dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaşlar bir daha bakar mısınız :) 1 yorum alabilmiştim :) hepinize süper akşamlar

Eklentiler

• 20150127_174502.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 127
Cinsiyeti belli değil canım. Ultrason görüntün varsa yükle bakalım, belki yorumlarlar ..

Ultrasypn foto 9 haftalıkken var da ordada düz gözükmüyo bişey ;/ ikili testin kaç çıktı 50 altıysa erkek deniliyo 50 üzeriysr kız denîliyo cnm
Cinsiyeti belli değil canım. Ultrason görüntün varsa yükle bakalım, belki yorumlarlar ..

27 çıktı canım ama ben kızımınkine baktım o da 50 altı çıkmış hayırlısı bakalım 19 şubatta randevumuz var. Senin ilk bebeğin mi?

Benim ilk bebeğim cnm hım demek oda yalanmış çin takvimine baktın mı hiç oda bazen denk geliyo daha önce 2 aylık karnımda öldü biride düştü hep dua ediyorum inş bu bebişimi kucağıma almak nasip olur hayırlı sağlıklı şekilde. Allah gönlümüzdekini nasip etsin
27 çıktı canım ama ben kızımınkine baktım o da 50 altı çıkmış hayırlısı bakalım 19 şubatta randevumuz var. Senin ilk bebeğin mi?

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, tüm bekleyenlrin yüzünü güldürsün rabbim..
Canım çin takvimi kızımda tuttu şimdide erkek gösteriyor ama tabiki ultrasonda görene kadar merak etmeye devam edicez senin çin takviminde ne çıktı?

Aminnnn cnm. Valla benim çin takvimi rus takvimi her biri bişey dio sen nasıl bakmıştın kızında ? Kimine otomotik hesaplama denk geliyor doğdugun aya göre 1 2 ekleniyo. Kiminede tabvimden yaşa 1 2 eklemeden denk geliyor senin nasıl denk geldi?

Benim içinde bakarmısınız kızlar biz daha ufago

Eklentiler

• DSC_0938.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…