benim burda kimi 1 eklemis kimi eklemeden doldurdugu yasa bakmis anlamadim
Benim bildiğim çin yaşına göre bakmak gerekli o nedenle ocak şubat doğumlular +2, diğer aylarda doğanlar +1 ekliyormuş. ben ekleyince kız çıkıyor ve ilk bebeğimin kız olmasını istiyorum.

Be
Ohh valla cokk sanslisin kiz cocuklarina ölüyorum öyle tatli oluyolarki insallah benimkide kizdir.yasima 1 eklemezsem kiz eklersem erkek cikio benim burda kimi 1 eklemis kimi eklemeden doldurdugu yasa bakmis anlamadim

Benimde çin yaşına göre kız çıkıyor ama yüzüme her bakan erkek seninki diyor nubada erkek dediler burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…