erkek gibi duruyor hayırlısı olsun erkekArkadaşlar uçuncu kez paylasiyorum niye kimse yorum yapmiyo :/Eki Görüntüle 1393242
canim benim bebisim icinde bir yorum yaparmisin lutfennerkek gibi duruyor hayırlısı olsun erkek
Canim benim masallah melegine saglikla dogar inşallah cikintisini net goremiyorum ama kordonu parelel gibi bu durumda kız olmasi lazim tabiki bizimki tahmin yüce rabbim bilir net öğrenince yaz buraya merak ettim ama kız gibi şu fotosucanim benim bebisim icinde bir yorum yaparmisin lutfenn
Erkek gibi cikintisi yukari dogru gibi hayirlisi olsun erkekKızlar 2.kez atıyorum lütfen bakarmısınız
cok tesekkurler bitanem ogrendigim gibi yazarimCanim benim masallah melegine saglikla dogar inşallah cikintisini net goremiyorum ama kordonu parelel gibi bu durumda kız olmasi lazim tabiki bizimki tahmin yüce rabbim bilir net öğrenince yaz buraya merak ettim ama kız gibi şu fotosu
Öğrenince yaz lütfen merak ettim hayirlisi ben erkek diyorumBakalim "zeynepelas" in tahmini mi yoksa " azra53" un tahmini mi tutacak :) rabbimden hayirlisi başka anlayan arkadaşlar varsa tahminleri alabilirizZ :)
Yazarim canim subatin yirmi sinden sonra gitcem ama :)Öğrenince yaz lütfen merak ettim hayirlisi ben erkek diyorum
Evet uzak biraz ama yakinlastirip bakinca nub cizgisini gorebiliyorum yatay gayet kız benceKızlar biraz uzak ama sizce tahminen nedir cinsiyeti bebeğimin
Bende 9 unda gitcem benimkide netlesir ama %90 kız gibi benimki erkek derse soke olurum heralde alistirdim kendimi sende yaz gidince gönlünden ne geciyorsa o olsun tabi en basta sağlık bu arada belirtileriniz nelerYazarim canim subatin yirmi sinden sonra gitcem ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?